شناسه خبر: 7968 منتشر شده در مورخ: 1394/10/29 ساعت: 10:18 گروه: فرهنگی  
اولین فیلم‌ها از آثار سودای سیمرغ جشنواره فجر منتشر شد

اولین فیلم‌ها از آثار سودای سیمرغ جشنواره فجر منتشر شد

اولین بخش‌ از فیلم‌‌های سودای سیمرغ جشنواره فیلم فجر منتشر شد.

به گزارش ایران سپید به نقل از تسنیم؛  با توجه به نزدیک شدن به روزهای آغازین جشنواره فیلم فجر، آنونس‌های فیلم‌های بخش سودای سیمرغ را در زیر ببینید.

«سیانور»

«سیانور»، دومین فیلم بلند سینمایی بهروز شعیبی در مقام کارگردان است که سید محمود رضوی تهیه کنندگی آن را برعهده دارد.

در این فیلم مهدی هاشمی، هانیه توسلی، پدرام شریفی، بابک حمیدیان، بهنوش طباطبایی، حامد کمیلی، رضا مولایی، فرزین صابونی، فریدون محرابی و آتیلا پسیانی به ایفای نقش می‌پردازند.

در خلاصه داستان آمده است که این فیلم یک عاشقانه پلیسی است که در دهه 50 می‌گذرد و محور اصلی آن زندگی عاشقانه دو جوان است که در آن دوره زمانی به تصویر کشیده می‌شود.

«مسعود احمدیان» مشاور و سرپرست معاونت فرهنگی بنیاد سینمایی فارابی است که پیش از این فیلمنامه «جعبه موسیقی» به کارگردانی فرزاد موتمن را نوشته بود. این فیلم که دومین همکاری بهروز شعیبی و سید محمود رضوی بعد از «دهلیز» است. «سیانور» محصولی از موسسه سینمایی سیمای مهر است.

«رسوایی»

«رسوایی 2»، ششمین فیلم سینمایی مسعود ده نمکی است که تهیه کنندگی آن را خودش برعهده دارد.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است که به خودتان تکان بدهید تا خدا تکانتان نداده.» این جمله ای است که حاجی یوسف، پیرمرد زاهد شهر با دیدن آسیب های اجتماعی به مردم و مسئولین گوشزد می کند اما برخی او را جدی نمی گیرند و برخی نیز با شایعه وقوع زلزله و عذاب دستمایه شروع داستان را فراهم می کنند.

فیلم«رسوایی 2» تجربه جدیدی در ژانرهایی است که تا به حال تجربه کرده ام و حتما تجربه جدیدی برای سینمای ایران هم خواهد بود. اعتمادی که برای تشکیل یک تیم کاری از جلوه های ویژه میدانی و رایانه ای بر سر این فیلم اتفاق افتاد، باعث خلق صحنه هایی شد که در سینمای ایران تا به حال نظیر نداشته است. همچنین فکر می کنم از این به بعد راه برای استفاده از توانمندی های نیروهای ایرانی در خلق صحنه های وی اس بیک باز شده است. اما به هر حال این فیلم مضمون اخلاقی و دینی دارد تا حادثه ای و سیاسی.

این فیلم که ادامه «رسوایی ١» است، داستانی را چند سال بعد از اتفاقات سری اول در یک شهر فرضی روایت می کند. ساخته جدید ده نمکی همچنین دارای 10 دقیقه تروکاژهای کامپیوتری است.

«اژدها وارد می شود؟»

«اژدها وارد می شود؟» پنجمین فیلم سینمایی مانی حقیقی در مقام کارگردان است که خودش تهیه کنندگی آن را برعهده دارد.

امیر جدیدى، همایون غنى زاده، احسان گودرزى، نادر فلاح، علی باقری و کیانا تجمل از بازیگران این فیلم هستند.
خلاصه داستان: دوم بهمن ماه ١٣4٣ است ، یک شورلت ایمپالای نارنجى رنگ از قبرستان باستانى مى گذرد و به سمت کشتى به خاک نشسته اى مى راند. داخل کشتى یک زندانى تبعیدى حلق آویز شده ، روى دیوارهاى کشتى خاطرات روزانه اش را نوشته بوده، آیا این نوشته ها به کاراگاه حفیظى کمک خواهند کرد تا بفهمد چرا سالها است کسى مرده اش را در این قبرستان دفن نکرده است؟
سخن کارگردان: نمی خواهم درباره فیلم حرف بزنم چون دوست دارم تماشاگر بدون هیچ پیش داوری به تماشای این فیلم بنشیند. می خواهم بدانم زمانی که راجع به فیلم هیچ پیش زمینه یا اطلاعاتی وجود ندارد، چه واکنشی نشان می دهد.
نکات:
این سومین همکاری مانی حقیقی با کریستف رضاعی بعد از تجربه موفق “کنعان” است.
فیلمبرداری این فیلم اوایل بهمن سال گذشته در جزیره قشم آغاز شد و بعد از دو ماه نیم فیلمبردرای اواسط فروردین به پایان رسید.
عوامل فیلم :
نویسنده و کارگردان: مانى حقیقى، تهیه کننده: مانى حقیقى، مدیر فیلمبردارى: هومن بهمنش، طراح صحنه: امیرحسین قدسی، طراح لباس: نگار نعمتی، تدوین: هایده صفى یارى، صداگذار: امیرحسین قاسمى، صدابردار: داریوش صادقپور، چهره پردازی: مهرداد میرکیانی، موسیقى: کریستف رضاعى، عکاس: عباس کوثرى.

