عدم تجلیل از ورزشکاران جاکارتا در حضور رئیس جمهورمراسم تقدیر از ورزشکاران مدال آور در بازیهای آسیایی و پارا آسیایی جاکارتا در حالی با حضور رئیس جمهور برگزار شد که در عمل هیچ تجلیلی از این ورزشکاران به عمل نیامد. |
به گزارش ایران سپید مراسم تقدیر از ورزشکاران مدال آور در بازیهای آسیایی و پارا آسیایی جاکارتا در حالی با حضور رئیس جمهور برگزار شد که در عمل هیچ تجلیلی از این ورزشکاران به عمل نیامد. طبق آنچه هفته گذشته توسط مسعود سلطانیفر وزیر ورزش و جوانان اعلام شد، روز شنبه مراسم تقدیر از تعدادی از مدال آوران سال گذشته با حضور حسن روحانی رئیس جمهوری در محل سالن اجلاس سران برگزار شد.
این مراسم که با ضیافت افطار دکتر حسن روحانی رئیس جمهور همزمان بود، ویژه ورزشکاران مدال آور در بازیهای آسیایی و پارا آسیایی برگزار شد و به همین منظور از این ورزشکاران نیز برای حضور در مراسم دعوت شده بود. در جریان مراسم تقدیر از ورزشکاران مدال آور در میادین اندونزی، حسن روحانی، وزیر ورزش و رئیس کمیته ملی المپیک سخنانی را مطرح کردند. خانم الناز دارابیان به نمایندگی از ورزشکاران پارالمپیک و حسن یزدانی کشتیگیر کشورمان نیز صحبتهایی را در حضور رئیس جمهور مطرح کردند. سپس مراسم بدون آنکه تقدیری از مدال آوران صورت بگیرد، به پایان رسید.
در همان ابتدای مراسم، اعلام شد که معادل ریالی سکه های تقدیر از ملی پوشان به حساب فدراسیونها واریز شده است تا از طریق رؤسای این فدراسیونها در اختیارشان قرار بگیرد. این در حالی است که پرداخت پاداش مدال آوران بازیهای آسیایی طی ماههای گذشته با حرف و حدیثهای زیادی همراه بود. طبق آنچه در ستاد عالی بازیهای المپیک و پارالمپیک مصوب شد، به ترتیب ۱۶۰، ۸۰ و ۴۰ سکه برای مدال آوران طلا، نقره و برنز در اندونزی در نظر گرفته شده بود. البته این مصوبه بر اساس سکه یک میلیون تومانی بود در حالی که رقم سکه امروز چند برابر شده است.
کاروان ورزش ایران در بازیهای آسیایی صاحب ۲۰ مدال طلا، ۲۰ نقره و ۲۲ برنز شد. 5۱ مدال طلا، ۴۲ مدال نقره و ۴۳ مدال برنز هم رهاورد کاروان پارا آسیایی در اندونزی بود. بر این اساس و با توجه به مصوبه صورت گرفته ۲۷ هزار سکه برای تقدیر از این تعداد ورزشکار لازم بود اما مشخص نیست که در نهایت پاداش آنها بر چه مبنایی محاسبه شده است. به همین منظور بعد از اعلام صورت گرفته مبنی بر واریز بودجه پاداش به حساب فدراسیونها، دارابیان به نمایندگی از ورزشکاران اعلام کرد حداقل اگر سکه نداده اید، بودجه معادل آن را در اختیارمان قرار دهید. این درخواست با استقبال و هیاهوی دیگر ورزشکاران هم همراه شد اما هیچیک از مسئولان واکنشی نشان ندادند.
بدین ترتیب مراسم تجلیل، بدون آنکه در عمل تقدیری صورت بگیرد به پایان رسید. در حالی که در مراسمهایی که پیش از این برگزار میشد حواله پاداش همان زمان در اختیار ورزشکاران قرار میگرفت. این برخوردها در سال کسب سهمیه پارالمپیک 2020 توکیو، میتواند باعث کاهش انگیزه ورزشکاران شود آن هم در روزگاری که مشکلات معیشتی بیش از گذشته در جامعه ما سایه افکنده است.