روزنامه یکشنبه 2 تیر 1398جزئیات مناسبسازی معابر برای جانبازان و معلولان - نامه فعالان اصلاحطلب به دبیر کل سازمان ملل - علت محدود بودن ارسال پیامک چیست؟ - اثربخشی خدمات طب سنتی در نظام مراقبتهای اولیه - فصل تازه (دُریافت) - صعود کوهنوردان نابینای تهرانی به قله 4 هزار متری کهار - زن ۲۷ ساله: میترسم از شوهر دوستم که به من تجاوز کرده، شکایت کنم! - اطلاعرسانی |
روزنامه ایران سپید
یکشنبه 2 تیر 1398
19 شوال 1440
23 جون 2019
سال بیست و سوم شماره 6165
صاحب امتیاز:
خبرگزاری جمهوری اسلامی
مدیر مسئول: سهیل معینی
سامانه پیامکی: 3000465040
نشانی پستی: تهران- ص.پ. 158755388
تلفن: 84711371
شماره انتشارات: 5-88548892
وبسایت: www.iransepid.ir
پست الکترونیک: iransepid@icpi.ir
......عناوین این شماره......
جزئیات مناسبسازی معابر برای جانبازان و معلولان 2
نامه فعالان اصلاحطلب به دبیر کل سازمان ملل 5
علت محدود بودن ارسال پیامک چیست؟ 7
اثربخشی خدمات طب سنتی در نظام مراقبتهای اولیه 10
صعود کوهنوردان نابینای تهرانی به قله 4 هزار متری کهار 15
زن ۲۷ ساله: میترسم از شوهر دوستم که به من تجاوز کرده، شکایت کنم! 17
.............ویژه
* جزئیات مناسبسازی معابر برای جانبازان و معلولان: مدیر کل مسکن و امور گلزارهای بنیاد شهید و امور ایثارگران و رئیس کمیته نظارت و حقوقی ستاد هماهنگی و پیگیری مناسبسازی کشور به تشریح فعالیتهای این کمیته در سال ۱۳۹۷ پرداخت. خداکرم کولیوند، رئیس کمیته نظارت و حقوقی ستاد هماهنگی و پیگیری مناسبسازی کشور با بیان اینکه این کمیته با تلاشهای صورت گرفته طی سال ۱۳۹۷ عملکرد مثبتی داشته است، افزود: این کمیته با حضور نمایندگان ۱۴ دستگاه مشمول قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت و بر اساس تقویم اجرایی خود، اقدام به برگزاری ۱۰ جلسه منظم ماهیانه کرده است. وی در خصوص عملکرد کمیته نظارت و حقوقی ستاد هماهنگی و پیگیری مناسبسازی کشور گفت: این کمیته در سال گذشته با مباحث زیادی درباره مناسبسازی رو به رو بود و در ابتدا اقدام به تدوین آئین نامه اجرایی ماده ۳ قانون جدید حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت کرد و با پیشنهاد این آئین نامه به کمیسیون ویژه تدوین در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گام بسیار خوبی در زمینه مناسبسازی برداشت. کولیوند در خصوص سایر اقدامات کمیته نظارت و حقوقی ستاد هماهنگی و پیگیری مناسبسازی کشور گفت: «پیشنهاد برخی نکات تخصصی فنی به دبیرخانه ستاد هماهنگی و پیگیری مناسبسازی کشور جهت ارائه به کمیته فنی-تحقیقاتی ستاد، شناسایی موردی وظایف قانونی دستگاهها و کشف چالشها و خلأهای موجود در زمینه تحقق مناسبسازی در دستگاهها مانند وزارتخانه های راه و شهرسازی و آموزش و پرورش و طرح مباحث حقوقی مناسبسازی خودرو برای جامعه هدف و بازدید از شرکتهای پارس خودرو و سایپا و انعکاس نتایج بررسی در آئین نامه اجرایی ماده ۳ قانون جامع حمایت از معلولان، بخشی از اقدامات هستند.» رئیس کمیته نظارت و حقوقی ستاد هماهنگی و پیگیری مناسبسازی کشور افزود: از دیگر اقدامات انجام شده میتوان به «بررسی موضوع مناسبسازی مجتمعهای خدمات رفاهی و گردشگری بین راهی برای بهره مندی جانبازان و معلولان»، «بررسی ابعاد حقوق بهره مندی افراد دارای معلولیت جسمی حرکتی از سفرهای ایمن هوایی بدون دغدغه و انعکاس به سازمان هواپیمایی کشور»، احصای شرح وظایف دستگاههای اجرایی از خلال قانون جدید حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت» و «بررسی پیشنهاد دفتر فنی و برنامه ریزی عمرانی وزارت کشور درباره تخصیص شعبه ای از شعب قضائی جهت رسیدگی به موارد مشمول تبصره ۳ ماده ۵ قانون حمایت از حقوق معلولان مصوب ۱۳۹۶/۱۲/۲۰ و تهیه پاسخ» اشاره کرد. مدیر کل مسکن و امور گلزارهای بنیاد شهید و امور ایثارگران در پایان با اشاره به برنامه این اداره کل مبنی بر برگزاری ۱۱ جلسه منظم ماهیانه کمیته نظارت و حقوقی ستاد هماهنگی و پیگیری مناسبسازی کشور در سال جاری، اظهار امیدواری کرد که عملکرد این کمیته نسبت به سال گذشته روند پرثمرتری را داشته باشد.