«مالاریا»

«مالاریا»، ششمین فیلم سینمایی پرویز شهبازی است که مسعود ردایی تهیه کنندگی آن را برعهده دارد.

ساعد سهیلی، ساغر قناعت، آذرخش فراهانی و آزاده نامداری از بازیگران این فیلم هستند.
خلاصه داستان: داستان این فیلم درباره دختر و پسری است که در تهران گردی های خود با مردی برخورد می کنند که مشکلی دارد. آن‌ها سعی می کنند راه حلی برای این مشکل پیدا کنند.
نکات:
این اولین فیلمی است که آزاده نامداری، مجری تلویزیون و آذرخش فراهانی، پسر بهزاد فراهانی در آن بازی می کنند.
ساغر قناعت که در نقش دختری 20 ساله در این فیلم بازی می‌کند، از بین 1500 متقاضی این نقش انتخاب شد.
جلوه های ویژه این فیلم در کشور لهستان انجام شده است.
سایر عوامل فیلم عبارتند از: کارگردان، نویسنده و تدوینگر: پرویز شهبازی، مدیر فیلمبرداری: هومن بهمنش، طراح صحنه و لباس: کیوان مقدم، صدابردار: منصور شهبازی، طراح چهره پردازی: محمدرضا قومی، صدا گذار و میکس: محمد کشفی، مدیر تولید: مجید گودرزی، جانشین تولید: محمدرضا دلنوازی، برنامه ریز: نوید میهن دوست، دستیار اول کارگردان: حسین خضوعی، منشی صحنه: غزل رشیدی، عکاس: امید صالحی، مستندساز پشت صحنه: سهیل موفق، گروه کارگردانی: افشین آقایی و حسین شهبازی، دستیار اول فیلمبردار: همایون قربانی، نورپرداز: مرتضی نجفی، دستیار تدوین: علی مترصد، مدیر تدارکات: مجید لعل، مشاور رسانه ای فیلم: احسان ظلی پور.

«بارکد»

«بارکد» پنجمین فیلم سینمایی مصطفی کیایی است که خودش تهیه کنندگی آن را برعهده دارد.

بهرام رادان، محسن کیایی، سحر دولتشاهی، بهاره کیان افشار، بابک بهشاد، علی کوچکی، رضا شریفی نژاد، آرش تاج، سحر آربین، مرجان علیزاده، شهرام جمشیدی، سمانه عارف پور و با حضور: پژمان بازغی و با هنرمندی رضا کیانیان از بازیگران این فیلم هستند.
خلاصه داستان: پشت هر آدمی داستانی هست و پشت هر داستانی یه آدم، بهتره قبل از هر قضاوتی یکم صبر داشته باشیم.
سخن کارگردان:
بعد از اینکه پروانه ساخت فیلمنامه«پارازیت» را نگرفتم، تصمیم گرفتم یک دیوانه بازی دربیاورم و فیلمی با هیجان، ریتم و موسیقی برای مخاطب گسترده بسازم، اما نه مثل فیلم های قبلی ام بلکه در یک فضای تازه تر، آن فیلم شد «بارکد»!

نکات:
«صاف کننده» نام اولیه فیلم «بارکد» بود.
«بارکد» اولین فیلمی است که مصطفی کیایی تهیه کنندگی آن را برعهده دارد.
سایر عوامل فیلم عبارتند از فیلمنامه نویسان: مصطفى کیایى، مهیار شاهرخى، مشاور تهیه: عباس حقیقی، مدیر تولید: سجاد رحیمی، دستیار اول کارگردان و برنامه ریزی: هومن خواجه نوری، مدیر فیلمبردارى: مهدى جعفرى، صدابردار: مهدى صالح کرمانى، صداگذار: علیرضا علویان، چهره پرداز: محسن دارسنج، طراح صحنه و لباس: حجت اشترى، نورپرداز: مرتضی نجفی، برنامه ریز: محمد ثقفی، منشی صحنه: سعیده دلیریان، جلوه هاى ویژه میدانى: آرش آقابیک، تدوین: نیما جعفرى جوزانى، موسیقى: آرمان موسى پور، مدیر تدارکات: محمد ابراهیمی، عکاس: نادر فوقانى، روابط عمومی و مشاور رسانه ای: آریان امیرخان. فیلم پشت صحنه: میلاد کیایی، مدیر تبلیغات: میثم میرزایی.

« آخرین بار کِى سحرو دیدى؟»

« آخرین بار کِى سحرو دیدى؟» دهمین فیلم سینمایی فرزاد موتمن در مقام کارگردان است که تهیه کنندگی آن را او و سعید عصمتی مشترکا برعهده دارند.

