شناسه خبر: 1452 منتشر شده در مورخ: 1392/9/24 ساعت: 13:46 گروه: مشاوره  
رابطه استفاده از ظروف نچسب آشپزی و ابتلا به دیابت

رابطه استفاده از ظروف نچسب آشپزی و ابتلا به دیابت

دانشمندان بین سطح بالای ترکیب های پرفلورینات که به طور گسترده در ظروف نچسب آشپزی استفاده می شود با ابتلا به دیابت یک رابطه کشف کرده اند.

در یک تحقیق جدید که توسط گروهی از محققان دانشگاه آپسالا در سوئد انجام شده مشخص شده است که ترکیبات پرفلورینات سموم محیطی هستند و بین سطح بالای آنها در خون و ابتلا به دیابت یک رابطه وجود دارد.

این گروه تحقیقاتی پیش از پیش نشان داده بودند که بین سطح بالای سموم محیطی چون ترکیبات پرفلورینات (PCB)، حشره کشها ، فتالات و دیابت یک ارتباط وجود دارد.

پس از این تحقیق آنها به بررسی این موضوع پرداختند که آیا افزایش سطح سایر انواع سموم محیطی یا ترکیبات پرفلورینات به دیابت مرتبط است یا خیر.

ترکیبات پرفلورینات به طور گسترده در محصولات مصرفی و صنعتی متنوعی از جمله کفهای آتش نشانی، ظروف نچسب آشپزی، گریس و مواد ضد آب، واکس اسکی و لباسهای ضد آب به وفور وجود دارد.

در گروهی بیش از یک هزار زن و مرد 70 ساله ، سطح ترکیبات پرفلورینات در خون اندازه گیری و بررسی شد که آیا این افراد که ترکیبات پرفلورینات در خون آنها زیاد بود مبتلا به دیابت هستند یا خیر. نتایج این تحقیقات نشان داد که 114 نفر از این افراد با سطح بالای ترکیبات پرفلورینات مبتلا به دیابت هستند.

  twitter linkedin google-buzz facebook digg afsaran
کلید واژه
 
نظرات بینندگان
نظر شما
لطفا جهت تسهیل ارتباط خود با ایران سپید، در هنگام ارسال پیام این نکات را در نظر داشته باشید:
1.ارسال پیام های توهین آمیز به هر شکل و با هر ادبیاتی با اخلاق و منش اسلامی ،ایرانی ما در تناقض است لذا از ارسال اینگونه پیام ها جدا خودداری فرمایید.
2.از تایپ جملات فارسی با حروف انگلیسی خودداری کنید.
3.از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری کنید.
4. ثبت نظرات در سايت ايران سپيد براي هر نظر حداکثر 400 واژه است.
نام:
ایمیل:
نظر: *