شناسه خبر: 11931 منتشر شده در مورخ: 1396/5/2 ساعت: 09:30 گروه: اجتماعی  
قانون حمایت از معلولان نیازمند حمایت بیشتر است

قانون حمایت از معلولان نیازمند حمایت بیشتر است

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس گفت: قوانین مرتبط با معلولان در کشور نیازمند بازنگری و اتخاذ رویکرد حمایتی بیشتر است تا حتی الامکان مشکلات این قشر از جامعه برطرف شود.

به گزارش ایران سپید  علی اکبر کریمی در جلسه با مدیرکل و معاونان اداره کل بهزیستی استان مرکزی در اراک اظهار داشت: بهزیستی مجموعه ای است که کارمندان آن با قشری که در جامعه آسیب های جسمی و روحی دیده اند سر و کار دارند و به همین دلیل ممکن است مشکلات و سختی هایی برای پرسنل این بخش ایجاد کند و از شادابی و نشاط لازم در محیط کاری برخوردار نباشند.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس خاطرنشان کرد: حوزه کاری بهزیستی بسیار متنوع و گسترده است و می توان گفت مسائل و مشکلات اجتماعی بسیاری را تحت پوشش قرار می دهد و با آن درگیر است.

کریمی بیان کرد: علی رغم اقدام برای پیشگیری از معلولیت، بر اساس آمار متاسفانه آمار معلولیت ها در کشورمان بالا است و رسیدگی به این جمعیت کار بسیار سختی است.

وی تصریح کرد: بهزیستی علاوه بر معلولان، کودکان و زنان بی سرپرست و بدسرپرست را نیز باید مدیریت کند که یکی از وظایف مهم این اداره است.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس گفت: معلولان نباید احساس طرد شدگی از جامعه داشته باشند و کمک های بهزیستی به این افراد به آن ها بها می دهد، رشد پیدا می کنند، آموزش و تحصیلات می بینند و امید خواهند داشت، در نهایت جامعه از این طریق بهبود پیدا می کند.

کریمی اظهار داشت: در حوزه بهزیستی نیازمند قوانین و مقرراتی هستیم که بتوانیم از معلولان حمایت و پشتیبانی کنیم، مثل اختصاص دادن اشتغال و استخدام به این افراد و باید این پیشنهادها در حوزه قوانین و مقررات را در مجلس دنبال کنیم.

وی افزود: سلامت روح و روان انسان ها در جامعه امری ضروری است و نباید صرفا مسائل جسمی برای ما در اولویت باشد، تغذیه روح و روان انسان در کنار جسم از اهمیت به سزایی برخوردار است و سلامت روح و روان معلولان نیز بسیار مهم است.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس خاطرنشان ساخت: مراجعان و متقاضیان بهزیستی در شهر اراک بسیار زیاد هستند که خدمات ارائه شده از سوی این سازمان به آن ها قابل تقدیر است.

کریمی گفت: حوزه بهزیستی حوزه ای است که به مسائل اجتماعی می پردازد و از سال های گذشته نهادی مردمی محسوب می شود در حالی که وظایف اجتماعی به دیگر سازمان ها نیز مربوط می شود.

وی تشریح کرد: این نوع خدمات فارغ از رویکردهای سیاسی دولت ها امری ماندگار است و چنین نهادی رویکرد مردمی، اجتماعی و حمایتی صرف دارد و به همین دلیل نوع خدمات این مراکز فارغ از مباحث سیاسی بوده و بسیار ارزشمند است.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس بیان کرد: بهزیستی بنا به اعتماد مردم به این نهاد و نوع فعالیت های آن می تواند محل خوبی برای جلب و جذب کمک های مردم چه خُرد و چه عمده باشد، پس بهزیستی باید از ظرفیت های مردمی برای ارائه خدمات بیشتر به مددجویان حداکثر استفاده را داشته باشند.

کریمی ادامه داد: تفاوت قضاوتی که مردم بین کمیته امداد و بهزیستی دارند این است که مردم کمیته امداد را مردمی تر و بهزیستی را دولتی تر تشخیص می دهند و این در حالی است که حجم کمک های دریافتی کمیته امداد از دولت بسیار گسترده تر از بهزیستی است.

وی اظهار داشت: استفاده از ظرفیت های بخش خصوصی در اداره امور مددجویان از مواردی است که بهزیستی باید به سوی آن حرکت کند و صرفا نباید برای هزینه های سنگین این نهاد منتظر مساعدت و بودجه دولت بماند.

 

  twitter linkedin google-buzz facebook digg afsaran
کلید واژه
 
نظرات بینندگان
نظر شما
لطفا جهت تسهیل ارتباط خود با ایران سپید، در هنگام ارسال پیام این نکات را در نظر داشته باشید:
1.ارسال پیام های توهین آمیز به هر شکل و با هر ادبیاتی با اخلاق و منش اسلامی ،ایرانی ما در تناقض است لذا از ارسال اینگونه پیام ها جدا خودداری فرمایید.
2.از تایپ جملات فارسی با حروف انگلیسی خودداری کنید.
3.از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری کنید.
4. ثبت نظرات در سايت ايران سپيد براي هر نظر حداکثر 400 واژه است.
نام:
ایمیل:
نظر: *