امیر عربی فیلمنامه «آخرین بار کِى سحرو دیدى؟» را نوشته است. فریبرز عرب‌نیا، سیامک صفری، آتیلا پسیانی، ژاله صامتی، محمدرضا غفاری، علیرضا ثانی فر، بهاران بنی‌احمدی، آناهیتا درگاهی، روشنک گرامی، مجتبی سلمانی و شیوا کریمی از بازیگران این فیلم هستند.
خلاصه داستان: صبح است. مادری سراسیمه وارد کلانتری می‌شود و به افسر نگهبان می‌گوید دختر جوانش سحر، دیشب به خانه بر‌نگشته و...
سخن کارگردان: « آخرین بار کِى سحرو دیدى؟» یک فیلم پلیسی با پس زمینه قوی اجتماعی است. قصه این فیلم معضلی را مطرح می کند که همه باید نسبت به آن حساس باشند. اما آن چیزی که بیشتر از همه در این فیلم برای من جذابیت داشت این بود که همیشه می خواستم فیلمی با تم جستجو بسازم که در این فیلم محقق شد.
نکات:
یک صحنه از این فیلم با الهام از ماجرای قتل دختری در پل مدیریت که در سال 90 با 26 ضربه چاقوی هم‌ دانشگاهی‌ اش به قتل رسید، ساخته شده است.
فریبرز عرب نیا در سومین همکارى خود با مؤتمن نقش یک بازپرس آگاهی را ایفا می کند.
عوامل فیلم عبارتند از: کارگردان: فرزاد مؤتمن، تهیه کنندگان: سعید عصمتى، فرزاد مؤتمن، فیلمنامه: امیر عربى، مدیر فیلمبردارى: بهرام بدخشانى و مرتضی غفوری، آهنگساز: بابک میرزاخانی، ترکیب و طراحی صدا: آرش قاسمی، صدابردار: رشید دانشمند، چهره پرداز: میشا جودت، طراح صحنه و لباس: جهانگیر میرزاجانى، تدوین: ژیلا ایپکچى، مدیر تولید: فرهاد کی نژاد، دستیار کارگردان و برنامه ریز: علی جناب و منصور میرشکاری، منشی صحنه: سعیده دلیریان، تدارکات: مسعود شرفی کیا، مشاور رسانه ای: مریم نراقی، عکاس: پویا شاه جهانى.

«زاپاس»

«زاپاس»، دومین فیلم سینمایی برزو نیک نژاد است که سیدامیر پروین حسینی تهیه کنندگی آن را برعهده دارد.

امیر جعفری، ریما رامین فر، جواد عزتی، الناز حبیبی، احمد مهران فر، شبنم مقدمی و ماهان نصیری از بازیگران این فیلم هستند.
خلاصه داستان: همه آدم ها قصه دارن ولی نمی گن، برای همین هم هست که ما نمی شناسیمشون، ولی یه جایی، قصه ها به هم گره می خوره، اونوقت که اگه نخوان بگن هم همه می فهمن.
سخن کارگردان:
همه تلاشم را کردم ملودرام اجتماعی را با روایت شیرینی به تصویر بکشم و مخاطب را با قصه آن درگیر کنم. حتی با این که مضمون«زاپاس» کاملا اجتماعی است، گاهی لبخند بر روی لب مخاطب بنشانم. موضوع قصه«زاپاس» مدت ها مرا درگیر خودش کرده بود و دوست داشتم مخاطب عام را هم با آن همراه کنم.خوشحالم که در جشنواره امسال با این فیلم حضور دارم.
نکات:
فیلم زاپاس در شمال کشور در شهر سرسبز و زیبای رامیان در استان گلستان فیلم برداری شده است.
این فیلم یک درام اجتماعی است.
سایر عوامل اصلی این پروژه عبارتند از: مدیر فیلمبرداری: مسعود سلامی، طراح گریم: ایمان امیدواری، طراح لباس: مجید لیلاجی، مدیر تولید: وحید مرادی، صدابردار: امیر حاتمی، طراح صحنه: مهدی دیلمی، برنامه‌ریز: احسان سجادی، دستیار کارگردان: حامد مختاری، منشی صحنه: محمد حسین گلفشان، مدیرتدارکات: سعید عطایی، عکاس: ناصر سجادی حسینی، دستیار دو کارگردان: سعیدآهنج، جلوه های ویژه میدانی: رسول کهن سال، جلوه های ویژه رایانه ای : فرید ناظرفصیحی، صدا گذار: علی علویان، تدوین: حسن ایوبی، دستیار برنامه‌ریز: هانیه بساتینی، دستیاران صحنه: سعید وثاق همدانی و بهنام مصطفایی، دستیار لباس: آزیتا دباغی، دستیاران صدا: پرویزجلیلی و امید قربانی، گروه فیلمبرداری: حجت رخ‌افروز پورک، کیوان عین‌الهی ارجمند، پرنسس بت بجان، آرمین عجزی، علیرضا ایزدی، حامد شادمانی، جواد حاج شریفی، دستیاران گریم: سیامک احمدی، احمد مصطفایی، سایه غلامی، دستیاران تدارکات: صالح آشتیانی، سیاوش محبی، محمدرسول ابراهیم‌زاده، حمید شیخ ویسی و مشاور رسانه‌ای:هادی داداشی.

«کفش هایم کو؟»

«کفش هایم کو؟» نوزدهمین فیلم سینمایی کیومرث پوراحمد است که علی قائم مقامی تهیه کنندگی آن را برعهده دارد.

