وی با بیان اینکه این تعداد دانشآموز در ۹۵ واحد آموزشی زیر نظر یکهزار و ۲۰۰ معلم مشغول تحصیل هستند، اظهار داشت: از مجموع مدارس استثنایی مازندران، ۱۶ واحد هنرستان است که در ۱۲ رشته به هنرجویان آموزش ارایه میدهند.
سعدی پور با اشاره به اینکه با بررسیهای صورت گرفته، سه هزار دانشآموز استثنایی در مدارس با نیازهای ویژه و هشت هزار دانشآموز استثنایی نیز در مدارس عادی مشغول تحصیلند، توضیح داد که در استان مازندران ۲۰۰ مدرسه عادی با عنوان "مدارس پذیرا"، میزبان دانشآموزان با نیازهای ویژه هستند و تعداد این مدارس قرار است با مناسبسازی افزایش یابد.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران در نظر گرفتن رمپ در طراحیهای جدید ساخت مدارس یکی از اقدامات برای مناسبسازی دانست و تاکید کرد : برای تحقق این مهم نیازمند حمایت و همراهی سازمان مدیریت و برنامهریزی هستیم.
وی تفاوت در اختلاف اعتبارات ثابت با قیمتهای جدید در خرید تجهیزات مورد نیاز را زیاد توصیف کرد و افزود: هزینههای درمانی و تجهیزات دانشآموزان با نیازهای ویژه و بیش از ۱۲۰ نوع خدمات توانبخشی بسیار بالا است و باید از همافزایی دیگر دستگاهها بهره گرفت تا خانوادههای دانشآموزان استثنایی که دچار مشکلات مالی هستند، حمایت شوند.
استان مازندران در سال تحصیلی جدید ۵۰۸ هزار دانش آموز دارد که از مقطع ابتدایی تا پایان متوسطه دوم در حال تحصیل هستند.