printlogo


کد خبر: 11931تاریخ: 1396/5/2 09:30
قانون حمایت از معلولان نیازمند حمایت بیشتر است
قانون حمایت از معلولان نیازمند حمایت بیشتر است
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس گفت: قوانین مرتبط با معلولان در کشور نیازمند بازنگری و اتخاذ رویکرد حمایتی بیشتر است تا حتی الامکان مشکلات این قشر از جامعه برطرف شود.

به گزارش ایران سپید  علی اکبر کریمی در جلسه با مدیرکل و معاونان اداره کل بهزیستی استان مرکزی در اراک اظهار داشت: بهزیستی مجموعه ای است که کارمندان آن با قشری که در جامعه آسیب های جسمی و روحی دیده اند سر و کار دارند و به همین دلیل ممکن است مشکلات و سختی هایی برای پرسنل این بخش ایجاد کند و از شادابی و نشاط لازم در محیط کاری برخوردار نباشند.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس خاطرنشان کرد: حوزه کاری بهزیستی بسیار متنوع و گسترده است و می توان گفت مسائل و مشکلات اجتماعی بسیاری را تحت پوشش قرار می دهد و با آن درگیر است.

کریمی بیان کرد: علی رغم اقدام برای پیشگیری از معلولیت، بر اساس آمار متاسفانه آمار معلولیت ها در کشورمان بالا است و رسیدگی به این جمعیت کار بسیار سختی است.

وی تصریح کرد: بهزیستی علاوه بر معلولان، کودکان و زنان بی سرپرست و بدسرپرست را نیز باید مدیریت کند که یکی از وظایف مهم این اداره است.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس گفت: معلولان نباید احساس طرد شدگی از جامعه داشته باشند و کمک های بهزیستی به این افراد به آن ها بها می دهد، رشد پیدا می کنند، آموزش و تحصیلات می بینند و امید خواهند داشت، در نهایت جامعه از این طریق بهبود پیدا می کند.

کریمی اظهار داشت: در حوزه بهزیستی نیازمند قوانین و مقرراتی هستیم که بتوانیم از معلولان حمایت و پشتیبانی کنیم، مثل اختصاص دادن اشتغال و استخدام به این افراد و باید این پیشنهادها در حوزه قوانین و مقررات را در مجلس دنبال کنیم.

وی افزود: سلامت روح و روان انسان ها در جامعه امری ضروری است و نباید صرفا مسائل جسمی برای ما در اولویت باشد، تغذیه روح و روان انسان در کنار جسم از اهمیت به سزایی برخوردار است و سلامت روح و روان معلولان نیز بسیار مهم است.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس خاطرنشان ساخت: مراجعان و متقاضیان بهزیستی در شهر اراک بسیار زیاد هستند که خدمات ارائه شده از سوی این سازمان به آن ها قابل تقدیر است.

کریمی گفت: حوزه بهزیستی حوزه ای است که به مسائل اجتماعی می پردازد و از سال های گذشته نهادی مردمی محسوب می شود در حالی که وظایف اجتماعی به دیگر سازمان ها نیز مربوط می شود.

وی تشریح کرد: این نوع خدمات فارغ از رویکردهای سیاسی دولت ها امری ماندگار است و چنین نهادی رویکرد مردمی، اجتماعی و حمایتی صرف دارد و به همین دلیل نوع خدمات این مراکز فارغ از مباحث سیاسی بوده و بسیار ارزشمند است.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس بیان کرد: بهزیستی بنا به اعتماد مردم به این نهاد و نوع فعالیت های آن می تواند محل خوبی برای جلب و جذب کمک های مردم چه خُرد و چه عمده باشد، پس بهزیستی باید از ظرفیت های مردمی برای ارائه خدمات بیشتر به مددجویان حداکثر استفاده را داشته باشند.

کریمی ادامه داد: تفاوت قضاوتی که مردم بین کمیته امداد و بهزیستی دارند این است که مردم کمیته امداد را مردمی تر و بهزیستی را دولتی تر تشخیص می دهند و این در حالی است که حجم کمک های دریافتی کمیته امداد از دولت بسیار گسترده تر از بهزیستی است.

وی اظهار داشت: استفاده از ظرفیت های بخش خصوصی در اداره امور مددجویان از مواردی است که بهزیستی باید به سوی آن حرکت کند و صرفا نباید برای هزینه های سنگین این نهاد منتظر مساعدت و بودجه دولت بماند.

 


لینک مطلب: http://iransepid.ir/News/11931.html
Page Generated in 0/0053 sec