...........سیاسی
* نامه فعالان اصلاحطلب به دبیر کل سازمان ملل. تعدادی از فعالان سیاسی اصلاحطلب در نامه ای به آنتونیو گوترش، از دبیر کل سازمان ملل متحد و اعضاء این نهاد بین المللی به ویژه از اعضای دائم شورای امنیت خواستند در مقابل همراهی امریکا و اسرائیل برای شعله ور ساختن جنگ خانمان بر انداز جدید در خاور میانه و به مخاطره انداختن صلح و امنیت جهانی ساکت ننشینند و به هر شکل که صلاح میدانند، دولت امریکا را به بازگشت به برجام، لغو تحریمها و ترک ماجراجویی در منطقه جنگزده ما تشویق کنند. آرمین، امینزاده، تاجزاده، حجاریان، جلاییپور، رمضانزاده، شجاعی، صفایی فراهانی، عبدی، عربسرخی، علویتبار و کولایی از جمله نویسندگان این نامه هستند.
* معصومه ابتکار، معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده، در حساب توییتری خود نوشت: مردم ایران از ادیان و اقوام مختلف اهل جنگ نیستند، ولی تاریخ نشان داده که تهدیدات را با وحدت و قاطعیت پاسخ میدهند. انسجام سیاسی ایران را از دی ۹۶ چالش کردید؛ سالهاست جنگ روانی براه انداختید بینتیجه؛ تحریم اقتصادی را به نهایت رساندید بینتیجه؛ دیگر قدرت دفاعی ایران را آزمایش نکنید.
* سردار حاجیزاده، فرمانده هوافضای سپاه گفت: آمریکاییها به اخطارهای ما توجه نکردند؛ ضمن اینکه در همان لحظه ای که این هواپیما رهگیری شد، هواپیمای جاسوسی دیگری با نام P-8 نیز در نزدیکی آن در حال پرواز بود که حدود ٣٥ نفر سرنشین داشت؛ میتوانستیم آن را سرنگون کنیم، اما این کار را نکردیم.
* عطاء ا... مهاجرانی، وزیر اسبق وزارت فرهنگ و ارشاد در توئیتی نوشت: نگفتم عالیجناب ترامپ اپوزسیون بر انداز را دقمرگ میکند! بعد از سقوط پهباد: ١- ایران اشتباه بسیار بزرگی مرتکب شد. ٢- به نظرم اشتباهی شده و کار فردی بوده است. ٣- به نظرم تعمدی در کار نبوده است. تمام! نه خانی آمده و نه خانی رفته.
