وی با بیان اینکه سعی کردیم اقشار خاص جامعه را درک و با آنها همراهی کنیم، اظهار داشت: برقراری ارتباط اقشار خاص با مسئولان و رفع مشکلات این قشر در دستور کار قرار دارد.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی به دیدار روز گذشته خود با چند نفر از خیرانی که به ایران آمدهاند اشاره کرد و اظهار داشت: برخی نابینایان حتی در مسائل دینی و اعتقادی نیز با مشکل مواجه هستند.
پورابراهیمی با تاکید بر اینکه افرادی از حوزه علمیه در زمینه ارائه آموزشهای دینی و اعتقادی به اقشار خاص آموزش ببیند، افزود: شرایط تحصیل علم و دانش باید برای اقشار خاص جامعه نیز فراهم شود.
وی ادامه داد: با همکاری یک مجموعه خیریه مستقر در کرمان و تهران در حال برنامه ریزی گروههای ۱۰۰ نفره برای فراگیری آموزشهای کاری در مراکز تعریف شده هستیم.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: هم اکنون آموزش قرآن و دروس دینی برای روشندلان طراحی شده و در حال اجرا است.
وی با بیان اینکه برخی افراد خاص جامعه که به دلیل مشکلات مالی و سایر موانع از آموزش جا ماندهاند تصریح کرد: این افراد دچار مشکل هستند و زیر پوست جامعه وجود دارند که گاهی اوقات به این مهم دقت نمیشود و به راحتی از کنارشان میگذریم.
پورابراهیمی اظهار داشت: گاهی به دلیل اینکه ناشنوایان صدا ندارند صدایشان شنیده نمیشود و گاهی نابینایان دیده نمیشوند و در مورد این افراد غفلت میشود.
مسئولان به وظایفشان در قبال افراد خاص عمل کنند
نماینده مردم کرمان و راور تاکید کرد: افراد خاص نیز مانند سایران حقوق شهروندی دارند و مسئولیت کمک به این افراد بر گردن مسئولان است.
وی گفت: اگر بتوان برنامههایی را در حوزه رسانه ملی برای افراد خاص جامعه تعریف کنیم در راستای رفع مشکلات و برقراری ارتباط این افراد با جامعه کمک بزرگی کردهایم.
وی با اشاره اینکه اگر بتوان مجموعه رخدادهای استان را در قالب برنامهای خاص به صورت ادواری برای ناشنوایان در تلویزیون به مرحله اجرا در آورد اقدام ارزشمندی خواهد بود.
وی به تشکیل هیئت عزاداری عاشقان بی صدای امام حسین (ع) در کرمان اشاره و تصریح کرد: این افراد به شیوهای خاص برای سرور و سالار شهیدان با حمایت و کمک حاج آقا عرب عزاداری میکنند.
وی ادامه داد: اینگونه اقدامات به تربیت افراد خاص جامعه در مکتب اهل بیت (ع) و با مبانی اعتقادی ابا عبدالله کمک میکند.
وی گفت: برگزاری نشستها در زمینه کمک به اقشار خاص خود گواه بر اهمیت دادن به این مهم و سرآغاز انجام اقدامات مفید در این بخش است.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بخشی از جامعه را اقشار و گروههای خاص تشکیل میدهند گفت: اینکه ما این افراد را به شکل خاص ببینیم و مشکلات آنها را در برنامه ریزی و تصمیم گیری ها در نظر بگیریم امری ضروری است.
وی ادامه داد: در این راستا گروههای خیران و جهادی با پیگیری، کار را به صورت جمعی در آورده و برای حمایت از این افراد برنامه ریزی میکنند.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تشکیل گروههایی در راستای کمک به اقشار خاص بدون سازماندهی و غیر تشکیلاتی تصریح کرد: روز گذشته با گروهی دیدار داشتم که در زمینه کمک به نابینایان فعالیت میکرد.
۱۵۰۰ نابینای کرمانی محروم از آموزش
وی گفت: حدود هزار و ۵۰۰ نابینای فاقد آموزش دقیق در کرمان وجود دارد که این افراد مشکلات زیادی در راستای فراگیری آموزشهای مورد نیاز خود دارند.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی افزود: مجموعه بهزیستی و دستگاههای اجرایی مرتبط نیز میتوانند در راستای کمک به اقشار خاص جامعه تأثیرگذار باشند.
وی با اشاره به برگزاری نشستهای ادواری با حضور تشکلهای مردم نهاد و خیریه کمک به اقشار خاص با مسئولان تصریح کرد: در برخی موارد در سطح استان و ملی میتوان به این انجمنها کمک کرد و که این آمادگی وجود دارد در مجلس در زمینه رفع مشکلات این قشر پیگیری شود.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در زمینه ارتباط اقشار خاص با فضای عمومی جامعه رسانه ملی نقش مهمی دارد.
وی تاکید کرد: اگر صدا و سیما بتواند برنامههای ویژه ای را برای اقشار خاص جامعه تعریف و اجرا کند در راستای رفع برخی مشکلات و تعامل آنها با جامعه مفید خواهد بود.
پورابراهیمی به منظور کمکهای موردی و جمعی در راستای رفع مشکلات ناشتوایان اعلام آمادگی و حاج آقا عرب را به عنوان رابط دفتر نماینده با ناشنوایان به عنوان نخستین گام در راستای افزایش کمکها و رفع مشکلات این قشر اعلام کرد.