فیلمنامه این فیلم را پوراحمد و فرید مصطفوی مشترکا با مشاوره پزشکی دکتر مریم نورزیان مشترکا با هم نوشته اند. رضا کیانیان، مجید مظفری، رویا نونهالی، بهاره کیان افشار، مینا وحید، راشین ربی و منصوره وافری از بازیگران این فیلم هستند.
خلاصه داستان: حبیب کاوه کارخانه دار قدیمى مبتلا به بیمارى آلزایمر است. خانواده اش او را ترک نموده اند اما با بازگشت دخترش به ایران اتفاقاتى مى افتد.
سخن کارگردان:
انگیزه اولیه من برای ساخت این فیلم مطرح کردن بیماری آلزایمر برای خانواده هایی است که اعضای خانواده شان با چنین بیماری دست و پنجه نرم می کنند. می خواستم که آنها بیشتر با وجوه این بیماری آشنا شوند و بدانند که چطور باید در برابر عزیزانشان رفتار کنند. البته این موضوع را بر بستر یک داستان خانوادگی پر تنش مطرح شد.
نکات:
عوامل فیلم این فیلم عبارتند از: نویسنده و کارگردان: کیومرث پور احمد، تهیه کننده: على قائم مقامى، مدیر فیلمبردار: علیرضا زرین دست، طراح صحنه و لباس: مجید میرفخرایى، صحنه آرا: مهرانه ربی، چهره پرداز: مهرداد میر کیانى، صدابردار: آرش برومند، تدوین: میثم مولایى، موسیقى: فردین خلعتبرى، صدا گذار و ترکیب صدا: محمود موسوی، عکاس: مهدى حیدرى.

«امکان مینا»

«امکان مینا»، شانزدهمین فیلم بلند سینمایی کمال تبریزی است که منوچهر محمدی تهیه کنندگی آن را برعهده دارد و فرهاد توحیدی فیلمنامه آن را نوشته است.

میلاد کی مرام، مینا ساداتی، شاهرخ فروتنیان، بهرنگ علوی، شایسته ایرانی، سیامک صفری، فرزاد باقری، سیامک احصایی، بهادر مالکی، علی مردانه و… به ایفای نقش می پردازند.
خلاصه داستان: تردید ، شک و سر انجام خیانت ، زندگی عاشقانه مهران و مینا را به مسیر تازه ای می کشاند.
سخن کارگردان:
باید مراقب بود... لحظه هایی در زندگی عاشقانه هست که می تواند خطرناک باشد ! دروغ و خیانت، امکان تغییر مسیر سرنوشت را به دنبال دارند ! چهره ها می توانند نقاب های متفاوت باشند ! باید مراقب بود !..... رفتارهای غیرقابل پیش بینی امکانی جبران ناپذیر را فراهم می کنند ! امکانی هراسناک !..... امکانی رنج آور !..... امکانی که در اختیار ناگزیر یک زن قرار گرفته است !..... امکان یک فاجعه !..... امکان مینا !
نکات:
فیلم سینمایی «امکان مینا» با مشارکت بنیاد سینمایی فارابی تولید شده است.
فیلمبرداری این فیلم از ابتدای مهرماه آغاز شد و پنجم آذر‌ماه در تهران به پایان رسید.
منوچهر محمدی در این فیلم بعد از دوازده سال از همکاری با تبریزی در پروژه «مارمولک» دوباره همراه شده است.
سایر عوامل این فیلم عبارتند از: مدیر فیلمبرداری: فرشاد محمدی، طراح صحنه و لباس: بهزاد کزازی، مدیر صدابرداری: مهران ملکوتی،طراح گریم: سعید ملکان، مدیر تولید : مجید کریمی، برنامه ریز و دستیار اول کارگردان: علی مردانه، تدوین: محمد رضا موئینی - هدی موئینی، جلوه‌های ویژه بصری: بهنام خاکسار، عکاس: زهرا مصفا، صداگذار: بهمن اردلان، موسیقی: محمدرضا علی قلی، دستیار کارگردان: محمد ثقفی و مدیر تدارکات: سید رسول حاتمی.

«بادیگارد»

«بادیگارد» هجدهمین فیلم بلند سینمایی ابراهیم حاتمی کیا است که سازمان هنری رسانه ای اوج تهیه کنندگی آن را برعهده دارد.

