اشتغال مددجویان بهزیستی گلستان 15 درصد بیش از تعهد پیش بینی شده بودمعاون مشارکت های مردمی بهزیستی گلستان گفت: اشتغالزایی برای مددجویان تحت پوشش در سال گذشته 15 درصد بیش از تعهد در نظر گرفته شده بود. |
وی یادآور شد: از آن جا که رویکرد اصلی سازمان بهزیستی، توانمندسازی مددجویان و جامعه هدف خود است در نتیجه ایجاد اشتغال برای مددجویان از راهکارهای مهم و اساسی برای توانمندسازی آنان است.
وی خاطرنشان کرد: این اداره کل در سال گذشته در بحث ایجاد اشتغال برای مددجویان تحت پوشش بهزیستی جزء رتبه های برتر در بین دستگاه های اجرایی استان شد.
معاون مشارکت های مردمی بهزیستی گلستان گفت: سازمان بهزیستی در راستای ایجاد اشتغال مددجویان اقدام به پرداخت وام های خوداشتغالی، مشاغل خانگی و بیمه سهم کارفرمایی و خویش فرمایی کرده که در سال گذشته 363 مورد پرداخت وام اشتغال محقق شده است.
اخلاقی سقف پرداختی به متقاضیان بخش کسب و کار را یک صد میلیون ریال و برای بخش مشاغل خانگی را 30 تا 50 میلیون ریال اعلام کرد.
معاون مشارکت های مردمی بهزیستی گلستان با اشاره به خروج 10 درصد مددجویان توانمندسازی شده این نهاد از چرخه حمایتی بهزیستی خاطرنشان کرد: سیاست اصلی این سازمان، بهتر زیستن انسان ها، حمایت از دردمندان و نیازمندان است.
وی افزود: در راستای اجرایی کردن قانون جامع حمایت از معلولان و به کارگیری سه درصد معلولان در ارگان های دولتی اظهار کرد: از سال 84 تا سال 92 در مجموع تنها 57 نفر از معلولان جذب دستگاه های اجرایی و سازمان های این استان شده اند که این آمار بسیار پایین است و تحقق این امر مستلزم همکاری کلیه سازمان ها و دستگاه های اجرایی استان است.
اخلاقی در ادامه، توانمندسازی افراد تحت پوشش از طریق ارائه آموزش های مهارتی و شغلی به منظور احراز شغل مناسب، بازتوانی و آماده شدن برای ورود به عرصه کار را از اهداف این معاونت ذکر کرد.
وی هم چنین توانمندسازی افراد بهزیستی از طریق ایجاد مشاغل خرد و خانگی و اشتغال در مراکز غیردولتی را از دیگر اهداف این معاونت برشمرد.
شمار مددجویان تحت پوشش بهزیستی استان گلستان به 181 هزار نفر می رسد.