وی با اشاره به تصویب کنوانسیون بین المللی حمایت از حقوق افراد معلول در سازمان ملل در سال ۲۰۰۸ گفت: برای توسعه ظرفیت های اجتماعی معلولان، نیازمند برداشتن موانع حضور و مشارکت آنها در جوامع هستیم.
ضیائی، یکی از اصول اصلی جمعیت هلال احمر و صلیب سرخ را حفظ کرامت انسانی افراد عنوان کرد و افزود: جمعیت هلال احمر به عنوان نهادی بشردوستانه وظیفه دارد به کرامت انسانی افراد معلول احترام گذاشته و به آنها کمک کند تا به حقوق خود دست یابند.
رئیس جمعیت هلال احمر تاکید کرد: لازم است شرایط را به گونه ای فراهم آوریم تا ضمن بهره گیری از توانایی های افراد معلول، بر اساس اصل عدم تبعیض، مشارکت آنها را در فعالیت های نهضت افزایش دهیم.
ضیائی تصریح کرد: برای مبارزه با عوامل موثر بر معلولیت به عنوان پدیده ای چند علیتی، باید فقر، میزان توسعه یافتگی، جنسیت، خشونت، سوانح طبیعی و منازعات مسلحانه و تفاوت های موجود در جوامع را که ریشه در سنن و فرهنگ اجتماعی هر جامعه ای دارد، مورد نظر قرار داده و با به اشتراک گذاشتن تجربیات خود در سایه چنین نشست هایی به راهکارهایی مشخص دست یافت.
رئیس جمعیت هلال احمر در پایان ابراز امیدواری کرد که با انجام اقدامات موثر، ضمن پرداختن به محدودیت ها و مشکلات موجود، حقوق مغفول معلولان بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
نشست مشورتی شمول معلولیت که با همکاری جمعیت هلال احمر ایران، کمیته بین المللی صلیب سرخ و فدراسیون بین المللی صلیب سرخ و با حضور نمایندگانی از جمعیت های ملی ۱۲ کشور دنیا از روز گذشته در تهران برپا شده است، تا سه روز آینده ادامه خواهد داشت.