روزنامه پنجشنبه 6 آبان 1400عناوین امروز: افزایش مادی حمایتها، نظم و شفافیت دستاورد خدمتگزاری دکتر قبادیدانا در ۲ سال اخیر-نابینایان هم به دانشگاه فرهنگیان راه یافتند-عکاس نابینا و آرزوی عکس گرفتن از فرعون مصری-چگونه خیز ششم کرونا را دور بزنیم-برگزاری مجمع کمیته ملی پارالمپیک-میخواستم از همسرم که 14 سال از من بزرگتر بود انتقام بگیرم-چاردیواری. |
روزنامه «ایران سپید»
پنجشنبه 6 آبان 1400
21 ربیع الاول 1443
28 اکتبر 2021
سال بیست و چهارم شماره 6830
صاحب امتیاز:
خبرگزاری جمهوری اسلامی مدیر مسئول: سهیل معینی
سامانه پیامکی: 3000465040
نشانی پستی: تهران- ص.پ. 158755388
تلفن: 84711371
شماره انتشارات: 5-88548892
وبسایت: www.iransepid.ir
پست الکترونیک: iransepid@icpi.ir
........عناوین این شماره......
*افزایش مادی حمایتها، نظم و شفافیت دستاورد خدمتگزاری دکتر قبادیدانا در ۲ سال اخیر
* نابینایان هم به دانشگاه فرهنگیان راه یافتند
*عکاس نابینا و آرزوی عکس گرفتن از فرعون مصری
*چگونه خیز ششم کرونا را دور بزنیم
*برگزاری مجمع کمیته ملی پارالمپیک
*میخواستم از همسرم که 14 سال از من بزرگتر بود انتقام بگیرم
..........خبر ویژه
*افزایش مادی حمایتها، نظم و شفافیت دستاورد خدمتگزاری دکتر قبادیدانا در ۲ سال اخیر
قبادیدانا در آئین تکریم و معارفه رئیس سازمان بهزیستی کشور، گفت: افزایش مادی حمایتها و نظم و شفافیت خوبی در این مسیر شکل گرفت که امیدوارم مورد رضایت خداوند و جامعه هدف قرار گرفته باشد.
«وحید قبادیدانا» رئیس سابق سازمان بهزیستی کشور در آئین تکریم و معارفه «علیمحمد قادری» رئیس جدید سازمان بهزیستی کشور که با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد، گفت: سپاس خداوند منان را که مدت ۲ سال و ۱۰ ماه افتخار خدمتگزاری به جامعه هدف معزز بهزیستی و بهرهمندی از همراهی همکاران خدوم این سازمان را به اینجانب عطا فرمود. در این مدت با رخدادها، وقایع و حوادث تلخ و شیرین و تنگناها و گشایشهای فراوانی روبرو بودیم که همگی با مدد الهی و عنایت اهلبیت علیهمالسلام و همت همکاران ستادی و استانی در جای جای ایران اسلامی سپری شدند. همکارانی که از صعوبت کارها و سرعت تحولات خم به ابرو نیاوردند و بنیانهای بزرگی را به تدریج پایهگذاری کردند. آنها این مفهوم را با عمق وجود حس کرده بودند که تلاش خالصانه و ایثارگرانه و تمام وقت کارکردن با همه وجود برای خدمت به بندگان خدا، سایبان آخرتشان خواهد بود.
رئیس سابق سازمان بهزیستی کشور، ادامه داد: بر این باوریم که طیف گسترده و متنوع آحاد جامعه هدف سازمان غیر از خداوند متعال پناهی ندارند و هنگامی به این سازمان میرسند که از تمامی مسیرهای دیگر ناامید شدهاند. نوع برخورد با این عزیزان و همدلی و همیاری با تألمات آنها تنها از عهده شیفتگان خدمت و دلسوختگانی برمیآید که آموختهاند چگونه با تابآوری در مواجهه با حجم وسیع مشکلات به بهترین شکل یار و یاور و مددکار دردمندان باشند. هرچند در دوسال گذشته تلاشهای خوبی برای جبران مادی زحمات این عزیزان صورت پذیرفت اما همچنان معتقدم پرسنل خدوم بهزیستی به سبب سختی وظایف حوزه مأموریتی که همه روزه و به صورت دائمی دارند؛ باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرند.
