وی افزود: این موضوع به وزارت نفت ابلاغ میشود تا برای کلیه خودروهای دارای پلاک ویژه معلولان و جانبازان سهمیه بنزین علاوه بر سهمیه عادی در نظر گرفته شود. این موضوع تصویب شده و ما نیز پیگیر آن خواهیم بود. نحوه اعطای این سهمیه نیز به گونهای خواهد بود که در کارت سوخت آنها شارژ خواهد شد.
معاون امور توان بخشی سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه البته احتیاج به سهیمه بنزین معلولان فقط مختص افرادی که پلاک ویژه دارند، نیست، اظهار کرد: بسیاری از معلولان نیز هستند که کارت سوخت ندارند، برای مثال موتورهای سه چرخ یا خانوادههایی که پلاک ویژه ندارند از جمله این گروهها هستند، اما برای اقدامات درمانی و اشتغالشان نیازمند این سهمیه هستند. این وسایل نقلیه به مثابه پای این معلولان و وسیله کمکی برای رفت و آمد آنهاست.
نفریه تصریح کرد: با توجه به اینکه وسایل حمل و نقل عمومی شهرها نیز مناسب سازی نشده است به نظر میرسد تخصیص این سهمیه برای معلولان ضروری باشد. از طرف دیگر در حال پیگیری این موضوع در خصوص مراکز روزانه هستیم. بیش از ۵۰ هزار نفر از خدمات این مراکز استفاده میکنند که سرویسهای ایاب و ذهاب برایشان در نظر گرفته شده است و نیاز به سهمیه دارند. از سوی دیگر طرح دیگری به نام مراقبین معلولان در خانواده نیز وجود دارد که یک مراقب گاهی تا ۶ منزل را در طول یک سر میزند و به کارهای روزانه آنها رسیدگی میکند که برای این طرح نیز باید سهمیهای در نظر گرفته شود.
وی تاکید کرد: ما همه این موارد را پیگیری خواهیم کرد، اما با این حال در مرحله اول تخصیص این سهمیه به تصویب رسیده که خبر خوبی برای معلولان است. نزیک به ۳۰ هزار نفر در کشور نیز دارای پلاک ویژه معلولان هستند./ ایسنا