وی با اشاره به اینکه معلولان با گرفتن وام خوداشتغالی از دریافت مستمری منع می شوند، افزود: بر این اساس در سال 97 فقط 23 درصد از بودجه وام خوداشتغالی استفاده شد و 77 درصد از آن باقی ماند زیرا معلولان به خاطر ترس از قطع مستمری خود حاظر به گرفتن وام نبودند که مقرر شده تا مستمری افراد تحت پوشش با دریافت وام قطع نشود.
وی با بیان اینکه سخت ترین نوع معلولیت ناشنوایی است، اظهار کرد: طرح واره زبانی افراد ناشنوا با هر یک از معلولان و افراد سالم متفاوت بوده و حرف دل این افراد با وجود مترجم زبانی انتقال نمییابد که بر این اساس طی جلسهای با تعدادی از قاضی های تهران مطرح شد که افراد ناشنوا نباید محاکمه شده و دادگاهی با قاضی ناشنوا برای این عزیزان تشکیل شود.
به گزارش ایسنا، محمودنژاد در خصوص بحث مناسب سازی شهری برای معلولان، بیان کرد: زیرنویس تمامی فیلمها، طراحی اپلیکیشن و استفاده از اینترنت رایگان برای افراد ناشنوا به دلیل عدم کارایی تلفن همراه در تماس جزو مسائل مناسب سازی مطرح شده است.
وی با تاکید بر اینکه بهزیستی تنها مکان برای مطالبه حقوق معلولان نیست، ادامه داد: سازمانهای دیگری همچون سازمان ورزش و جوانان نیز در حوزه ورزش معلولان باید پاسخگوی مطالبات معلولان باشد.
وی افزود: اداره راه و شهرسازی باید از دریافت عوارضی توسط معلولان اجتناب کند زیرا که این قشر با وجود عدم مناسب سازی وسایل حمل و نقل عمومی مجبور به استفاده از خودروی شخصی و مازاد مصرف بنزین را دارند.
وی با اشاره به اینکه پرداخت هزینههای فیزیوتراپی، کاردرمانی، آب درمانی و خدمات توان بخشی بر عهده بیمه است، متذکر شد: فقط هفت میلیارد تومان برای هزینه خدمات درمانی معلولان کشور اختصاص یافته است. / ایسنا