شناسه خبر: 18242 منتشر شده در مورخ: 1398/5/20 ساعت: 08:56 گروه: بهداشت و سلامت  
ورود نهادهای امنیتی به موضوع فساد در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی
یک نماینده مجلس گفت:

ورود نهادهای امنیتی به موضوع فساد در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی

یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه «سازمان های حقوقی و نهادهای امنیتی به موضوع فساد در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی ورود کرده‌اند»، گفت: باید نهادهای امنیتی، قضایی و مدیریتی کشور متخلفان را شناسایی کرده تا با معرفی آنها ابهام‌زدایی شود.

به گزارش ایران سپیدبه نقل از ایسنا: حیدرعلی عابدی در توضیح آخرین وضعیت پرونده فساد در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی گفت: اخیراً کمیسیون بهداشت و درمان مجلس جلسه ای در محل سازمان غذا و دارو برای پاسخ گویی به سوالات و مشخص شدن ابعاد فساد برگزار کرد، طبق توضیحات داده شده وزارت بهداشت می داند ارزهای دولتی گرفته شده کجا رفته است منتها منتظرند موضوع توسط مراجع حقوقی اعلام شود چون نمی‌توانند اسامی را از نظر حقوقی اعلام کنند.

وی توضیح داد: مشخص است چهار شرکت داروئی ارز و پول گرفته ولی دارو و تجهیزات وارد نکرده‌اند لذا این ابهام که پول گم شده و دولت نمی تواند پیدا کند، درست نیست، در حال حاضر نیز سازمان‌های حقوقی و نهادهای امنیتی ورود پیدا کرده و مشغول پیگیری مسئله هستند، قطعا کسانی که به بیت المال خیانت کرده‌اند رها نمی‌شوند.

این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ادامه دا: ما منتظر اعلام نتیجه از طریق مراجع قانونی هستیم. در این پرونده سه حالت وجود دارد؛ اینکه این شرکت‌ها ارز دولتی گرفته و به جای دارو جنس دیگری آورده اند یا اینکه دارو را وارد کرده و توزیع نکرده تا به قیمت بیشتری بفروشند یا اینکه اساساً ارز گرفته و هیچ جنسی وارد نکردند. در حال حاضر باید نهادهای امنیتی، قضائی و مدیریتی کشور متخلفان را شناسایی کرده و با معرفی آنها ابهام زدایی کنند.

عابدی با تاکید بر اینکه «باید از تکرار اینگونه اتفاقات جلوگیری کرد» گفت: در این راستا قرار شد سامانه شفاف‌سازی به روزتر شود یعنی به جز موارد مرتبط با تحریم، مبادلات در سامانه‌ای شفاف ثبت شود. در موارد مرتبط با تحریم هم کانال‌های ارتباطی کشور و نهادهای نظارتی در جریان مبادلات قرار گیرند. تاکید ما بر این است که مناقصه ها نیز با دقت بیشتری انجام شود و این کار زیر نظر سازمان غذا و دارو نباشد بلکه معاونت توسعه وزارت بهداشت مناقصه ها را در دست گیرد.

به گفته وی کمیته چهارجانبه ای متشکل از کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، سازمان غذا و دارو، شرکتهای دارویی و مرکز پژوهش‌های مجلس تشکیل شده تا برای جلوگیری از تکرار چنین اشتباهاتی راهکارهایی اندیشیده شود.

  twitter linkedin google-buzz facebook digg afsaran
کلید واژه
 
نظرات بینندگان
نظر شما
لطفا جهت تسهیل ارتباط خود با ایران سپید، در هنگام ارسال پیام این نکات را در نظر داشته باشید:
1.ارسال پیام های توهین آمیز به هر شکل و با هر ادبیاتی با اخلاق و منش اسلامی ،ایرانی ما در تناقض است لذا از ارسال اینگونه پیام ها جدا خودداری فرمایید.
2.از تایپ جملات فارسی با حروف انگلیسی خودداری کنید.
3.از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری کنید.
4. ثبت نظرات در سايت ايران سپيد براي هر نظر حداکثر 400 واژه است.
نام:
ایمیل:
نظر: *