وی افزود: حضور معلولان ورزشکار نیاز به مشارکت و تمایل خانواده های دارای معلول به ویژه دختر دارد و انتظار هیات از این خانواده ها و به خصوص اداره کل بهزیستی استان حمایت و ترغیب این افراد برای حرکت به سمت ورزش است.
وی ادامه داد: ورزش جانبازان و معلولان ایلام در بخش بانوان نیاز به تبلیغات وسیع و معرفی از سوی رسانه ها، جامعه ورزشکاران و دستگاه های دولتی دارد تا گرایش و آشنایی جامعه هدف برای فعالیت در رشته های مختلف ورزشی بیشتر شود.
زرگوش یادآورشد: کمبود اسلحه و ساچمه برای رشته تیراندازی و نبود فضای تمرین و امکانات و تجهیزات مناسب در رشته تنیس روی میز بسیار محسوس است و این دو رشته ورزشی نیاز به توجه ویژه مسوولان دارد.
وی ادامه داد: در صورت حمایت از هیات جانبازان و معلولان، این هیات در حوزه بانوان توان راه اندازی و فعال کردن رشته های ورزشی والیبال، بدمینتون و تنیس خاکی را دارد.
اکنون دو رشته ورزشی تنیس روی میز ایستاده و نشسته با چهار ورزشکار و یک مربی و تیراندازی با تفنگ بادی و تپانچه با 9 ورزشکار معلول و یک مربی در بخش بانوان فعال است.
حضور دختران معلول در عرصه ورزش نیازمند فرهنگ سازی استنایب رییس هیات جانبازان و معلولان ایلام گفت: خانواده های ایلامی دارای فرزند دختر معلول چندان تمایلی به حضور فرزندان خود در عرصه ورزش ندارند که این موضوع نیاز به فرهنگ سازی و تقویت روحیه ورزش دوستی و تحرک در بین این گونه خانواده ها دارد. |
صدیقه زرگوش اظهارکرد: در زمینه ترغیب دختران و زنان معلول و گرایش خانواده های این افراد برای روی آوردن به ورزش با اداره کل بهزیستی رایزنی ها و مکاتباتی صورت گرفته است.
کلید واژه
نظرات بینندگان
نظر شما