شناسه خبر: 19146 منتشر شده در مورخ: 1398/8/13 ساعت: 10:44 گروه: بهداشت و سلامت  
خطر ابتلا به اگزما و آلرژی های غذایی در نوزادان چاق تر بیشتر است
محققان استرالیایی عنوان می کنند؛

خطر ابتلا به اگزما و آلرژی های غذایی در نوزادان چاق تر بیشتر است

مطالعه جدید نشان می دهد نوزادانی که چاق تر هستند با احتمال بیشتر ابتلا به اگزما و آلرژی های غذایی روبرو هستند.

به گزارش ایران سپید به نقل از مهر محققان دریافتند به ازای افزایش هر یک کیلوگرم به ازای وزن کودکی که دارای وزنی بالاتر از حدمیانگین سنش است، ریسک اگزما و آلرژی های غذایی هم افزایش می یابد.«کتی گاتفورد»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه آدلاید استرالیا، در این باره می گوید: «به ازای هر کیلوگرم افزایش وزن به هنگام تولد ریسک آلرژی های غذایی ۴۴ درصد و ریسک ابتلا به اگزما ۱۷ درصد افزایش می یابد.»در این مطالعه، محققان گزارش سلامت بیش از ۱۵ هزار نفر و دهها مطالعه دیگر را که شامل وزن در زمان تولد و داده های مربوط به آلرژی بود بررسی کردند.هر دو فاکتورهای ارثی و زیست محیطی در ابتلا به آلرژی غذایی نقش دارند. مواد آلرژی زا در مواد خوراکی موادی هستند که مسئول شروع واکنش آلرژیک هستند. آنها پروتئین های هستند که معمولا در برابر حرارت پخت و پز، اسید موجود در معده، و آنزیم های گوارشی روده مقاوم هستند.در نتیجه زمانیکه مواد آلرژی زا باقی مانده و از دیواره روده گذشته و وارد جریان خون می شوند واکنش های آلرژیک ناشی از پروتئین در بدن ایجاد می شود. مکانیسم آلرژی غذایی شامل سیستم ایمنی بدن و وراثت است.

  twitter linkedin google-buzz facebook digg afsaran
کلید واژه
 
نظرات بینندگان
نظر شما
لطفا جهت تسهیل ارتباط خود با ایران سپید، در هنگام ارسال پیام این نکات را در نظر داشته باشید:
1.ارسال پیام های توهین آمیز به هر شکل و با هر ادبیاتی با اخلاق و منش اسلامی ،ایرانی ما در تناقض است لذا از ارسال اینگونه پیام ها جدا خودداری فرمایید.
2.از تایپ جملات فارسی با حروف انگلیسی خودداری کنید.
3.از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری کنید.
4. ثبت نظرات در سايت ايران سپيد براي هر نظر حداکثر 400 واژه است.
نام:
ایمیل:
نظر: *