نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد؛
مصرف میوه و سبزیجات خام به تقویت سلامت روان کمک می کندبه گفته محققان مصرف میوه و سبزیجات خام منجر به کاهش علائم بیماری های روانی نظیر افسردگی می شود. |
به گزارش ایران سپید به نقل از مهر پژوهشگران دریافتند خوردن میوه و سبزیجات خام نظیر کیوی، موز، سیب و سبزیجات پربرگ سبز بیش از مواد غذایی پخته شده، کنسروشده و فرآوری شده موجب کاهش علائم افسردگی و بهبود سلامت روان شده و میزان رضایتمندی از زندگی را افزایش می دهد.«تاملین کانر»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه اوتاگو نیوزیلند، در این باره می گوید: «تحقیق ما نشان می دهد که مصرف میوه و سبزیجات خام در مقایسه با میوه و سبزیجات کنسروشده/پخته شده/فرآوری شده ارتباط قوی تری با سلامت روان دارد.»به گفته کانر، «زمانیکه میوه و سبزیجات پخته، کنسرو و فرآوری می شوند، میزان قابل توجهی از مواد مغذی شان را از دست می دهند، از اینرو دیگر برای سلامت روان فایده ندارند.»در این مطالعه، بیش از ۴۰۰ فرد بزرگسال جوان از نیوزیلند و آمریکا در رده سنی ۱۸ تا ۲۵ سال مورد بررسی قرار گرفتند.محققان تاکید می کنند شیوه آماده سازی و مصرف میوه و سبزیجات بسیار برای سلامت مغز حائز اهمیت است.