به گفته محققان، این لنز هوشمند قابلیت تشخیص گلوکوم را دارد. در این بیماری فشار داخل چشم به میزان خطرناکی افزایش مییابد. در نتیجه این فشار نانوساختار بازتابنده لنز هوشمند تغییر کرده و این بار موجب بازتابش طیف سبز میشود.
محققان امیدوارند با استفاده از نتایج این تحقیقات بتوانند مجموعهای از تجهیزات پوشیدنی حساس به نور را با قابلیت نظارت بر بیماری ها و علایم بدن انسان توسعه دهند.
گزارش کامل این تحقیقات در نشریه Journal of Materials Chemistry B منتشر شده است./ ایرنا
تشخیص بیماریهای چشمی با لنز هوشمندمحققان اکادمی علوم چین با استفاده از نوعی هیدروژل سازگار با محیط زیست نمونه اولیهای از یک لنز هوشمند را ساختند که قادر است دو عارضه خشکی و افزایش فشار داخلی چشم را تشخیص دهد و با تغییر رنگ، وجود این عوارض را به کاربر اعلام کند. |
به گزارش ایران سپید به نقل پایگاه خبری ساینس دیلی، هیدروژل مورد استفاده در این فناوری از نوعی پلیمر موسوم به pHEMA ساخته شده است. این پلیمر در حالت طبیعی به رنگ قرمز است، اما هنگامی که درون چشم قرار میگیرد، نانوساختار آن ظرف ۲۵ دقیقه در واکنش به میزان رطوبت چشم تغییر میکند. در صورتی که چشم کاربر بیش از اندازه خشک باشد، این لنز هوشمند شروع به بازتابش طیف آبی کرده و رنگ آن به آبی تغییر میکند.
کلید واژه
نظرات بینندگان
نظر شما