printlogo


کد خبر: 2024تاریخ: 1392/10/28 15:43
جای ماهی در سفره های بیشتر ایرانیان خالی است
جای ماهی در سفره های بیشتر ایرانیان خالی است
یک کارشناس تغذیه گفت: ماهی به عنوان غذای سالم و با ارزش غذایی بالا در سبد غذایی بسیاری از ایرانیان خالی است.

علی افشانی ا افزود: با اینکه ماهی نقش بسزایی در سلامت و کاهش بیماری های قلبی دارد؛ اما مصرف آن در سبد غذایی مردم کشور جایی پیدا نکرده است.

وی ادامه داد: مطالعات و تحقیقات دانشمندان نشان می دهد که مصرف ماهی با بهبود بیماری های قلبی ارتباط نزدیک دارد و افرادی که از این غذای باارزش بیگانه هستند ابتلا به بیماری های قلب و عروق در آنها بیشتر مشاهده می شود.

این کارشناس تغذیه گفت: منافع ماهی بیشتر در جهت کاهش میزان مرگ ناشی از بیماری قلبی است به طوری که مصرف یک وعده ماهی در هفته 15 درصد، دو تا چهار وعده در هفته 23 درصد و بیشتر از پنج وعده در هفته 38 درصد مرگ براثر بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

افشانی افزود: مواد غذایی مفید در ماهی شامل چربی اشباع نشده، سلنیم و ویتامین D است.

وی گفت: مصرف ماهی همچنین با کاهش حملات قلبی غیرکشنده، سکته مغزی و فیبریلاسیون دهلیزی همراه است و علاوه بر آن، در بهبود التهاب، تری گلسیرید بالا و پرفشاری خون موثر است.


لینک مطلب: http://iransepid.ir/News/2024.html
Page Generated in 0/0047 sec