وی اضافه کرد: از سوی دیگر مصوباتی داریم که در زمینه مطالبه گری است. براساس مصوبهای، استانداری ها و فرمانداری ها هر سه ماه یک بار با رعایت پروتکل های بهداشتی باید نسبت به تشکیل جلسات ستاد مناسب سازی و پیگیری تحقق مصوبات اقدام کنند و گزارش عملکرد و اقدامات مرتبط به دبیرخانه ستاد منعکس کنند. این مصوبه ارزش زیادی دارد که آیندگان بدانند چنین مسائلی را باید ادامه دهند.
معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور گفت: در مصوبه دیگری، شهرداری ها و دهیاری های سراسر کشور باید تمهیدات لازم را به عمل آورند تا پیمانکاران و نیروهای اجرایی آنها با گذراندن ضوابط و مقررات مناسب سازی در همه پروژه های بهسازی و توسعه معابر و محیط های عمرانی، اصول دسترس پذیری را برای افراد دارای معلولیت به طور کامل اجرا کنند. این مساله نیز تکلیفی است که از همین ابتدا که مدیران شهری و روستایی می خواهند مستقر شوند، برای آنها ایجاد میکنیم.
جمالینژاد اضافه کرد: براساس مصوبه دیگر، شهرداری و دهیاریهای منتخب اجرایی پایلوت شهرها و روستاهای دسترسپذیر با جدیت تمام نسبت به انجام امور و اقدامات مناسب سازی و دسترس پذیری محیط، معابر و اماکن عمومی به نظارت اقدام کنند و صاحبان ساختمان ها و اماکن با کاربری عمومی را نیز نسبت به انجام مناسب سازی ملزم کنند. این امر بسیار مهم است و باید گزارش های فصلی و دوره ای باید داشته باشیم.
وی ادامه داد: همچنین باید جلسات قبلی ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب سازی کشور را پایش و نقاط ضعف و قوت را احصا کنیم. در آستانه هفته دولت هستیم و از سوی دیگر تغییر و تحول دولت و تغییرات شهرداران و دهیاران را داریم این فرصت مناسبی است که زحمات همکاران را تحویل آیندگان دهیم و مهم است که مسائل را برای دولت جدید ریل گذاری کنیم. اگر مسئولان مستقر شوند جای پای اقدامات را نبینند و آن را مهم نبینند توجه ویژه ای به آن نمیشود. اهمیت کار باید از ابتدا برای آیندگان مشخص شود.