وی اظهار کرد: به طور مثال درحالی که بهزیستی تنها ۸۰۰ هزار تومان به عنوان کمک هزینه ویلچر به معلولان پرداخت میکند، یک دستگاه ویلچر با کیفیت متوسط حداقل پنج میلیون تومان قیمت دارد. از سوی دیگر کمک هزینه ماهانه بهداشتی افراد دارای آسیب نخاعی به بیشتر از یک الی دو روز کفاف نمیدهد و باتوجه به رکود فعالیتهای شغلی و کاهش درآمدها در ایام کرونایی، زندگی برای این افراد بسیار سختتر شده است.
مدیرعامل انجمن دفاع از حقوق معلولان با بیان اینکه کمک هزینه بهداشتی معلولان به طور میانگین ماهانه ۱۸۰ هزار تومان است، به مشکلات بهداشتی معلولان از جمله افزایش قیمت پوشک اشاره کرد و گفت: در حال حاضر گروههای مختلف معلولان در شرایط بغرنجی هستند، معلولان کم توان ذهنی، معلولان دارای آسیب نخاعی، معلولان بسترگرا و معلولان سالمند از پوشک استفاده میکنند و این درحالیست که اکنون قیمت پوشک بسیار افزایش یافته است.
به گفته محمودنژاد، فروردین سال گذشته قیمت هر بسته پوشک حدود ۱۸ هزار تومان بود، اما اکنون هر بسته پوشک ۱۸۰ هزار تومان قیمت دارد و این یعنی قیمت پوشک نسبت به سال گذشته با رشد ۱۰ برابری همراه بوده است.
مدیرعامل انجمن دفاع از حقوق معلولان در همین راستا از رئیس جمهور و رئیس مجلس شورای اسلامی خواست تا به جمعیت یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفری معلولان کشور توجه بیشتری داشته باشند و با پکیجهای فوری در حوزه توانبخشی، بهداشتی و معیشتی، افراد دارای معلولیت را یاری دهند.
محمودنژاد با بیان اینکه تاکنون هیچ کمک جبرانی ناشی از آسیبهای اجتماعی و اقتصادی کرونا به معلولان و خانوادههای آنان از طرف دولت پرداخت نشده است، از این وضعیت ابراز نگرانی کرد و از محمد شریعتمداری- وزیر رفاه خواست تا اهمیت این موضوع را در هیات دولت یادآوری کند.
وی یادآور شد: گروههای مختلف معلولان از جمله نابینایان، معلولان جسمی و حرکتی، ناشنوایان و خانوادههای معلولان دارای کمتوان ذهنی با مخاطرات بیشماری روبهرو شدهاند.