پرویز پرستویی، مریلا زارعی، بابک حمیدیان، شیلا خداداد، فرهاد قائمیان، امیر آقایی، محمود عزیزی ، محمد حاتمی، پدرام شریفی، دیبا زاهدی، افسانه ناصری، سید احسان امانی، کامران نجف‌ زاده، امین میری، حمیدرضا سلیمانی، چنگیز نارویی، سیامک سالاری و کیمیا حسینی(بازیگر خردسال) با همراهی پریوش نظریه بازیگران اصلی این فیلم هستند.
خلاصه داستان: چرا اینقدر دیر اومدی؟ مأموریت بودم – شغلت چیه؟ تو حفاظتم – نگهبانی؟ محافظم – آهان پس بادیگاردی
نکات:
فیلمبرداری فیلم سینمایی «بادیگارد» از تیرماه امسال در تهران آغاز شد و در اوایل مهر ماه به پایان رسید.
پرویز پرستویی در این فیلم بعد از 10 سال و برای ششمین بار، جلوی دوربین حاتمی‌کیا رفته است.
نویسنده و کارگردان : ابراهیم حاتمی‌کیا، مدیر برنامه‌ریزی و دستیار اول کارگردان: علیرضا صالحی، برنامه‌ریز: اشکان سپهر، منشی صحنه: ندا آصف، گروه کارگردانی: میثم فخرایی، جعفر رجبی، پیمان نعیمی، مدیر فیلمبرداری: محمود کلاری، فیلمبردار: کوهیار کلاری، گروه فیلمبرداری: مهران ممدوح، سام سلیمانی، احسان نادری، محمدعلی زهی، مجتبی پرگر، مهران میرزایی،جواد حاج‌شریفی، مدیرتولید: محمدصادق آذین، تدوین: مهدی حسینی‌وند، موسیقی: کارن همایونفر، طراحی و ترکیب صدا: علیرضا علویان، مدیر صدابرداری: بهمن اردلان، دستیاران صدابردار: جواد فراهانی، محمدمهدی فیض، طراح چهره‌پردازی: ایمان امیدواری، دستیاران: نعیم میرالی، رضا باباپور، حلیمه قشقایی، سامان مه‌آبادی، طراح صحنه: کامیاب امین‌عشایری، دستیاران طراح صحنه: حسین کرمی، وهاب یحیی‌زاده، فرامرز کرامتی، قاسم پاس‌لاری، علیرضا حبیب‌پور، طراح لباس: آنا ثانی، دستیاران لباس: سوسن نوروزی، شبنم شاهی، فهیمه راهواره، مهدی نجاتی، مدیر جلوه‌های ویژه میدانی: محسن روزبهانی، دستیاران جلوه‌های ویژه میدانی: امیر روزبهانی، ایمان کریمیان، مدیر جلوه‌های بصری: سید هادی اسلامی، طراح کانسپت (concept) و استوری‌بورد: سهیل دانش اشراقی، مدیر و طراح بدلکاری: گروه بدلکاران خیبر؛ علیرضا فتحی، مشاور کارگردان در امور نظامی و حفاظتی: سجاد رضاپور، مشاور تسلیحات: رسول قربان‌زاده، مشاور گویش محلی: امین گلستانه، عکاس: اسماعیل حاتمی‌کیا، مدیرتدارکات: محمدرضا صادق، تدارکات: عباس خدادادی، مهدی عباسپور، سعید مهتاب، نیما علی‌اصغری، محمد باقرزاده، خدمات: یاسر میرمجیدی، حمیدرضا نوروزی، سعیدالله نژادعینی، محمد حبیب‌نژاد، مستندسازی پروژه: یوسف حاتمی‌کیا، دستیار فیلمبردار پشت صحنه: یوسف سلیمی، مسئول هنروران: جواد حصاری، امور اداری و دفتری: وحید مختاری، مدیر پروژه : احسان محمدحسنی و مجری‌طرح: پژمان لشکری‌پور.

«هفت ماهگی»

«هفت ماهگی» ششمین فیلم بلند سینمایی هاتف علیمردانی است که منصور لشگری قوچانی تهیه کنندگی آن را برعهده دارد.

حامد بهداد، باران کوثری، پگاه آهنگرانی، هانیه توسلی، احمد مهران فر، فرشته صدرعرفایی، بهناز جعفری، محمدرضا علیمردانی و رضا بهبودی از بازیگران این فیلم هستند.
خلاصه داستان: گاهی پیش از آنکه بدانی، خیلی زود دیر می شود.
سخن کارگردان:
«هفت ماهگی» در ادامه کارهای قبلی من است. همه تلاشم را کردم تا همان فضای ناتورالیستی فیلم های قبلی ام را در این فیلم حفظ کنم و امیدوارم یک قدم از فیلم های قبلی ام جلوتر باشم.
سایر عوامل فیلم عبارتند از: نویسنده: هاتف علیمردانی، مدیر فیلمبرداری: محمود کلاری، تدوین: امیر ادیب پرور، مدیر تولید: پیمان جعفری، صدابردار: محمود خرسند، دستیار اول کارگردان و برنامه ریز: علی افشین راد، منشی صحنه: زهرا تحقیقی، آهنگساز: افشین عزیزی، صداگذار: محمود موسوی نژاد، طراح صحنه و لباس: کامیاب امین یشارعی، عکاس: مهدی دلخواسته.

«نفس»

«نفس»، سومین فیلم بلند سینمایی نرگس آبیار است که شرکت نورتابان ،ابوذر پورمحمدی و محمد حسین قاسمی تهیه کنندگی آن را برعهده دارند.