وی، تصریح کرد: بخش عظیمی از جامعه هدف سازمان به سبب تحریمهای ظالمانه و بحران کرونا که در دو سال اخیر به اوج رسید علاوه بر محرومیتها و نیازهای قبلی با سختی های مضاعفی روبرو شدند. رسیدگی به وضعیت توانیابان، زنان سرپرست خانوار، کودکان فاقد سرپرست موثر، کودکان کار و آسیب دیده، بیماران ناشی از سوء مصرف مواد و... هر کدام مسیر پر دستاندازی بود، در این میان مسئولان ارشد نظام، اعضای دولت، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و قوه قضاییه در کنار سازمان بهزیستی کشور با حمایت دلسوزانه و قاطع به یاری جامعه هدف بهزیستی آمدند تا با کمترین آسیب از این مسیر عبور کنیم. افزایش مادی حمایتها و نظم و شفافیت خوبی در این مسیر شکل گرفت که امیدوارم مورد رضایت خداوند و جامعه هدف قرار گرفته باشد. رسیدن به وضعیت پایدار و مطلوب برای این عزیزان، حمایت مادی و معنوی بیشتری را میطلبد که امیدوارم در دورههای آتی محقق گردد.
قبادیدانا، افزود: در طول مدت مسئولیت تلاش شد تا فارغ از رنگبندیها و جهتبندیهای معمول سیاسی کشور، شایستگان در هر بخشی ارج ببینند و بر صدر بنشینند تا تیمی متکی بر وجدان کاری، ایمان، توان علمی، پاکدستی و حاضر در میدان بتوانند خالصانه جهت رفع مشکلات مردم در مسیر آرمانهای انقلاب تلاش کنند. روز پنجم دی ماه ۱۳۹۷، «محمد شریعتمداری» وزیر وقت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مراسم بزرگداشت زحمات «انوشیروان محسنیبندپی» بیان کرد کلید بهشت را به بنده میسپارند. حرف بزرگی بود، هر روز که گذشت قدر و ارزش آن را بیشتر از قبل دانستم. امروز نیز مقرر گردیده این کلید را به دست برادر دیگری بسپارم؛ لذا برای «علیمحمد قادری» در انجام این مسئولیت سترگ آرزوی توفیق الهی دارم.
رئیس سابق سازمان بهزیستی کشور، در پایان یادآور شد: امیدوارم جامعه هدف و همکاران خدوم و عزیز سازمان کاستیهای احتمالی را بر این برادر کوچک ببخشایند. در این مدت از شما همکاران عزیز بسیار آموختم و خود نیز آنچه در توان داشتم انجام دادم. امیدوارم به لطف و مدد الهی توانسته باشم به عنوان عضو کوچکی از ملت ایران اسلامی بخشی از دین خود را به انقلاب اسلامی و مردم عزیزکشورم ایفا کرده باشم.
.........گزارش ویژه
*نابینایان هم به دانشگاه فرهنگیان راه یافتند: چندی پیش به نقل از معاون برنامه ریزی آموزشی توانبخشی سازمان آموزش و پرورش استثنایی شنیدیم مشکل نابینایان برای ورود به دانشگاه فرهنگیان برطرف شده است دکتر مجید هداوند در این باره می گوید: در سنوات قبل یکی از نابینایان به نام نرگس خدادادی با رتبه خوبی در دانشگاه فرهنگیان پذیرفته شده بود ولی به دلیل محدودیت نابینایان موفق به ورود به این دانشگاه نشده بود. او نامه ای به وزیر وقت آموزش و پرورش نوشته بود که به شورای عالی آموزش و پرورش ارجاع شده بود. در همین ارتباط جلسه ای در این شورا تشکیل شد که من هم در آن حضور داشتم در آنجا بحث شد که علاوه بر ایشان خیلی از دانش آموزانی که با رتبه های خیلی خوب در کنکور سراسری و در دانشگاه فرهنگیان پذیرفته می شوند با اعمال نظر کمیته مصاحبه گر و با توجه به نوع معلولیت از جذب در دانشگاه فرهنگیان محروم می شوند.در همین راستا، کارگروهی با مرکزیت نیروی انسانی وزارتخانه و با شرکت سازمان استثنایی و سازمان بهزیستی تشکیل شد و پیگیریها توسط دستگاههای مربوطه انجام شد و در نهایت دستورالعملی تهیه شد مبنی بر اینکه چه گروههایی می توانند وارد دانشگاه فرهنگیان شوند. کسانی که نابینا بودند ناشنوا بودند و معلولان جسمی حرکتی . کد رشته های مربوط به دانشگاه فرهنگیان را هم گرفتیم و متناسب با ظرفیت کد رشته ها و ویژگیهای جسمی و معلولیتی این سه گروه توانستیم این دستورالعمل را برای نیروی انسانی وزارتخانه ارسال کنیم. آنها هم امسال موافقت کردند این دانشجویان در رشته تحصیلی دانش آموزان با نیازهای ویژه شرکت کنند. البته ما دنبال این هستیم که این دوستان را توجیه کنیم که اینها علاوه بر مدارس استثنایی می توانند در بعضی از مدارس عادی هم با توجه به مهارتهایی که دارند و پیدا می کنند و نظر تخصصی کارگروهی که مصاحبه گر است ورود پیدا کنندو مشکل استخدامشان حل شود. بعلاوه توصیه کردیم گروه مصاحبه گر حتما از آموزش و
پرورش استثنایی باشند.
