وی با بیان اینکه هیات ورزش جانبازان و معلولان استان تهران فقط یک آکادمی دارد، عنوان کرد: این آکادمی از ۱۴ سال گذشته تخریب شده و هنوز کار بازسازی آن تمام نشده است، شهرداریها و هیات ورزشی باید تاسیسات و تجهیزات ورزش معلولان و جانبازان را فراهم کنند.
طباطبائیان اضافه کرد: شهرداری تهران چهار طرح ورزشی را برای استعدادیابی و توسعه ورزش جانبازان در دست کار دارد که هم اکنون فقط مجموعه ورزشی قمربنی هاشم(ع) آمده بهره برداری است.
وی با اشاره به اینکه هیات ورزش جانبازان و معلولان استان تهران چهار و ۵۰۰ ورزشکار زن و مرد را در ۲۳ رشته ورزشی تحت پوشش خود دارد، افزود: درخشش ورزشکاران این استان در مسابقات پارالمپیک و پاراآسیایی به حدی بود که تهران به عنوان یکی از مدال آورترین استانهای کشور معرفی شد.
رییس هیات جانبازان و معلولان استان تهران ابراز کرد: خوشبختانه امروز در سراسر کشور ایستگاههای ورزشی خوبی برای معلولان و جانبازان ایجاد شده است تا با استفاده از آن بتوانند استعدادیابی شوند و در کلاسهای تخصصی زیر نظر مربیان فدراسیونهای تمرین کنند.
طباطبائیان با بیان اینکه ورزشکار شدن یک معلول باعث ایجاد روحیه خود باوری، نشاط، انگیزه، حس امید به زندگی و دوری از انزوا و گوشه گیری می شود، تصریح کرد: تمامی سازمانهای و نهادهای دولتی و خصوص باید به مسئولیت اجتماعی خود در قبال این قشر خاص جامه عمل بپوشانند./ ایرنا