وی سپس به تشریح برنامههای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در ارتباط با بیماران مبتلا به طیف اختلالات اوتیسم پرداخت و گفت: با توجه به پتانسیلهای بالقوه دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و در راستای تحقق شعار روز جهانی اوتیسم در سال ۲۰۱۹ مبنی بر "فناوری نوین و مشارکت فعال" در حوزههای مورد نیاز بیماران اوتیسم، راهاندازی دو مرکز اوتیسم در دستور کار سال ۹۸ این دانشگاه قرار گرفته است.
معاون درمان و توانبخشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی افزود: در این مراکز، اعضای هیأت علمی و کارشناسان خبره از گروههای روانشناسی، کاردرمانی، گفتاردرمانی و مددکاران اجتماعی به صورت تیمی و در صورت نیاز با همکاری دیگر گروههای پزشکی، خدمات تخصصی توانبخشی به بیماران اوتیسم و خانواده آنها ارائه خواهند داد.
خراسانی اظهار کرد: این دانشگاه علاوه بر ارائه خدمات تخصصی توانبخشی به افراد دارای طیف اوتیسم، به پشتوانه حضور ۱۵۷ عضو هیأت علمی و بیش از ۶۰۰ دانشجوی مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری، در صدد ورود به مباحث آموزشی و تحقیقاتی حوزه اوتیسم در سال ۹۸ است.
وی ادامه داد: از سویی با توجه به راهاندازی اولین "استارت آپ تریگر" توانبخشی کشور در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، استفاده از فناوریهای نوین توانبخشی در درمان افراد مبتلا به اوتیسم نیز از طریق فناوران و محققان کشور و با حمایت مادی و معنوی دانشگاه علوم بهزیستی، امکانپذیر است.
دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، معاون درمان و توانبخشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در پایان تأکید کرد: با توجه به برگزاری نشستهای مشترک با مسئولان انجمن اوتیسم ایران، صاحب نظران حوزه توانبخشی و خیران سلامت، این دانشگاه در صدد افزایش همکاریهای بین بخشی در راستای ارائه خدمات جامعتر به افراد دارای اختلالات اوتیسم نیز هست.