عضو کمیسیون اجتماعی مجلس:
130 هزار نفر در کشور از چرخه حمایتی کمیته امداد امام(ره) و بهزیستی خارج شدندعضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: 130 هزار نفر در کشور از چرخه حمایتی کمیته امداد امام(ره) و بهزیستی خارج و توانمند شدهاند. |
به گزارش ایران سپید به نقل از خبرگزاری ایسنا عباس قائدرحمت منطقه لرستان، اظهار کرد: نهادهای حمایتی نباید موازیکاری کنند و هر چه وظایف آنها شفافتر باشد به عمق تاثیرگذاری خدماتی که ارائه میدهند بهتر کمک خواهد کرد.
وی ادامه داد: کمیته امداد امام خمینی(ره) خدماتی نظیر مسکن، آموزشی، فرهنگی، معیشتی و... به مددجویان ارائه میدهد و این دو دستگاه یک سری وظایف مشترک دارند که باید یکپارچه شود.
قائدرحمت اضافه کرد: باید خدمات به کودکان کار، زنان سرپرست خانوار، بچههای طلاق، افراد در معرض آسیب و معلولان به صورت یکپارچه انجام و توسط یکی از این دو دستگاه تعیین تکلیف شوند.
وی گفت: در بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی(ره) تداخل وظیفه داریم و باید کاری کنیم که این وظایف تداخل نشود و گروههای هدف به صراحت و بر اساس نوع خدمات مشخص شوند چرا که ممکن است یک نفر از خدمات هر دو دستگاه استفاده کند.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با تاکید بر اینکه باید افرادی که فقط مستمریبگیر دستگاههای حمایتی هستند و هیچ درآمد دیگری ندارند، شناسایی شوند، تاکید کرد: دولت باید بر اساس قانون در بحث هدفمندسازی یارانهها این مددجویان را حمایت کند و یارانه به نسبت تعداد جمعیت خانواده پرداخت کند.
قائدرحمت تصریح کرد: حمایت دو دستگاه بهزیستی و کمیته امداد امام(ره) با هدف اینکه افراد را وابسته کنند نیست بلکه آنها تلاش دارند مددجویان را توانمند کنند.
وی با بیان اینکه 100 هزار نفر در سال گذشته از سوی کمیته امداد امام خمینی(ره) و 30 هزار نفر مددجوی تحت پوشش بهزیستی، خودکفا و از چرخه حمایتی خارج شدند، اظهار کرد: به منظور کمک به افراد مددجو مجلس بودجهای را در نظر گرفته است. امید میرود در سال جاری آمار خوداشتغالی مددجویان افزایش یابد.