............گزارش روز
* علت محدود بودن ارسال پیامک چیست؟ با افزایش ارسال پیامک با شماره های شخصی، رگولاتوری سقف ارسال پیامک را در شبانه روز ۵۰۰ عدد تعیین کرد تا این موضوع رضایتمندی مشترکین را در پی داشته باشد. اگرچه برخی کاربران ممکن است تصور کنند اپراتورها به دلایل غیر موجه، این پیامکها را مسدود میکنند. برخی مشترکان مدعی شدند که اپراتورها به دلایل واهی ارسال پیام انبوه، بدون تذکر و اطلاعرسانی، سرویس ارسال پیامک مشتریانی که تعدادی پیام شامل پیامهای غیر تبلیغاتی و غیر مزاحمتی و محدود را که به صورت همزمان از گوشی خود ارسال میکنند، به مدت شش ماه مسدود کرده و پیشنهاد استفاده از پنلهای تبلیغاتی با نرخ یک و نیم برابر را به مشتری میدهند. این در حالی است که پس از سالها گلایه مشترکان از دریافت پیامکهای تبلیغاتی با وجود اعلام انصراف از دریافت آنها، سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی به عنوان نهاد ناظر و قانونگذار حوزه ارتباطی کشور، اپراتورهای تلفن همراه را به ایجاد سامانه ای ملزم کرد که از طریق وارد کردن یک کد واحد امکان اطلاع از پیامکهای تبلیغاتی و ارزش افزوده هر سه اپراتور ایجاد شده و مشترکان بتوانند بدون هراس از دست دادن پیامکهای بانکی، راه ارسال پیامهای تبلیغاتی را ببندند. اما چند ماه پس از آغاز به کار سامانه ۸۰۰، راهکار جدید برای ارسال پیامکهای تبلیغاتی انتخاب شد و بدین ترتیب عده ای با بهره گیری از سیمکارتهای شخصی، به جای سرشماره های ارسال پیامک انبوه به ارسال این پیامها پرداختند. در این میان برخی شرکتها با خرید چندین سیمکارت اعتباری، اقدام به سودجویی به شیوه ای جدید کرده و حتی به ارسال پیامکهایی با موضوع تبلیغات غیر اخلاقی پرداخته و بدین واسطه سایتهایی را معرفی کردند. - ارسال پیامکهای انبوه ممنوع شد: به همین دلیل، پس از آن مجید حقی -معاون امور پستی، ارتباطی و فناوری اطلاعات رگولاتوری- در راستای قانونگذاری برای ارسال پیامکهای انبوه اظهار کرد: بر اساس مصوبه ۲۱ شورای عالی فضای مجازی و آئین نامه های مربوط به آن که از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تهیه شده، ارسال پیامک انبوه ممنوع است و سقف مجاز برای ارسال پیامک در شبانه روز ۵۰۰ پیامک تعیین شده است که اپراتورهای تلفن همراه ملزم به اجرای آن هستند. البته ممکن است این موضوع عنوان شود که برای جلوگیری از ارسال پیامکهای تبلیغاتی، رگولاتوری میتواند سامانه ای برای گزارش پیامکهای مزاحم تنظیم کند که پنلها و خطوط مزاحم قطع شوند؛ نه اینکه سیمکارتهایی که برای دوستان و نزدیکان خود پیامک محدود ارسال میکنند و هر دو طرف (گیرنده و فرستنده پیام) راضی به این موضوع هستند، مسدود شوند. اما باید توجه داشت تنها ارسال پیامکهای انبوه بیش از ۵۰۰ عدد در شبانه روز ممنوع است و پیامکهای غیر تبلیغاتی کمتر از این عدد نباید توسط اپراتورها مسدود شوند.
.........بهداشت و سلامت
* اثربخشی خدمات طب سنتی در نظام مراقبتهای اولیه: مدیر کل دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت با بیان اینکه مهمترین اولویت ما در وزارت بهداشت، شناساندن شکل علمی طب سنتی به مردم است تا میان طب سنتی کوچه و بازار و شکل صحیح آن تفاوت قائل باشند، گفت: آنچه در افکار عمومی نیاز به اصلاح دارد، این است که مردم توقعات اغراقآمیزی از این طب نداشته باشند. دکتر محمود خدادوست افزود: وزارت بهداشت بر خلاف فضاهای مجازی غیر مجاز که دیدگاه اغراقآمیز را قوت میبخشند، وظیفه اصلاح برداشتهای غلط را در بین مردم دارد و با تحقیقات انجام شده، اثربخشی و کارایی طب سنتی در نظام مراقبتهای اولیه سنجیده شده است و از این رو یکسری تدابیر و توصیه های اصلاح سبک زندگی بر اساس آموزه های طب ایرانی و همچنین برخی تدابیر تغذیه ای در پیشگیری و درمانهای ساده و بیعارضه در بیماریهای شایع در قالب بسته آموزشی آماده کرده و به پزشکان، کارشناسان و بهورزان مراکز بهداشتی و درمانی در ۹ دانشگاه علوم پزشکی منتخب ابلاغ کرده ایم. وی در خصوص اثربخشی ادغام خدمات طب سنتی در نظام مراقبتهای اولیه گفت: ادغام خدمات در نظام مراقبت اولیه در کیفیت زندگی کسانی که از این خدمات برای اصلاح سبک زندگی خود استفاده کرده اند، مؤثر بوده است. همچنین میزان استفاده از روشهای درمانی غیر ضروری در طب رایج، برای درمان بسیاری از بیماریهایی که علائم شایعی نظیر سرماخوردگی، ناراحتیهای عملکردی گوارشی و... دارند، کمتر شده است.
