وی با بیان اینکه تابآوری چهره مقاومت هر فرد در برابر سختیها و قدرت سازگاری و سازندگی در شرایط پرتنش و آسیبزا است، افزود: در شرایط پرتنش مهارت دفاع از سلامتی و قدرت مقابله با تنشها یک ضرورت است.
مدرس دوره آموزشی تاب آوری بهزیستی استان سمنان، با بیان اینکه تابآوری مخاطب عام دارد، گفت: معتادان بهبودیافته، کودکان بیسرپرست، مربیان مهدکودک، مشاوران و روانشناسان، مددکاران و کارکنان توان بخشی از مهمترین مخاطبان تابآوری هستند.
مقدسی با اشاره بهضرورت برگزاری آموزش تابآوری برای این گروههای هدف، ابراز داشت: در این کارگاه آموزشی مبانی و کلیات تابآوری، مقایسه و درک تابآوری و آسیبپذیری کودکان، نشانهها، ویژگیها و روشهای اندازهگیری تابآوری، روشها و شیوههای تربیتی با رویکرد توسعه تابآوری تدریس میشود.
وی با اشاره به اینکه کارگاه تاب آوری برای مربیان، مشاوران و مسئولان مراکز نگهداری کودکان بیسرپرست اهمیت بسزایی دارد، ادامه داد: برخورد مناسب و تاب آور بودن مسئولان و مربیان این مراکز کمک میکند این کودکان بتوانند از پس چالشها و مشکلات خود برآیند و درواقع برای این کودکان حامل پیام امید باشند.
مقدسی در پایان با اشاره به اینکه آسیب دیدگان میتوانند منشاء آسیب باشند، تأکید کرد: فراهم ساختن زیرساختهای لازم اجتماعی، اقتصادی و بستر مناسب برای آموزشهای مناسب از وقوع بسیاری آسیب ها و مشکلات احتمالی جلوگیری می کند.