س: در ادامه از دکتر هداوند در باره برنامه گویا ساز شبکه شاد پرسیدیم. او توضیح می دهد: از طرف آموزش و
پرورش استثنایی آقای دکتر افروز را به گروه فنآوری وزارتخانه معرفی کردیم که با ارتباطی که با کارگروه فنی همراه اول برقرار شده است بزودی بحث کدنویسی شبکه شاد و گویا ساز شدن آن هم برای نابینایان مرتفع خواهد شد.
س: شنیده می شود برخی از استانها با کمبود معلم رابط روبرو هستند دکتر هداوند در پاسخ به این سوال می گوید: در باره کمبودهایی مانند آنچه در گلپایگان طرح شده است باید موردی وارد شویم اما مشکلاتی در مورد سامانه سیدا وجود داشت که به دلیل یکپارچه شدن سامانه ها ثبت نام دانش آموزان تلفیقی انجام نمی شد که خوشبختانه این مشکل حل شده است. فقط بحث معلم رابط و لیستی که باید در سامانه تهیه شود مانده است تا معلم رابط به فرد تعلق گیرد که در حال پیگیری آن هستیم که برطرف شود.
..... از شش نقطه جهان
*عکاس نابینا و آرزوی عکس گرفتن از فرعون مصری: این روزها به لطف شبکههای اجتماعی، ما نابینایان همه از حال هم در سر تا سر دنیا با خبر میشویم و چه بسا موفقیت یکی در یک گوشه دور، انگیزهای بشود برای تلاش مضاعف یکی دیگر برای رسیدن به یک هدف سخت و دست نیافتنی. اتفاقی که مشابه آن برای «اسرا اسماعیل» افتاده است.
اسرا اسماعیل، دختر اهل اسکندریه است که مادرزاد نابینا بوده است. او که دختر فرماندار شهر اسکندریه مصر است، از کودکی به عکاسی علاقمند بوده. هرچند نمیتوان عکاسی را به عنوان یک حرفه یا شغل و منبع درآمد برای نابینایان به شمار آورد اما تا آنجا که بحث سرگرمی و به کارگیری قوای خلاقه در میان باشد، کم نیستند نابینایانی که قدم در این مسیر میگذارند. اسرا هم یکی از همین افراد است. او درباره چگونگی عکاس شدنش میگوید: «چند سال پیش با خبری مواجه شدم که توضیح میداد محمد سعد، یک نابینای اهل عربستان، به عکاسی میپردازد و در این مسیر توانسته موفقیتهای قابل قبولی هم به دست آورد. بیشتر که جستجو و پرس و جو کردم دریافتم که سعد از تکنولوژیهای روز برای این کار مدد میگیرد. چراغی در قلبم روشن شد و به این فکر افتادم که وقتی یک نابینای دیگر توانسته چنین کاری کند، حتماً من هم از عهدهاش برخواهم آمد.»