* عوارض بالا بودن آهن خون: افرادی که آهن خون بالایی دارند، نه تنها در برابر بیماری کمخونی مصون میمانند، بلکه کمتر احتمال دارد به عارضه کلسترول بالا مبتلا شوند. هرچند وجود آهن مازاد در خون میتواند با عوارضی برای سلامتی همراه باشد؛ اما اضافه بودن آهن در بدن میتواند فرد را معرض بیماری کبدی، مشکلات قلبی و دیابت قرار دهد.
...........دُریافت
* فصل تازه. این بار آمدیم تا بیآغازیم گلگشتی مفرح و لطیف در گلستان ادب فارسی و به التذاذ برسیم از رشحات دلآویز سخنان بزرگان این مرغزار بی خزان با طراوت.
آمدیم تا با زبانی سهل و ممتنع، زلفها گره بزنیم با کلام عارفان و دلسوختگان و جهاندیده هایی که عمر خود را مصروف رسیدن به معرفت و طی طریقت کردند.
از نرد عشقها که جوانمردان در راه معشوق باخته اند، از استحاله های یکشبه که مردان بزرگ را سر به کوه و بیابان کشانده، از ناله های دل افگارهای افتاده در خرابات، از مصیبتهای طوفانزده های به دریا رفته، از خون دلهای همچو چشمه جاری در فراق یار، از نکهت باده باقی در دستان ساقی خواهیم گفت.
در این گلگشت، سری به تابلوهای سرشار از تصاویر ظلم ستیزی آزاده سرایان سر به دار خواهیم زد؛ ناز نازک خیال نقاش اهل کویر را خواهیم کشید؛ به احترام سپاه زنانی که با ترنم نغمه آمیخته از خیال و واقعیت خود را اثبات کرده اند، سر فرود خواهیم آورد و خدا میداند چه ها خواهیم کرد.
ستون «دُریافت» تازه نیست، اما سخن تازه از کهنه ها و نوها خواهد گفت که هرچه بیشتر گفته شود، باز به پای قطره دریای ادب و فرهنگ این مرز پر گوهر نمیرسد.
آنچه در ستون حاضر تقدیم میشود، آمیزه ایست از شعر و شعور و شاعر. قرار است با تفکری جدید در این گلزار بیهمتا، هم صحبت اهل نظر شویم و حکایتهای رفته در حیات ادبا و عرفای کبار را نقل کنیم تا طرفی ببندیم از این گنجینه نفیس و ذیقیمت.
دُریافت به دنبال رهآوردی ارزنده است و در این راه تمام تلاشها مبذول خواهد شد تا تمام سلایق لحاظ شود و رضایت جمله علاقه مندان به دست آید.
علاقه نابینایان به ادب و فرهنگ ایران زمین از دیرباز، انکار ناپذیر است و همین میزان بالای علاقه، کار گردانندگان ستون ادبی روزنامه را دشوار میکند. چه، با نگاههای نکته سنج طرف هستند و هر لغزش در طول مسیر، با نقدهای فراوان همراه خواهد بود. البته که این نقدها در غنا بخشیدن به محتوای ستون حاضر راه گشاست. بر همین اساس است که از نخستین شماره سری جدید ستون ادبی روزنامه با عنوان «دُریافت»، گردانندگانش تمنای توجه از سوی مخاطبان دارند و پذیرای هر نقد در جهت بالا بردن کیفیتش هستند.