مهران احمدی، پانته‌آ پناهی ها، گلاره عباسی، سیامک صفری، شبنم مقدمی، ساقی زینتی، محمدرضا شیرخانلو، سیده ساره نورموسوی، علی خانبابایی و جمشید هاشم پور از بازیگران این فیلم هستند.
خلاصه داستان: «نفس» روایتی است از زندگی چهار کودک با نام های بهار، نادر، کمال و مریم، کودکانی که به همراه پدرشان غفور و مادربزرگ خود در دهه50 خورشیدی نفس می‌کشند! دنیای این کودکان دنیایی است پر از رویاهای زیبای کودکانه که قرار است رنگ حقیقت به خود بگیرد.
سخن کارگردان:
سال ها پیش ، شروع به نوشتن داستانی کردم که نمی دانستم چه پایانی پیدا می کند از آن دست داستان های بلند که هر چند ماه به سراغش می روی و مرورش می کنی ، چند صفحه ای به آن اضافه می کنی ، و بعد دیگر می رود برای چند ماه بعد که باز ویرت بگیرد که موضوعش را پی بگیری و بنویسی و آن وقت به سراغش بیایی .
داستان نفس این طوری شکل گرفت . شاید تعداد صفحات رمان زیاد نباشد ، اما نوشتنش شش سال طول کشید. دو سال پیش شروع کردم به نوشتن فیلمنامه از روی رمان . رمانی که هنوز چاپ نشده است و چه بسا همزمان با اکران فیلم چاپ شود . نتیجه اش شد نفس ، فیلمی که پیش روی شماست. نفس بخشی از خاطرات جمعی آدم هایی ست که در اواخر دهه 50 و اوایل دهه 60 نفس کشیده اند.
نکات:
در قسمت هایی در این فیلم از انیمیشن استفاده شده است.
سایر عوامل فیلم عبارتند از: نویسنده: نرگس آبیار، مدیر فیلمبرداری: ساعد نیک‌ذات، مدیر صدابرداری: عباس رستگارپور، مدیر تولید: بهزاد هاشمی، طراح چهره پردازی: مهرداد میرکیانی، طراح صحنه و لباس: اصغر نژادایمانی، دستیار اول کارگردان و برنامه‌ریز: روزبه سجادی حسینی، تدوین: سجاد پهلوان زاده، صداگذار: آرش قاسمی، مشاور رسانه ای: پریسا ساسانی، مدیر تبلیغات: علی زادمهر، مدیر تدارکات: امیر یمینی، عکاسان: حمید جانی پور و بهنوش منصوری، موسیقی: مسعود سخاوت پور، انیماتور و سرپرست گروه انیمیشن: حسین جمشیدی گوهری و امین حق شناس، طراح جلوه های رایانه ای: فرید ناظر فصیحی، جلوه های ویژه میدانی: آرش آقابیگ، تهیه کنندگان:شرکت نورتابان، ابوذر پورمحمدی و محمدحسین قاسمی

«نیمه شب اتفاق افتاد»

«نیمه شب اتفاق افتاد»، دومین فیلم بلند سینمایی تینا پاکروان در مقام کارگردان است که خودش تهیه کنندگی آن را برعهده دارد.

حامد بهداد، رویا نونهالی، گوهر خیر اندیش، آتیلا پسیانی، ستاره اسکندری، رابعه اسکویی، سینا رازانی، کریم امینی ، فرناز زوفا، دینا آبرون، علی تاجیک، محمد فیروز بخت، مهراب رضایی و شقایق فراهانی از بازیگران این فیلم هستند.
خلاصه داستان: داستان این فیلم درباره عشق های نامتعارف تهران امروز از عروسی تا عزاست.
سخن کارگردان:
«نیمه شب اتفاق افتاد» برشی از تهران امروز است که در قالب اجتماعی و روایت تک خطی ساخته شده است. همچنینب ازی های درخشان بازیگران این فیلم به گونه ای شخصیت های نوشته شده در فیلمنامه را به زندگی نزدیک کرده است که هریک از ما می توانیم خودمان را در قالب یکی از آنها پیدا کنیم.
سایر عوامل این فیلم عبارتند از :نویسنده: طلا معتضدی، مدیر فیلمبرداری: فرشاد محمدی، مدیر تولید: مهدی چراغی، دستیار اول کارگردان و برنامه ریز: مجتبی وحیدی، طراح صحنه و لباس: علی عابدینی، طراح چهره پردازی: پرستو معینی، مجریان گریم: محمدرضا میر باقری و ساناز سرمدی، صدابردار: امین میرشکاری، موسیقی: کارن همایونفر، تدوین: بهزاد مصلح، عکاس: احمدرضا شجاعی، طراحی و ترکیب صدا: علیرضا علویان، دستیار صدا: کیومرث سبحانی، نورپرداز: داود محمدی، مشاور رسانه ای: آیدا اورنگ، منشی صحنه: سحر عقیقی، فیلمبردار: محمد ابراهیمیان، تصویر بردار پشت صحنه: معصومه صالح بیگی، جلوه های ویژه بصری: مجید خادمیان، لابراتور: پیشگامان سینمای آریا، مدیر تدارکات: حامد آزادی.

«به دنیا آمدن»

«به دنیا آمدن»، چهارمین فیلم محسن عبدالوهاب و دومین فیلم مستقل او بعد از «لطفا مزاحم نشوید» است که محمد احمدی تهیه کنندگی آن را برعهده دارد.