اسرا اسماعیل، شروع به یادگیری عکاسی میکند و در این مسیر به تحصیل در این رشته هم مشغول میشود. او معتقد است با استفاده از فناوریهای روز، میتواند بخشی از خلأ ندیدن را جبران کند. اسرا برای عکاسی بسیار به دو حس لامسه و شنوایی خودش هم وابسته است. او علاوه بر عکاسی، فیلمسازی هم میکند و تا به حال توانسته یک فیلم کوتاه را در مدت یک روز فیلمبرداری و کارگردانی کند؛ فیلمی که از نظر استانداردهای فیلمسازی در وضعیت قابل قبولی هم قرار دارد.
از قدیم گفتهاند آرزو بر جوانان عیب نیست. اسرا هم هنوز جوان است و پر از آرزو. وقتی پای مرور آرزوها به میان میآید، اسرا از چهرههایی حرف میزند که دلش میخواهد روزی بتواند از آنها عکاسی کند. چهرههایی که دست یافتن به آنها حتی برای عکاسهای بینای بزرگترین مراجع خبری هم ممکن است یک آرزو به حساب آید. اولین چهرهای که اسرا در آرزوی عکاسیاش است، «محمد صلاح» مشهور به فرعون مصری، مهاجم مصری و نابغه تیم لیورپول انگلستان است. او افزون بر صلاح، مثل هر جوان دیگری دلش میخواهد بتواند از چهرههای محبوب مارکت موسیقی هم عکاسی کند. از آن جمله او دو چهره را نام میبرد؛ یکی خالد سلیم و دیگری وائل جسار، خوانندگان محبوب این روزهای جهان عرب، اولی مثل خود اسرا اسماعیل اهل مصر و دومی هم لبنانی است. اسرا قدم در مسیری گذاشته که در نگاه اول شاید متناسب نابینایان نباشد اما با قدرت خلاقیتش توانسته به اطرافیانش اثبات کند که در این مسیر، آینده روشنی پیش رویش قرار دارد.
......سلامت و بهداشت
*چگونه خیز ششم کرونا را دور بزنیم: گذر پنج پیک کرونا از کشور و کسب تجربههای فراوان از آنها، بهترین آموزگار برای پیشگیری از تکرار مشکلات در مواجهه با پیکهای بعدی آن و غافلگیر نشدن است؛ درسی که باید آموخت و به کار برد تا کمتر شاهد نشستن داغی بر دلها بود.
به نقل از ایرنا، هشدار آمدن پیک ششم کرونا از شهریور ماه و هنگامی که هنوز به قله پیک پنجم نرسیده بودیم شروع شد؛ هشدارهایی مبنی بر اینکه در صورت سهل انگاری و عادی انگاری اتفاق های ناگوارتری رخ خواهد داد و آمار بستری و فوت در اثر ابتلا به کرونا دوچندان خواهد شد.
این هشدارها در کنار امتناع برخی افراد از تزریق واکسن، واکنش رییس جمهوری را هم برانگیخت و اول آبان ماه در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا، با تاکید بر اینکه نباید غافلگیری در موج پنجم کرونا تکرار شود متذکر شد: در مسیر مقابله با کرونا، مساله اقناع افکار عمومی ضرورتی اجتنابناپذیر است.
این پرسش که چه کنیم تا پیک ششم ما را غافلگیر نکند؟ موضوعی است که دکتر حسین قناعتی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران ، درباره آن اظهار داشت: طرحهای مقابله با کرونا با بهرهگیری از تجربیات حدود دو سال گذشته در حال اجراست که واکسیناسیون از پایههای کار در کنار رعایت شیوه نامهها است.
وی با هشدار در خصوص آغاز پیک ششم کرونا گفت: شدت پیک جدید به رعایت شیوه نامهها از سوی مردم بستگی دارد.
قناعتی تاکید کرد: مردم باید توجه کنند که طبق تجاربی که در پیکهای قبلی داشتیم، ابتدا آمار ابتلا افزایش مییابد، سپس تعداد بستریها و در نهایت مرگ و میر اوج میگیرد و برای مقابله با آن همگی باید کمک کنند.
وی ابراز امیدواری کرد که با واکسیناسیون علیه کرونا، آمار مرگ و میر در پیک ششم در مقایسه با سایر پیکهای قبلی کاهش یابد.