محتوای ادبی «دُریافت» در قالبهایی مثل مصاحبه با کارشناسان فرهنگ و ادب پیرامون زندگی، شخصیت و اندیشه شعرا و نویسنده های دیروز و امروز، گزارش از محافل مشهور ادبی، معرفی شاعران جوان و برگزاری میزگردهای ادبی ارائه میشود. قطعاً بررسی اشعار و تألیفات ادبی شعرا و نویسندگان نابینا با حضور کارشناسان مجرب، در قالبهای فوق الذکر، از عناصر لایتجزای محتوای دُریافت خواهد بود.
باشد که در این گلگشت، بتوانیم از خرمن معانی به نحو احسن خوشه چینی کنیم.
هست اندر صورت هر قصه ای، خورده بینان را ز معنی حصه ای.
............ورزشی
* صعود کوهنوردان نابینای تهرانی به قله ۴ هزار متری کهار: اعضای انجمن کوهنوردی نابینایان هیأت تهران در اولین صعود جدی خود در سال 98، از قله 4050 متری کهار در استان البرز صعود کردند. در ادامه، گزارش کوتاهی از این صعود به یاد ماندنی تقدیم میشود: از آنجا که مقصد سفر یکی از قلل مرتفع البرز بود، از شب قبل در هتل هرندی مستقر شدیم تا صبح زود به سمت جاده چالوس و روستای کلوان حرکت کنیم. ساعت 5 صبح از هرندی راه افتادیم و پس از طی کردن پیچ و خمهای جاده چالوس، به روستای کلوان رسیدیم. ساعت 8:30 صبح بود که از انتهای روستا ارتفاع گرفتیم. شیب تند مسیر در ابتدای راه، عده ای را منصرف از ادامه سفر کرد. دو همنورد بینا از ادامه راه منصرف شدند. اما با درایت استاد رفیعی لیدر گروه، سه کوهنورد نابینایی هم که قصد داشتند راه را ادامه ندهند، همراه سایر اعضای تیم به سمت جانپناه قله کهار که 3200 متر از سطح دریا ارتفاع دارد، مشغول به حرکت شدند. پس از عبور از دامنه های سرسبز در مسیر که با بوی سبزیجات محلی به ویژه آویشنهای کوهی همراه شده بود، در ساعت 12:20 دقیقه ظهر به جانپناه رسیدیم. نسیم خنک کوهستانی که بعضاً با وزش نسبتاً شدید باد همراه بود، روح و جانمان را تازه میکرد. شوق رسیدن به جانپناه به ویژه برای عده ای که اولین صعود کوهنوردی خود را تجربه میکردند، بسیار شیرین بود. اما 6 نفر از اعضای نابینای گروه به همراه 4 همنورد بینا، تصمیم گرفتند به سمت قله حمله و از آن صعود کنند. هرچند صعود در آن ساعت به سمت قله میتوانست مخاطره آمیز باشد، اما این تیم ده نفره ساعت 16:20 دقیقه عصر و در میان وزش بیش از 80 کیلومتری باد بر روی قله، توانستند برای اولین بار، از یک قله 4 هزار متری از سلسله جبال البرز صعود کنند. شرح بیشتر این صعود و مصاحبه با نفراتی که قله کهار را فتح کردند، در شماره های آتی ایران سپید منتشر خواهد شد. «امیر سرمدی»
...........حوادث
* زن ۲۷ ساله: میترسم از شوهر دوستم که به من تجاوز کرده، شکایت کنم! زن ۲۷ ساله در حالی که مدعی بود به خاطر اعتیاد جرأت شکایت از شوهر دوستش را ندارد، داستان تلخ زندگیش را برای کارشناس اجتماعی کلانتری شهید باهنر مشهد تعریف کرد. وی گفت: پدرم را در دوران کودکی از دست دادم و به همین دلیل مادرم سرپرستی من و برادر و خواهر کوچکم را به عهده گرفت. او در یکی از هتلهای مشهد به عنوان کارگر خدماتی و نظافتی مشغول کار شد تا بتواند هزینه های زندگی ما را تأمین کند. در این میان من هم عهده دار نگهداری از خواهر و برادر کوچکترم بودم. در محله زندگی