وی از مناسبسازی مسیرهای پرتردد افراد نابینا در شهر خبر داد و افزود: شهرداری قم برنامههای ویژهای در این حوزه داشته و مناسبسازی پیادهروها، ایستگاههای اتوبوس و هوشمند سازی تقاطعها بخشی از برنامه بوده است که تا پایان سال شاهد اجرایی شدن آن خواهیم بود.
معاون حملونقل و ترافیک شهرداری قم ادامه داد: یکی از برنامههای شهرداری نقش بستن علایم حرکتی به صورت خط بریل بر روی نردههای ایستگاههای اتوبوس بوده تا این افراد بتوانند با کمترین آسیب از این امکان استفاده کنند.
طبیبی از هوشمند سازی ۳۴ تقاطع هوشمند تا پایان سال با آلارم ویژه نابینایان خبر داد و گفت: تقاطع معصومیه بهعنوان نخستین تقاطع در حال هوشمندسازی است و برای عبور نابینایان آلارم پخش میکند تا شروع چراغ سبز و پایان زمان عبور برای این افراد اطلاعرسانی شود.
طبیبی با تاکید بر حفظ حقوق این افراد در دریافت خدمات عمومی و حفظ امنیت در تردد تصریح کرد: هدف شهرداری قم ایجاد فضای امن در تردد افراد نابینا در شهر است، تا این افراد بتوانند با دریافت کمترین کمک در شهر به صورت ایمن رفتوآمد کنند.
وی در پایان ارایه خدمات ویژه در اتوبوسها را نیز مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: برای افراد نابینا و همراه آنها صندلی ویژه در پشت راننده جانمایی شده، و امیدواریم در کمترین زمان امکانهای خوبی را نیز به آنها ارایه دهیم.
قم دارای ۲ هزار و ۶۰۰ فرد نابینا است، که تحت پوشش بهزیستی قرار دارند.