حمیدرضا جماعتی دبیر کمیته علمی کشوری کرونا توضیح داد: واکسیناسیون، رعایت پروتکلهای بهداشتی، انجام تستهای غربالگری و بیماریابی به موقع سه پایه اساسی است که ما را از پیک ششم بیماری کرونا دور نگه می دارد.
افزایش تست های غربالگری بیماری کرونا هم می تواند در قالب هوشمندسازی در آینده به نحو مطلوب به اجرا درآید.
دبیر کمیته علمی کشوری کرونا اظهار داشت: هرچند واکسیناسیون با سرعت زیاد در حال انجام است، اما در کنار آن مردم باید همچنان پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند.
جماعتی تصریح کرد: اصول بهداشتی از سوی اصناف و همچنین در مراکز پر ازدحام و شلوغ از جمله حمل و نقل عمومی باید به دقت رعایت شود. اما اگر مردم پروتکل های بهداشتی را رعایت نکنند و تست های غربالگری از بیماران انجام نشود، لغو دورکاری می تواند به ایجاد موج ششم کمک کند.
جمع بندی هشدارهای مسوولان نشان می دهد بدون رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری فیزیکی و استفاده از ماسک در اماکن شلوغ، خبری از کاهش چرخه انتقال ویروس یا فروکش شدت و حدت کرونا نخواهد بود و باید منتظر شکل گیری پیک ششم در میانه راه پنجمین پیک بود؛ دقیقا اتفاقی که در پیک چهارم رخ داد.
ضمن اینکه تجربه نشان داده طولانی شدن دوره فعالیت هر پیک به نوعی به شدت گرفتن فعالیت ویروس در پیک بعدی کمک خواهد کرد و هزینه مدیریت آن را برای کادر بهداشت و درمان سنگینتر خواهد بود.
*آغاز روند افزایشی کرونا در شرق کشور: به دنبال افزایش شهرهای قرمز کرونایی و ایجاد روند افزایشی در برخی استانهای کشور، یک اپیدمیولوژیست و دبیر کمیته اپیدمیولوژی و پژوهش کمیته علمی کشوری مقابله با کووید۱۹، گفت: خطرناکترین کاری که در حال حاضر اتفاق میافتد یا حداقل صحبت آن مطرح میشود، این است که هر نهادی با چانهزنی سعی میکند فعالیتهایش را از سر بگیرد و همزمانی این بازگشاییها مهمترین نگرانی در شرایط فعلی است.
به نقل از ایسنا، دکتر مسعود یونسیان با اشاره به سیر افزایشی کرونا در برخی استانهای کشور، گفت: آنچه که در حال حاضر مشهود است، این است که به نظر میرسد در شرق کشور روند کاهشی متوقف شده و حتی مقداری روند افزایشی بیماری آغاز شده است. در استانهایی مانند خراسان شمالی، جنوبی، رضوی و سیستان و بلوچستان روند مقداری افزایشی شده است. البته میزان بروز در استانی مانند سیستان و بلوچستان خیلی پایین است، اما طبق آخرین گرافهایی که در نرمافزار ماسک ارائه شده، به نظر میرسد میزان بستری در این استانها دارد مقداری آهنگ افزایشی پیدا میکند.
وی افزود: البته هنوز نمیتوان به جرات گفت که آیا اینها یک افزایش با ثبات و پایدار خواهد بود یا اینکه ممکن است مجددا رو به کاهش برگردد. به هر حال واقعیت این است که در کل کشور، سرعت کاهش موارد بیماری بسیار کم شده و استانهای زیادی هم در شرایط افقی حرکت میکنند. این شرایط افقی در این سطح مطلوب نیست، بلکه اگر در سطح پایینتری از میزان بروز و بستری به شرایط افقی میرسیدیم، مطلوب بود.
یونسیان تاکید کرد: بازگشاییهای همزمانی هم که از اطراف کشور میشنویم، اعم از دانشگاهها، وزارت آموزش و پرورش، کارمندان، برگزاری مراسمات فرهنگی و مذهبی و... میتواند در جهتگیری آینده این روندها نقش داشته باشد. به نظر میرسد که برای بازگشاییها به صورت همزمان و بدون توالی زمانی مناسب اقدام میشود و این موضوع نگرانکننده است.
