شناسه خبر: 23120 منتشر شده در مورخ: 1399/12/9 ساعت: 19:21 گروه: اجتماعی  
مددکاران بهزیستی چه وظایفی دارند؟

مددکاران بهزیستی چه وظایفی دارند؟

به گفته مددکار توانبخشی بهزیستی استان تهران، افرادی که نیازمند حمایت هستند، به مددکاران در سازمان بهزیستی مراجعه می‌کنند تا برای حل مشکلاتشان کمک بگیرند.

به گزارش ایران سپید به نقل از میزان، لیلی حاجی مرزدارانی اظهار کرد: «مددکاری» به معنای کمک رساندن به افرادی است که نیازمند کمک و حمایت هستند و نمی‌توانند به تنهایی مشکلات خود را حل کنند.

وی افزود: افرادی که نیازمند حمایت هستند، به مددکاران در سازمان بهزیستی مراجعه می‌کنند تا برای حل مشکلاتشان کمک بگیرند.

این مددکار اظهار کرد: هر فرد معلولی از زمانیکه به دنیا می‌آید، خانواده‌های این عزیزان می‌توانند به بهزیستی استان مراجعه کرده و تشکیل پرونده دهند تا از حمایت‌های موجود بهره ببرند. در واقع از تولد تا مرگ این افراد تحت پوشش بهزیستی خواهند بود.

حاجی مرزدارانی افزود: در تهران ۷۰ هزار پرونده برای افراد با معلولیت‌های جسمی، ذهنی، شنوایی، بینایی، گفتاری، اعضاب و روان در سازمان تشکیل شده است.

وی با اشاره به خدماتی که بهداین معلولان تعلق می‌گیرد، گفت: این افراد می‌توانند از مستمری، یارانه، حق پرستاری، تجهیزات توانبخشی و کلاس‌های آموزشی سازمان بهره ببرند.

مددکار توانبخشی بهزیستی استان تهران افزود: ما همه تلاش خود را برای بهبود وضعیت زندگی این افراد انجام می‌دهیم، اما واقعیت این است که هنوز این افراد مشکلات زیادی اعم از مشکلات اقتصادی و درمانی دارند که نیازمند حمایت‌های بیشتر است.

حاجی مرزدارانی اظهار کرد: میزان مستمری و سایر کمک‌های مالی سازمان به معلولان از ۷۳ هزارتومان تا یک میلیون تومان متفاوت است و با توجه به شرایط اقتصادی کشور، این مبلغ برای تأمین هزینه‌های افراد کافی نیست. همچنین هزینه‌های درمان مانند هزینه جلسه‌های فیزوتراپی بسیار بالاست و همه نمی‌توانند از آن‌ها استفاده کنند.

وی با اشاره به نقش خیران تصریح کرد: خیرین در بخش‌های مختلف بسیار به ما در رفع مشکلات معلولان کمک می‌کنند، اما هنوز نیازهایی بی پاسخ مانده است.

مددکار توانبخشی بهزیستی استان تهران در پاسخ به این سوال که بیشتر معلولان در مراکز بهزیستی زندگی می‌کنند یا در کنار خانواده هستند، گفت: خوشبختانه خانواده‌های ما بسیار عاطفی هستند و ترجیه می‌دهند خودشان از فرزندانشان مراقبت کنند و کمتر پیش می‌آید کسی نخواهد از فرزند معلولش نگهداری کند.

حاجی مرزدارانی درباره مشکلات مددکاران تصریح کرد: در حال حاضر هر مددکار بیش از هزار پرونده دارد که باعث می‌شود علاوه بر اینکه کار سخت شود، زمان رسیدگی به هر پرونده و معلول کاهش یابد که امیدواریم تعداد همکاران ما افزایش پیدا کند.

  twitter linkedin google-buzz facebook digg afsaran
کلید واژه
 
نظرات بینندگان
نظر شما
لطفا جهت تسهیل ارتباط خود با ایران سپید، در هنگام ارسال پیام این نکات را در نظر داشته باشید:
1.ارسال پیام های توهین آمیز به هر شکل و با هر ادبیاتی با اخلاق و منش اسلامی ،ایرانی ما در تناقض است لذا از ارسال اینگونه پیام ها جدا خودداری فرمایید.
2.از تایپ جملات فارسی با حروف انگلیسی خودداری کنید.
3.از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری کنید.
4. ثبت نظرات در سايت ايران سپيد براي هر نظر حداکثر 400 واژه است.
نام:
ایمیل:
نظر: *