شناسه خبر: 2024 منتشر شده در مورخ: 1392/10/28 ساعت: 15:43 گروه: مشاوره  
جای ماهی در سفره های بیشتر ایرانیان خالی است

جای ماهی در سفره های بیشتر ایرانیان خالی است

یک کارشناس تغذیه گفت: ماهی به عنوان غذای سالم و با ارزش غذایی بالا در سبد غذایی بسیاری از ایرانیان خالی است.

علی افشانی ا افزود: با اینکه ماهی نقش بسزایی در سلامت و کاهش بیماری های قلبی دارد؛ اما مصرف آن در سبد غذایی مردم کشور جایی پیدا نکرده است.

وی ادامه داد: مطالعات و تحقیقات دانشمندان نشان می دهد که مصرف ماهی با بهبود بیماری های قلبی ارتباط نزدیک دارد و افرادی که از این غذای باارزش بیگانه هستند ابتلا به بیماری های قلب و عروق در آنها بیشتر مشاهده می شود.

این کارشناس تغذیه گفت: منافع ماهی بیشتر در جهت کاهش میزان مرگ ناشی از بیماری قلبی است به طوری که مصرف یک وعده ماهی در هفته 15 درصد، دو تا چهار وعده در هفته 23 درصد و بیشتر از پنج وعده در هفته 38 درصد مرگ براثر بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

افشانی افزود: مواد غذایی مفید در ماهی شامل چربی اشباع نشده، سلنیم و ویتامین D است.

وی گفت: مصرف ماهی همچنین با کاهش حملات قلبی غیرکشنده، سکته مغزی و فیبریلاسیون دهلیزی همراه است و علاوه بر آن، در بهبود التهاب، تری گلسیرید بالا و پرفشاری خون موثر است.

  twitter linkedin google-buzz facebook digg afsaran
کلید واژه
 
نظرات بینندگان
نظر شما
لطفا جهت تسهیل ارتباط خود با ایران سپید، در هنگام ارسال پیام این نکات را در نظر داشته باشید:
1.ارسال پیام های توهین آمیز به هر شکل و با هر ادبیاتی با اخلاق و منش اسلامی ،ایرانی ما در تناقض است لذا از ارسال اینگونه پیام ها جدا خودداری فرمایید.
2.از تایپ جملات فارسی با حروف انگلیسی خودداری کنید.
3.از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری کنید.
4. ثبت نظرات در سايت ايران سپيد براي هر نظر حداکثر 400 واژه است.
نام:
ایمیل:
نظر: *