شناسه خبر: 35066 منتشر شده در مورخ: 1400/11/19 ساعت: 13:55 گروه: اجتماعی  
توسعه مهارتهای فنی‌و حرفه‌ای دانش‌آموزان استثنایی روی میز این سازمان

توسعه مهارتهای فنی‌و حرفه‌ای دانش‌آموزان استثنایی روی میز این سازمان

رییس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی گفت: توسعه مهارت‌های فنی و حرفه‌ای و آماده‌سازی دانش‌آموزان استثنایی برای اشتغال، از جمله مواردی است که باید توسط همه استان‌ها با جدیت پیگیری شود.

به گزارش ایران سپید از سازمان آموزش و پرورش استثنایی، حمید طریفی حسینی در هجدهمین نشست شورای راهبری سازمان آموزش و پرورش استثنایی، گفت: وظیفه نظام تعلیم ‌و تربیت، فراهم‌کردن زمینه‌های تحقق مراتبی از حیات طیبه است و لذا رسیدن به اهداف مترقی نظام جمهوری اسلامی از دل نظام تعلیم‌وتربیت می‌گذرد.

رییس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی با بیان این که سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی، مولد انقلاب اسلامی است،گفت: از زمان تصویب قانون مجلس شورای اسلامی در خصوص ایجاد سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی، بیش از ۳۰سال می‌گذرد اما هنوز برخی از  چالش‌ها حل نشده است و باید با ریشه‌یابی علل دقیق مسائل و چالش‌ها یکبار برای همیشه این مسائل حل شود.

وی ادامه داد: رویکرد جدید سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی انجام فعالیت‌های بزرگ و تحولی با تکیه ‌بر خرد جمعی و مشارکت همه ذی‌نفعان است.

طریفی حسینی تصریح کرد: ادارات آموزش‌وپرورش استثنایی استان‌ها اقدامات محوری، کلیدی و تحول‌آفرین خود را برای الگوبرداری سایر استان‌ها به اشتراک بگذارند.

وی با بیان این که بر اساس اساسنامه سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی این سازمان مسئول طراحی نظام توان‌بخشی، آموزشی و پرورشی برای کل دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در کشور است، گفت: سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی، مجموعه‌ای چابک، با ظرفیت بالا است که راهبری آموزش، پرورش و توان‌بخشی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه را بر عهده دارد و تاکنون این وظیفه را به‌خوبی انجام داده است.

رییس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی، با بیان این که برنامه «سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی» ابزاری برای کمک به آموزش، توان‌بخشی، پیشگیری و مداخله بهنگام است، گفت: بررسی میزان اثربخشی برنامه سنجش و همکاری مشترک با وزارت بهداشت برای استفاده از ظرفیت این وزارتخانه در اجرای برنامه سنجش، از جمله برنامه‌های سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی است.

طریفی حسینی، با اشاره به این که باید به دنبال مدل‌های کارآمد مشارکتی باشیم، گفت: توسعه مهارت‌های فنی و حرفه‌ای و آماده‌سازی دانش‌آموزان استثنایی برای اشتغال، از جمله مواردی است که باید توسط همه استان‌ها با جدیت پیگیری شود.

 وی خواستار توسعه کیفی مراکز مشکلات ویژه یادگیری در کنار توسعه کمی این مراکز شد و گفت: از مراکز اختلالات یادگیری می‌توان به عنوان پایگاه دائمی سنجش استفاده کرد و این مراکز باید توانمندسازی معلمان و اولیاء را در دستور کار فعالیت‌های خود قرار دهند.

 

  twitter linkedin google-buzz facebook digg afsaran
کلید واژه
 
نظرات بینندگان
نظر شما
لطفا جهت تسهیل ارتباط خود با ایران سپید، در هنگام ارسال پیام این نکات را در نظر داشته باشید:
1.ارسال پیام های توهین آمیز به هر شکل و با هر ادبیاتی با اخلاق و منش اسلامی ،ایرانی ما در تناقض است لذا از ارسال اینگونه پیام ها جدا خودداری فرمایید.
2.از تایپ جملات فارسی با حروف انگلیسی خودداری کنید.
3.از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری کنید.
4. ثبت نظرات در سايت ايران سپيد براي هر نظر حداکثر 400 واژه است.
نام:
ایمیل:
نظر: *