وی گفت: البته اینکه دلیل سیر افزایشی بیماری در برخی استانها چه هست و آیا ممکن است که افزایشها جدی باشد یا خیر را خیلی نمیتوان به صورت مشخص اعلام کرد. به طور کلی هر زمان که شاخه اپیدمیمان در کشور نزول پیدا میکند، همه، اعم از مردم و مسئولان اقدامات پیشگیرانه و رعایتها را سست میکنند، اما اینکه آیا ممکن است این افزایشها ردپایی از یک جهش باشد، هنوز نه قابل تایید است و نه قابل رد کردن و باید اطلاعات بیشتری پیدا شود. این احتمالات همیشه مطرح هستند، ما فعلا هیچ شواهدی ندیدهایم، اما هر احتمالی ممکن است رخ دهد.
یونسیان تاکید کرد: در شرایط فعلی توصیهام این است که یک مدیریت واحد بر بازگشاییها حکمفرما باشد و برای بازگشاییها اولویتبندی کنند؛ به طوری که در هر مقطع زمانی، فقط یک جا را بازگشایی کرده، سپس آن را به دقت رصد کرده و بعد از مشاهده نتایج، سراغ بازگشایی بعدی روند.
........ورزشی
*برگزاری مجمع کمیته ملی پارالمپیک / اسبقیان عضو هیات اجرایی و نعیمی خزانه دار شد
بیستمین مجمع عمومی کمیته ملی پارالمپیک در سالن فارسی آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک به ریاست محمود خسروی وفا برگزار شد.
رئیس کمیته ملی پارالمپیک در ابتدا ضمن خیر مقدم به حاضران، از دیدار مدال آوران با مقام معظم رهبری و همچنین پرداخت پاداش ها در کوتاه ترین زمان ممکن توسط رییس محترم جمهور قدردانی کرد.
خسروی وفا در ادامه ضمن خیر مقدم و تبریک به سرکار خانم مریم کاظمی پور که اخیرا تصدی معاونت توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان را عهده دار شده، از حضور ایشان در مجمع تشکر کرد.
در ادامه، گزارش عملکرد یک ساله توسط تابع دبیر اجرایی کمیته، گزارش آکادمی توسط محمودخانی رئیس آکادمی، گزارش سند راهبردی ۲۰ ساله کمیته مبتنی بربیانیه گام دوم انقلاب توسط صفارزاده مشاور عالی کمیته، گزارش بازرس توسط پولادگر بازرس مجمع و همچنین گزارش مالی و حسابرس ارائه و تأیید شد.
در بخش دیگر، اصلاح آیین نامه های معاملاتی، اداری استخدامی و چارت تشکیلاتی نیز از مصوبات مجمع بود.
در ادامه برای انتخاب خزانه دار و یک عضو هیات اجرایی رأیگیری شد که سیدمحمدشروین اسبقیان، رئیس فدراسیون ورزش های جانبازان و معلولین با ۳۰ رأی و نعیمه نعیمی، تنها نامزد این پست با ۳۸ رأی به عنوان خزانه دار انتخاب شدند.
در انتخابات عضو هیات اجرایی، گودرزی رییس فدراسیون ترای اتلون به نفع اسبقیان انصراف داد و محمودخانی ۷ رأی کسب کرد.
در این مجمع از زهرا نعمتی برای کسب پست های مختلف بین المللی، هادی رضایی به عنوان نخبه والیبال نشسته جهان، قاسم قاسمی برای خدمات شایسته به ایثارگران و خانواده های شهدا طی دوران مسئولیت در سمت مشاور وزیر در امور ایثارگران تقدیر شد و اعضای مجمع یاد و خاطره پارالمپین های مرحوم، سیامند رحمان، راضیه شیرمحمدی و بهمن گلبارنژاد را گرامی داشتند.
........حوادث
*میخواستم از همسرم که 14 سال از من بزرگتر بود انتقام بگیرم
زن 38ساله ای که به اتهام خیانت به همسرش در بازداشت به سر میبرد شرح زندگی و خیانت خود را در کلانتری مشهد بیان کرد.
