شناسه خبر: 22801 منتشر شده در مورخ: 1399/11/5 ساعت: 13:24 گروه: اجتماعی  
مراکز مثبت زندگی، برای افزایش کیفیت خدمات به مددجویان راه‌اندازی می شوند
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بهزیستی کشور؛

مراکز مثبت زندگی، برای افزایش کیفیت خدمات به مددجویان راه‌اندازی می شوند

محمد عباسی، معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بهزیستی کشور و سمیعی، معاون ذی‌حساب این سازمان از دو مرکز مثبت زندگی در مشهد بازدید و با مدیران و مددکاران این مراکز گفتگو کردند.

به گزارش ایران سپید معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بهزیستی در نشستی که پس از این بازدید در بهزیستی خراسان رضوی برگزار شد گفت: مراکز خدمات بهزیستی یا همان مراکز مثبت زندگی برای ارائه‌ی خدمات بهزیستی به مددجویان به صورت محله‌محور، خانواده‌محور، اجتماع محور و مددکار محور تأسیس شده‌اند.

دکتر محمد عباسی با بیان اینکه در حال حاضر ۲ هزار و ۳۰۷ مرکز مثبت زندگی در سراسر کشور راه‌اندازی شده‌اند گفت: پرونده‌ی یک میلیون و ۲۲ هزار مددجو برای فعالیت‌های سطح یک یا عمومی بهزیستی به این مراکز واگذار شده و این واگذاری‌ تا سطح یک میلیون و ۸۰ هزار پرونده که کل مستمری‌بگیران بهزیستی در سراسر کشور را شامل می‌شود ادامه خواهد داشت.

وی از وجود ۲۵۰۰ پرونده‌ی بدون آدرس در بین مددجویان بهزیستی خبر داد و گفت: به دلیل اینکه نیروی مددکار به اندازه‌ی کافی در سازمان بهزیستی نداشتیم و کار پایش به درستی انجام نمی‌شد این افراد همچنان مستمری‌بگیر سازمان بوده‌اند که سیستم جدید را به گونه‌ای طراحی کرده‌آیم که براساس آدرس و بازدید مددکار، مستمری به مددجو پرداخت می‌شود.

عباسی گفت: مددکاران مراکز مثبت زندگی، برای تمام پرونده‌هایی که به آنها واگذار می‌شود بازدیدمنزل دوره‌ای خواهند داشت و این بازدید را در اپلیکیشنی که برای این کار طراحی شده، ثبت می‌کنند و کارمزد مراکز در این بخش هم بر اساس همین بازدیدهای ثبت‌شده پرداخت خواهد شد.

وی در خصوص اجرای برنامه‌های محله‌محور مراکز مثبت گفت: برخی قسمت‌های وظایف این مراکز به پروژه‌های محله‌محور اختصاص دارد که انفرادی نیست و به تعداد پرونده‌ها و مددجویان آنها ارتباطی ندارد بلکه در محله اجرا می‌شود و پرداخت‌ها نیز بر اساس پروژه می‌باشد.

عباسی در زمینه‌ی طرح‌های پیشگیری و غربالگری در این مراکز گفت: قراردادهایی که برای اجرای طرح‌ها و برنامه‌های غربالگری با مراکز دیگر در سال جاری منعقد شده به قوت خود باقی است اما قراردادهای سال آینده باید با این مراکز منعقد شود و به همان نسبتی که مراکز در برنامه‌های غربالگری مشارکت کنند کارمزد های این برنامه‌ها نیز به آنها پرداخت می‌شود.

به گفته‌ی معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بهزیستی، وجود مراکزی که خدمات تخصصی بهزیستی را به مددجویان از جمله معلولین بینایی، شنوایی و جسمی حرکتی شدید یا ضایعه‌نخاعی‌ها ارائه می‌کنند منافاتی با مراکز مثبت زندگی ندارد زیرا مراکز مثبت، فقط خدمات سطح عمومی را برای مددجویان انجام می‌دهند و مراکز تخصصی بهزیستی، به فعالیت‌های سطح ۲ اختصاص دارند.

وی با بیان اینکه وجود برخی مشکلات در فرایند فعالیت مراکز مثبت زندگی، در مراحل اولیه طبیعی است گفت: تأسیس و فعالیت این مراکز، برنامه‌ی راهبردی و تکلیف قانونی است و به همین جهت تلاش می‌کنیم هر چه سریع‌تر اشکالات و نواقص را مرتفع کنیم که به بهترین شکل ممکن فعالیت کنند و خدمات کیفی‌تر و کامل‌تری به مددجویان ارائه نمایند.

 

  twitter linkedin google-buzz facebook digg afsaran
کلید واژه
 
نظرات بینندگان
نظر شما
لطفا جهت تسهیل ارتباط خود با ایران سپید، در هنگام ارسال پیام این نکات را در نظر داشته باشید:
1.ارسال پیام های توهین آمیز به هر شکل و با هر ادبیاتی با اخلاق و منش اسلامی ،ایرانی ما در تناقض است لذا از ارسال اینگونه پیام ها جدا خودداری فرمایید.
2.از تایپ جملات فارسی با حروف انگلیسی خودداری کنید.
3.از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری کنید.
4. ثبت نظرات در سايت ايران سپيد براي هر نظر حداکثر 400 واژه است.
نام:
ایمیل:
نظر: *