وی افزود: امروز افتخار میکنیم که ۹۰ درصد از خدمات این سازمان توسط خیرین و مردم انجام میشود چرا که معتقدیم سپردن کار مردم به خود مردم یکی از ثروتهای جمهوری اسلامی است.
وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر سپردن کار مردم به خود مردم بیان داشت: در شروع کارم در مجلس اعلام کردم که یکی از مهمترین برنامههای ما گسترش پایههای شرکای اجتماعی در همه عرصهها به ویژه سازمان بهزیستی است که بر اساس قانون اساسی مسوولیتهای بزرگی بر عهده آن است تا بتواند با استفاده از کمک خیرین بزرگوار به اهداف خود برسد.
به گفته شریعتمداری، در حال حاضر دو میلیون و ۴۰۰ هزار خانوار در مجموعه سازمان بهزیستی به نوعی از آن خدمت میگیرند. از طرفی بالغ بر ۵۰۰ هزار پرونده مددجویی در این سازمان تعریف شده است.
وی با تشکر از دولت و شخص رئیس جمهور، خطاب به خیرین مدرسه ساز، سلامت و مسکن ساز گفت: امروز ما در کشور با یک معضل جدی روبرو هستیم و آن وسعت مهارت آموزی و مهارت افزایی است که کافی نیست.
وی خاطر نشان کرد: به همین منظور در سال ۹۸ نهضت مهارت افزایی و گسترش شرکای اجتماعی را در کنار سایر امور در دستور کار داریم که امیدواریم چراغ این کار مهم توسط خیرین روشن شود.
به اعتقاد وزیر تعاون، امروز جوانان فارغالتحصیل ما از مقطع دبیرستان، صاحب مهارت نیستند از طرفی مجموعه سازمان فنی و حرفهای به تنهایی توانایی انجام مهارت آموزی به جوانان را ندارد از این رو لازم است از ظرفیتهای خیرین و بخش خصوصی در این زمینه استفاده شود.
وی با ابراز تأسف از وضعیت مناسب سازی شهرها تصریح کرد: هنوز بعد سالها موفق نشدهایم شهرها را برای معلولان و افراد کم توان مناسب سازی کنیم و ضرورت دارد در این زمینه قدمهای بزرگی برداشته شود.
وی همچنین به افزایش یارانه مددجویان اشاره کرد و گفت: با وجود افزایش سه تا ۵ برابری مستمری مددجویان باید دید که آیا یک معلول میتواند با این مبلغ زندگی خود را اداره کند؟ قطعاً مشکل است و نیاز به کمک خیرین است. مهر