این زن جوان گفت: 13ساله بودم که به خواست پدر و مادرم پای سفره عقد نشستم و با پسردایی ام ازدواج کردم در حالی که هیچ علاقه ای به «فریدون» نداشتم اما نمی توانستم در این باره چیزی به پدر و مادرم بگویم . با وجود این پا به خانه بخت گذاشتم ولی همسرم از همان دوران نامزدی نسبت به رفتار و معاشرت های من با دیگران بسیار بدبین بود و مرا به شدت کنترل می کرد تا جایی که به سختی توانستم رضایتش را برای ادامه تحصیل جلب کنم.
خلاصه من در حالی دخترم را بزرگ می کردم و به امور تحصیل و خانه داری می پرداختم که هیچ گونه سازگاری اخلاقی و تفاهمی با فریدون نداشتم . او 14سال از من بزرگ تر بود و هیچ وقت نمی توانست مرا در آن سن و سال درک کند، او کارمند یک شرکت خصوصی بود و درآمد خوبی داشت به همین دلیل امکانات رفاهی را برای من و دو فرزندم فراهم می کرد اما از نظر عاطفی همواره کمبود شدیدی را احساس می کردم .
از سوی دیگر نیز سوء ظن های همسرم مرا به شدت آزار می داد و من به هیچ طریقی نمیتوانستم او را از این افکار اشتباه باز دارم به خاطر همین در یک تفکر احمقانه تصمیم به انتقام از بدبینی هایش گرفتم تا به این طریق او را آزار بدهم. این گونه بود که در یکی از شبکههای اجتماعی با پسر 26ساله ای آشنا شدم که خودش را مهندس راه و ساختمان معرفی میکرد.
ابتدا قصد داشتم همسرم را متوجه اشتباهش بکنم تا بیشتر از این به خاطر سوء ظن هایش مرا زجر ندهد ولی بعد از آن که چند بار با «عرشیا» قرار ملاقات گذاشتم و در بیرون از منزل به دیدارش رفتم .دیگر به او دل باختم چرا که او جوانی مجرد و مهربان بود. من هم که از نظر عاطفی همواره در زندگی ام مشکل داشتم خیلی زود شیفته محبت هایش شدم و در حالی به درد دل با او می پرداختم که هیچ گاه فکر نمیکردم روزی این ارتباط کثیف مخفیانه به حادثه ای دلخراش منجر شود و مرا به رسوایی بزرگی بکشاند به طوری که دیگر نتوانم سرم را بالا بگیرم یا حتی به چشمان فرزندان سرشکسته ام نگاه کنم.
در عین حال شعله های انتقام از بدبینی های همسرم در وجودم زبانه می کشید و از سوی دیگر نیز وابستگی عاطفی من به عرشیا بیشتر می شد. در همین روزها همسرم که بویی از این ماجرا و ارتباط پنهانی برده بود در حالی مرا زیر مشت و لگد گرفت و کتکم زد که نمی توانست ارتباط من با جوانی غریبه را اثبات کند، با وجود همه این درگیری ها و کشمکش های خانوادگی تصمیم احمقانه تری گرفتم و برای آزار همسرم رابطه ام با عرشیا را بیشتر کردم تا جایی که یک روز زمانی که همسرم در منزل نبود و یقین داشتم از سرکار به خانه باز نمی گردد عرشیا را به خانهام دعوت کردم ولی هنوز دقایق زیادی از حضور او نگذشته بود که ناگهان کلید در قفل منزل چرخید و همسرم به طور سرزده وارد اتاق شد.
من که از ترس شوکه شده بودم با همان ظاهر نامناسب فقط حیرت زده نگاهش می کردم و عرشیا هم به دنبال راه فراری می گشت در یک لحظه همسرم چاقویی را از آشپزخانه برداشت تا به سوی ما حمله کند ولی عرشیا که به شدت ترسیده بود خودش را از پنجره اتاق خواب به درون خیابان انداخت.
این گونه بود که با تماس اهالی محل عرشیا با دست و پاهای شکسته به یکی از بیمارستان های مشهد منتقل شد .
من هم که در میان آبروریزی و رسوایی بزرگ به خاطر این تصمیم احمقانه حتی نمی توانم به چشمان نزدیک ترین عزیزانم نگاه کنم با دستور مقام قضایی بازداشت شده ام .