ما افراد زیادی معتاد بودند و در واقع استعمال مواد مخدر کار زشتی محسوب نمیشد. بالاخره در مقطع راهنمایی ترک تحصیل کردم و به دلیل نبود مادرم در منزل، عهده دار امور خانه شدم. در همین شرایط بود که برای فرار از تنهایی، باب رفت و آمد با همسایگان را گشودم؛ به طوری که صمیمیت بیشتری بین من و «لیلا خانم» شکل گرفت. او زن میان سالی بود و در منزلش مواد مخدر سنتی مصرف میکرد تا این که روزی در ۲۰ سالگی لوزه ام متورم شد و چیزی نمیتوانستم بخورم. «لیلا خانم» وقتی وضعیت مرا این گونه دید، پیشنهاد داد برای بهبودی بیماریم در کنار او چند دود شیره تریاک استفاده کنم. من هم برای اولین بار ابزار استعمال مواد را به دست گرفتم و احساس رضایت کردم. از آن روز به بعد دیگر همنشین بساط استعمال مواد مخدر «لیلا خانم» شده بودم و به بهانه تسکین درد، هر روز به استعمال مواد مخدر میپرداختم. طولی نکشید که به یک معتاد حرفه ای تبدیل شدم و به مصرف مواد مخدر صنعتی از نوع شیشه روی آوردم. خلاصه ۲۲ ساله بودم که با «صادق» ازدواج کردم. او هم مانند من گرفتار مواد مخدر صنعتی بود و به همین خاطر اعتیاد من برایش اهمیتی نداشت، ولی زندگی من و او چند ماه بیشتر طول نکشید؛ چرا که صادق روزی در حالت خماری دچار افسردگی شدید شد و خودش را در منزل پدرش حلق آویز کرد. بعد از خودکشی شوهرم دوباره به منزل مادرم بازگشتم؛ چرا که از عهده مخارج اعتیادم برنمیآمدم. حدود یک سال بعد با جوان معتاد دیگری ازدواج کردم، ولی «مظفر» هم به سختی هزینه های اعتیادش را تأمین میکرد تا اینکه او نیز یک سال بعد کارتن خواب شد و مرا ترک کرد. دوباره به مادرم پناه بردم. با وجود این، خجالت میکشیدم مقابل چشمان مادرم به استعمال مواد بپردازم. به همین خاطر هنگام مصرف به منزل «مرضیه» میرفتم. من و او از مدتی قبل دوست شده بودیم و او در جریان ماجرای اعتیادم بود و اجازه داد تا در منزل او مواد مخدر مصرف کنم؛ ولی چند روز قبل زمانی که شب هنگام به منزل «مرضیه» رفتم، او در خانه حضور نداشت و شوهرش مرا به داخل دعوت کرد. هنگامی که در حال آماده سازی بساط استعمال مواد بودم، او ناگهان با چشمانی هوسآلود به سوی من حمله ور شد و مرا مورد تعرض قرار داد. حالم خیلی بد بود، ولی بالاخره خودم را از آن خانه نجات دادم؛ ولی به خاطر اعتیادم جرأت شکایت از شوهر دوستم را ندارم.
..............اطلاعرسانی
* به اطلاع مخاطبان ایران سپید میرساند: ساعت کار روزنامه از شنبه اول تیر ۱۳۹۸ از ۸:۳۰ تا ۱۵:۳۰ به ۱۰:۳۰ تا ۱۷:۳۰ تغییر کرد. بنا بر این، قبل از ساعت ۱۰:۳۰ کسی در تحریریه پاسخگوی خوانندگان نیست و خواهشمندیم برای تماس با تحریریه تنها در ساعت کاری جدید تماس حاصل نمایید.
* بدین وسیله اعلام میدارد که دفتر جامعه نابینایان کرج به شماره ثبت 471 از خیابان ادهم، پلاک 66 به کرج، میدان شاه عباسی، ابتدای بلوار امامزاده حسن، رو به روی دار الشفای امامزاده حسن، جنب عطاری مؤمنی، ساختمان مؤمنی، طبقه اول منتقل شده است. شماره تماس: 02632225893
* آموزش آواز سنتی، صدا سازی، ویولن، سه تار، سنتور و فلوت ریکوردر با 50 درصد تخفیف؛ آقای حسینی 09127057546 (زمان پاسخگویی از ساعت 10 الی 14)