هدایت هاشمی، الهام کردا، بهناز جعفری، پونه عبدالکریم‌ زاده، رضا مرتضوی، رویا جاویدنیا، مهدی امیری، سپهراد فرزامی و نیکی نصیریان از بازیگران این فیلم هستند.
خلاصه داستان:
زن و شوهرى در آستانه میانسالگى در ادامه مسیر زندگى شان دچار مشکل مى شوند.
سخن کارگردان:
«به دنیا آمدن» فیلم شهری است که به زندگی روزمره ی جامعه ما برمی گردد و این فیلم با همکاری صمیمانه دوستان به نتیجه رسید و اگر سرمایه گذاری و تلاش آقایان علی اصغر یعقوبی و محمد احمدی نبود این فیلم هرگز ساخته نمی شد.
نکات:
این فیلم که دومین همکاری محسن عبدالوهاب و محمد احمدی بعد از “لطفا مزاحم نشوید” است.
فیلمبردارى«به دنیا آمدن» طى 5� جلسه در تهران و یزد انجام شده است.
عوامل فیلم عبارتند از: نویسنده و کارگردان: محسن عبدالوهاب، تهیه کننده و مدیرفیلمبرداری: محمد احمدى، تدوین: سپیده عبدالوهاب، طراح صحنه و لباس: مهدى موسوى، مجری طرح: محسن قرایی، موسیقى: پیمان یزدانیان، صداگذار: امیرحسین قاسمى، صدابردار: یدالله نجفى، چهره پرداز: مهرداد میر کیانى، عکاس: سهیل نخعى، مشاور رسانه اى : بیتا موسوى.

«دلبری»

«دلبری»، دومین فیلم بلند سینمایی سیدجلال اشکذری بعد از «خانه ای کنار ابرها» است که سیدمحمود رضوی تهیه کنندگی آن را برعهده دارد.

هنگامه قاضیانی، آتیلا پسیانی، عباس غزالی، محمدرضا شیرخانلو، مهسا هاشمی و مهدی عطاران از بازیگران این فیلم هستند.
خلاصه داستان: طوبی امشب عروسی امیرحسین، دوتامون خوشحالیم …من نباید اون حرف ها رو می زدم فقط بهم بگو چرا چهار بار چشمت و بازبسته کردی … منظور خاصی داشتی میثم؟
سخن کارگردان:
فیلم«دلبری»فضای داستان گویی متفاوتی دارد. بر روی فیلمنامه این فیلم بسیار وقت گذاشتم، حدودا بین شش تا هفت ماه. چون فیلمنامه«دلبری» شخصیت محور است و داستان فیلم حول یک شخصیت در یک فضای محدود می گذرد. برای همین ما چه به لحاظ شخصیت و چه به لحاظ لوکیشن با محدودیت رو به رو بودیم.
نکات:
فیلمبرداری این فیلم سال گذشته در سکوت خبری انجام شد.
عوامل تولید این فیلم عبارتند از:نویسنده و کارگردان: سید جلال اشکذری، تهیه‌کننده: سید محمود رضوی، مدیر تولید:مرتضی متولی، مدیر فیلمبرداری: فرشاد بشیرزاده، طراح صحنه و لباس: آبتین برقی، صدابردار صحنه: طاهر پیشوایی، طراح گریم: سعید ملکان، تدوین: حمیدرضا قربانی، صداگذاری و میکس: سید علیرضا علویان، موسیقی: فرید سعادتمند، مدیر تدارکات: محمد اسماعیل کلبی آبادی، عکاس: حسن ناحی، دستیار اول کارگردان و برنامه ریز: بابک نبی زاده

«نقطه کور»

«نقطه کور»، سومین فیلم بلند سینمایی مهدی گلستانه است که خودش تهیه کنندگی آن را برعهده دارد.

احسان بیگلری با همکاری پریسا هاشم پور فیلمنامه«نقطه کور» را نوشته است. محمدرضا فروتن، هانیه توسلی، شقایق فراهانی، محسن کیایی، خاطره اسدی، مریم بوبانی، نیکی مظفری، علیرضا زمانی نسب، سید احمد محمدی، سارا ربیعی، سجاد شهرابی، یلدا نوریان، حسین قورچی و مهدی پارسا از بازیگران این فیلم هستند.
خلاصه داستان: خسرو که 23 روز بر پهنه دریا و به دور از خانواده اش گذرانده است. او با دنیایی از ابهامات فکری که تمام مدت همراه او بوده وارد خانه اش در تهران می شود اما تمامی ذهنیت هایش عینیت یافته و قادر به مقابله با مسائل پیش آمده نیست تا اینکه...
سخن کارگردان:
«آدم می تونه به چشماش اعتماد نداشته باشه، ولی یه مرد باید به زنش اعتماد داشته باشه وگرنه زندگی برای همه مون می شه نقطه کور و اینجاست که کسی که دغدغه فرهنگی داره باید برای بازکردن نقاط کور تلاش کنه.»
نکات:
فیلمبرداری زیرآب صورت گرفته شده است.
«23 روز» نام قبلی فیلم«نقطه کور» است.
این اولین باری است که مهدی گلستانه تهیه کنندگی فیلم خودش را در سینما برعهده دارد.
سایر عوامل فیلم عبارتند از: نویسنده: احسان بیگلری با همکاری پریسا هاشم پور، مدیر فیلمبرداری: مرتضی غفوری، تدوین:خشایار موحدیان و سعید سیاح، مدیر تولید: وحید مشاری، مجری طرح: پیمان جعفری، مدیر صدابرداری: بهروز معاونیان، مدیر برنامه ریزی: علی افشین راد، طراح صحنه و لباس: آنیتا جواهرچی، طراح گریم:‌ مهرداد میرکیانی، دستیار اول کارگردان: رضا شریفی، منشی صحنه: شهره فهیمی، برنامه ریز: رضا غفارنژاد مولایی، عکاس: علی نیک رفتار، فیلم پشت صحنه: فرهاد فرهنگ، مشاور رسانه ای:‌ احسان عباسی، مدیر تدارکات: جواد راهزانی، مشاور روانپزشکی فیلمنامه: دکتر افشین یداللهی، طراح و ترکیب صدا: بهمن اردلان و حسین مافی، موسیقی: ادیب قربانی، مدیر تبلیغات: میثم میرزایی.

