شناسه خبر: 15867 منتشر شده در مورخ: 1397/10/24 ساعت: 11:06 گروه: فرهنگی  
جری گل اسمیت که بود و چه کرد

جری گل اسمیت که بود و چه کرد

نشست پژوهشی موسیقی فیلم با موضوع جری گلد اسمیت و چالش صدای هالیوودی در موسیقی فیلم پنج شنبه 27 دی ماه در فرهنگسرای نیاوران برگزار می شود.

به گزارش ایران سپید به نقل از  روابط عمومی بنیاد آفرینش های هنری نیاوران در این برنامه نصرالله داوودی آهنگساز، مترجم و پژوهشگر مستقل در خصوص ابعاد  مختلف موسیقی جری گلد اسمیت صحبت خواهد کرد

جرالد کینگ گلداِسمیت در 29 فوریه 1929 در ایالت کالیفرنیا در آمریکا چشم به جهان گشود. از سن 5 سالگی علاقه وافری به موسیقی نشان داد و به صورت تفننی به فراگیری پیانو پرداخت تا آنکه در سن 12 سالگی و پس از دیدن فیلم "پیوند جادویی" که موسیقی آنرا میکلوش روژا آهنگساز شهیر هالیوود ساخته بود، چنان شیفته این هنر شد که سوگند خورد به هر شکل ممکنه روزی آهنگساز فیلم بشود. سپس به فراگیری آهنگسازی، هارمونی و کنترپوان زیر نظر جیکوب گیمپِل پرداخت و پس از آن وارد دانشگاه USC (دانشگاه کلیفرنیای جنوبی) شد و زیر نظر الگو و مراد خود یعنی میکلوش روژا به طور اختصاصی به تحصیل موسیقی فیلم پرداخت.
در دوران دانشجویی در دهه 1950 و با سر برآوردن تلوزیون گلداِسمیت ابتدا به عنوان تایپیست وارد شبکه CBSشد و سپس به مرور راهش را به دپارتمان موسیقی ابتدا به عنوان نوازنده پیانو، سپس دستیار آهنگساز و کپی ایست و نهایتا آهنگساز باز نمود. پس از مدتی که در آهنگسازی سریالهای کوچک و کم هزینه رادیویی و تلوزیونی خوش درخشید راهش را به استدیوی مطرحMGM (متروگلدوین مِیِر) باز کرد و به مرور به عنوان یکی از خوش قریحه ترین و پرکارترین آهنگسازان تاریخ هالیوود خود را به ثبت رساند.
جری گلد اسمیت پس از یک عمر فعالیت درخشان هنری و خلق آثاری به شدت ماندگار در 2 جلای 2004 چشم از جهان فرو بست. او در طول حیات هنری اش برنده 6 جایزه گرِمی، 5 جایزه اِمی، 9 جایزه گلدن گلوب، نامزده 18 جایزه اسکار و به خاطر فیلم طالع نحس برنده یک اسکار شد.
ساخت موسیقی  فیلم‌هایی چون  پاپیون ، محلهٔ چینی‌ها و  طالع نحس از آثار برجسته این آهنگساز برجسته می باشد
گفتنی است نشست پژوهشی موسیقی فیلم با موضوع جری گلد اسمیت و چالش صدای هالیوودی در موسیقی فیلم پنج شنبه 27 دی ماه ساعت  17 در سالن کنفرانس فرهنگسرای نیاوران برگزار می شود .حضور در این برنامه برای تمامی علاقمندان آزاد است.
  twitter linkedin google-buzz facebook digg afsaran
کلید واژه
 
نظرات بینندگان
نظر شما
لطفا جهت تسهیل ارتباط خود با ایران سپید، در هنگام ارسال پیام این نکات را در نظر داشته باشید:
1.ارسال پیام های توهین آمیز به هر شکل و با هر ادبیاتی با اخلاق و منش اسلامی ،ایرانی ما در تناقض است لذا از ارسال اینگونه پیام ها جدا خودداری فرمایید.
2.از تایپ جملات فارسی با حروف انگلیسی خودداری کنید.
3.از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری کنید.
4. ثبت نظرات در سايت ايران سپيد براي هر نظر حداکثر 400 واژه است.
نام:
ایمیل:
نظر: *