......چاردیواری
با عرض سلام و تقدیم احترام به خوانندگان ایران سپید و با آرزوی سلامتی برای شما و تاکید بر ضرورت رعایت همچنانی پروتکل های بهداشتی تا مبادا اسیر موج ششم شیوع ویروس شویم. در آغاز با تاکید بر حرکت جامعه به طرف عادی شدن شرایط و پس از استقرار مدیریت جدید در تشکیلات رسانه ای دولت که به مراحل پایانی خودش رسیده است، امید این را داریم که بتوانیم با عادی شدن شرایط مقدمات انتشار نسخه بریل روزنامه را فراهم آوریم و از این روز انشاا... دور نیستیم، این را در پاسخ خیل عظیم خوانندگان متقاضی بریل از جمله آقایان غلام محمد جعفری آنی، ایران نژاد از مشهد، آقای محمد پور از رشت، آقای ابراهیمی از سمنان، آقای قضایی از فریمان و سایر دوستانی که در این خصوص مطالبه گری داشته اند عرض می کنم.
خانم زهرا سلامی با اشاره به کمبود دبیرهای رابط در مدارس تلفیقی برای افراد دارای معلولیت و در مورد بحث ما نابینایان پیشنهاد کرده اند که در صورت کمبود این نیروها که به عنوان دلیل نبودشان در بسیاری از مدارس از سوی ادارات کل آموزش و پرورش مطرح می شود پیشنهاد کرده اند که معاونین مدارس این وظیفه را بر عهده بگیرند. البته این پیشنهاد خامی است خانم سلامی شاید بتوان با راهکارهای کارشناسی بهتر به این درخواست جواب داد اما به هر حال معاون هم مسئولیت های متعددی دارد که نمی تواند بخش عمده ای از وقتش را به جای دبیر یا معلم رابط صرف کند در نتیجه باید برای این کمبود فکر اساسی کرد. به هر حال ایشان خواهان پیگیری ما برای حل این مشکل شده اند که در پاسخ باید تاکید کنم که کمبود نیروی رابط بسیار جدی است و آموزش و پرورش احتیاج به مجوزهای استخدامی برای تامین معلمین رابط دارد اما شاید واقعا بتوان از طرق دیگری در این خصوص اقدام کرد از جمله استفاده از نیروهای پاره وقت یا حق الزحمه ای خارج از چارچوب های استخدامی آموزش و پرورش که البته جای بررسی کارشناسی دارد و قابل بررسی است. آقای مرادی در مورد مرخصی پدران هنگام تولد بچه هایشان سوال کرده اند و اینکه آیا مرخصی زایمان همچنان برای خانم ها نه ماه است؟
مرخصی برای خانم ها از دیدگاه تامین اجتماعی نه ماه است اما در بسیاری از سازمانها فقط با شش ماه موافقت می شود در صورتی که آن فرد به سازمان تامین اجتماعی شکایت کند می تواند از نه ماه مرخصی استفاده کند و این امر جزء حقوق او تلقی می شود. در مورد مرخصی برای پدران هم به شکل محدود و چند روزه این مرخصی داده می شود ولی به هر حال قابل مقایسه با مرخصی خانم ها که طبیعی هم است نیست. خانم اختر نعیمی با کامنت در سایت اعلام کرده اند که با اشاره به مطلب گزارش شده مبنی بر کمک ودیعه صد و چهل میلیون تومانی سازمان بهزیستی برای معلولان اشاره کرده است که هیچ ملکی را تا حالا از بهزیستی دریافت نکرده است که ما متوجه این حرف نشدیم.
کمک ودیعه مسکن به معنای دادن ملک نیست بلکه در صورتی که فرد در پروژه های ملی مسکن ثبت نام کند می تواند پس از دریافت زمین از ودیعه مسکن برای ساخت استفاده کند چه ودیعه مسکن بهزیستی چه سایر کمک هایی که در قالب کمک به مسکن معلولان صورت می گیرد ولی این به معنای آنکه سازمان بهزیستی یا هر نهاد دیگری ملک به افراد معلول می دهد نیست. خانم شهناز حیدری هم خواهان آدرس در خصوص استفاده از طب سوزنی شده اند که متوجه منظورشان به طور دقیق نشدم اگر توضیح تکمیلی بدهند حتما در هفته آینده به ایشان پاسخ داده می شود. با تشکر از همه شما عزیزان و با امید روزهای بهتر برای همه در ایام پیش رو تا دیدار بعدی خدایتان یار.