«عادت نمی کنیم»

«عادت نمی کنیم»، دومین فیلم بلند سینمایی ابراهیم ابراهیمان بعد از «ارسال آگهی تسلیت برای روزنامه» است که پیمان جعفری و شهرام اخلاص پور تهیه کنندگی آن را برعهده دارد.

فیلمنامه «عادت نمی کنیم» را سارا سلطانی و ابراهیمان مشترکا با هم نوشته اند. محمدرضا فروتن، ساره بیات، حمیدرضا آذرنگ و هدیه تهرانی به همراه پانته آ پناهی ها، شیرین یزدان بخش، حدیث میرامینی و رویا حسینی در این فیلم به ایفای نقش می پردازند.
خلاصه داستان: وقتی همه چی خوبه و خوشه زندگی کردن هنر نیست.
سخن کارگردان:
«عادت نمی کنیم» تلاشی جمعی از یک گروه خیلی خوب است که امیدوارم با مخاطبان ارتباط خوبی برقرار کند. این فیلم درام معمایی-اجتماعی است که نسبت به فیلم قبلیم بسیار متفاوت است.
نکات:
تدوین این فیلم به طور مشترک به عهده ژینوس پدرام و ابراهیم ابراهیمیان بوده است.
این فیلم دومین همکاری ابراهیم ابراهیمان و سارا سلطانی بعد از «ارسال آگهی تسلیت برای روزنامه» است.
عوامل سازنده فیلم عبارتند از؛ کارگردان: ابراهیم ابراهیمیان، فیلمنامه: سارا سلطانی و ابراهیم ابراهیمیان، مدیر برنامه‌ریزی و دستیار اول کارگردان: علی مردانه، دستیاران کارگردان: نگار پناهی و محمد منتظمی، منشی صحنه: حمیرا نعمت‌اله، مدیر فیلمبرداری: علیرضا برازنده، دستیار اول فیلمبردار: محمد عزت‌خواه، گروه فیلمبرداری: محسن زهی، امین بیابانی، صابر کامیان، امیر محمدی، مهدی پیران، حسین فاطمیان و داوود نیازی کهن، طراح صحنه و لباس: کامیاب امین عشایری، دستیار اول صحنه و لباس: وهاب یحیی‌زاده، دستیار صحنه و لباس: آرام موسوی و محمدحسین صیاد قبادی، مدیر صحنه: فرامرز کرامتی، تدوین: ژینوس پدرام و ابراهیم ابراهیمیان، دستیار تدوین: علی تمدنی، طراح گریم: محسن دارسنج، مجریان گریم: حامد تهرانی و رکسانا نیک‌پور، مدیر صدابرداری: امیر نوبخت، دستیاران صدا: کیوان نصیری و پوریا ملکی، طراحی و ترکیب صدا: علیرضا علویان‌، آهنگساز : حامد ثابت، مدیر روابط عمومی: مهسا همتی، پشتیبانی فضای مجازی: آریان امیرخان، مدیر هنری تبلیغات: میثم میرزایی، عکاس: فتاح ذی‌نوری، مدیر تدارکات: سهراب دادگستر، دستیار اول تدارکات: عطاءاله مقدسی، تدارکات: ماشااله ملکی و میلاد دین‌دوست، مسئول هنروران: سارا فانی، حمل و نقل: مراد مربیان، سیداسحاق موسوی، جواز نظری، رجبعلی بهرامی، محمد شوندی، علی صادقی، علیرضا فراقی‌زاده، سینه موبیل: ابراهیم شیروانی و محمدقربان کاظمی، امور مالی: ابراهیم تفرشی، سرمایه‌گذار: شرکت روشن‌مهر، تهیه‌کننده: پیمان جعفری و شهرام اخلاص پور.

 

  twitter linkedin google-buzz facebook digg afsaran
کلید واژه
 
نظرات بینندگان
نظر شما
لطفا جهت تسهیل ارتباط خود با ایران سپید، در هنگام ارسال پیام این نکات را در نظر داشته باشید:
1.ارسال پیام های توهین آمیز به هر شکل و با هر ادبیاتی با اخلاق و منش اسلامی ،ایرانی ما در تناقض است لذا از ارسال اینگونه پیام ها جدا خودداری فرمایید.
2.از تایپ جملات فارسی با حروف انگلیسی خودداری کنید.
3.از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری کنید.
4. ثبت نظرات در سايت ايران سپيد براي هر نظر حداکثر 400 واژه است.
نام:
ایمیل:
نظر: *