شناسه خبر: 16631 منتشر شده در مورخ: 1397/12/22 ساعت: 11:28 گروه: اجتماعی  
طرح «مشکوة»؛ فرصتی برای محک زدن معلولان در وادی حفظ قرآن

طرح «مشکوة»؛ فرصتی برای محک زدن معلولان در وادی حفظ قرآن

یکی از حفاظ معلول کرمانشاهی گفت: طرح مشکوة فرصتی برای محک زدن معلولان در وادی حفظ قرآن است و امیدوارم این دست طرح‌ها که ویژه معلولان برگزار می‌شود ادامه یابد.

به گزارش ایران سپید فاطمه یادگاری، یکی از حفاظ معلول تحت پوشش سازمان بهزیستی استان کرمانشاه از کرمانشاه، با اشاره به برگزاری طرح مشکوه ویژه معلولان و نابینایان و ابراز رضایت از برگزاری این دست از طرح‌های قرآنی اظهار کرد: بر این اصل معتقدم که شناخت و انس با قرآن و آموزه‌های قرآنی یکی از ضرورت‌های جامعه است و در کنار آن ترویج فرهنگ حفظ قرآن و افزایش تعداد حافظان کلام وحی مهم است.

وی تصریح کرد: امروز حفظ قرآن کریم با توجه به تدابیری که در این راستا اندیشیده شده دیگر چندان دست‌نیافتنی و غیر ممکن نیست اما در این بین جامعه معلول و نابینای کشور که در این وادی قدم گذاشته و در این مسیر همت می‌کنند به دلیل مشکلاتی که با آن مواجه‌اند و امکانات آموزشی کمتری که برایشان فراهم است در این راه مشکلاتی دارند اما برگزاری طرح‌هایی چون طرح «مشکوه» کمک می‌کند تا قدم‌های جامعه معلولان در این راه استوارتر باشد.
یادگاری اظهار کرد: در طرحی که سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور با همکاری بهزیستی کشور برگزار می‌کند و به‌صورت تلفنی و غیرحضوری ویژه معلولان و نابینایان برگزار می‌شود راه آموزش را برای این قشر هموارتر می‌کند و در واقع این طرح فرصتی برای محک زدن معلولان در وادی قرآن است.
این حافظ قرآن گفت: در طرح مشکوه سطح علمی معلولان و نابینایان سنجیده می‌شود و این سنجش موجب ارتقای سطح آنان در مسیر حفظ خواهد شد.
وی افزود: من یک بانوی خانه‌دار با معلولیت جسمی و حرکتی هستم و از ابتدای راه حفظ قرآن فکر نمی‌کردم که بتوانم اما اعتقاد دارم که خواستن در این راه توانستن را به دنبال دارد.
یادگاری تصریح کرد: با حفظ در من ایجاد شور و نشاط و حس مفید بودن به وجود آمد اما از این مسئله مهم‌تر طرح‌هایی است که به معلولان این اجازه را می‌دهد که خودشان را محک بزنند و طرح مشکوه یکی از آن طرح‌ها است.
وی اظهار کرد: حمایت معنوی از معلولان کشور و ارتقای روحیه آنان موجب ایجاد حرکتی پویا و رو به رشد خواهد بود و این خود یعنی ارتقای فرهنگ قرآنی در تمامی سطوح است.
این حافظ قرآن از حس و حال خود راجع به حفظ قرآن نیز گفت: حفظ قرآن به من آرامش می‌دهد و آرامش عمیقی به انسان دست می‌دهد و تمام ذهن درگیر آیات است و از تمام مشکلات بریده می‌شود.
یادگاری توصیه‌ای برای دوستان خود نیز داشت و افزود: معلولان باید به این نکته توجه کنند که همیشه تمامی امکانات برای اینکه حافظ شوند فراهم نیست بلکه باید خودشان همت کنند و توانایی خودشان را به کار بگیرند.
وی قدم گذاشتن در مسیر قرآن را افتخار دانست و اظهار کرد: هیچ وقت نگویند که نمی‌توانند و با علاقه در این مسیر قدم بردارند و از مسئولان هم می‌خواهم تا امکانات اولیه را فراهم کنند و همیشه گفته شده «از تو حرکت و از خدا برکت». ایکنا

 

  twitter linkedin google-buzz facebook digg afsaran
کلید واژه
 
نظرات بینندگان
نظر شما
لطفا جهت تسهیل ارتباط خود با ایران سپید، در هنگام ارسال پیام این نکات را در نظر داشته باشید:
1.ارسال پیام های توهین آمیز به هر شکل و با هر ادبیاتی با اخلاق و منش اسلامی ،ایرانی ما در تناقض است لذا از ارسال اینگونه پیام ها جدا خودداری فرمایید.
2.از تایپ جملات فارسی با حروف انگلیسی خودداری کنید.
3.از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری کنید.
4. ثبت نظرات در سايت ايران سپيد براي هر نظر حداکثر 400 واژه است.
نام:
ایمیل:
نظر: *