شناسه خبر: 13205 منتشر شده در مورخ: 1397/2/2 ساعت: 10:05 گروه: بهداشت و سلامت  
تزریق داخل چشمی به کمک افراد در معرض خطر نابینایی می آید
استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران عنوان کرد:

تزریق داخل چشمی به کمک افراد در معرض خطر نابینایی می آید

استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام روش تزریق داخل چشمی برای بهبود بینایی افراد در معرض نابینایی به خصوص بیماران دیابتی را موثر دانست.

به گزارش ایران سپید به نقل از مهر، دکتر خلیل قاسمی فلاورجانی در حاشیه برگزاری دومین همایش بهاره چشم پزشکی در مرکز همایش های رازی اظهار داشت: تزریقات داخل چشمی از ۱۳ سال پیش به طور وسیع و گسترده در دنیا و ایران در حال انجام است.

این فوق تخصص شبکیه با عنوان این مطلب که تا قبل از تزریق داخل چشمی مجبور به تجویز داروهایی بودیم که از طریق خون بر روی شبکیه تاثیرگذار بودند، افزود: تزریق داخل چشمی باعث می شود که به صورت مستقیم شبکیه افراد با این روش از خطر نابینایی جلوگیری کند.

به گفته دبیر علمی همایش بهاره چشم پزشکی، استفاده از تزریق داخل چشمی در موارد زیاد به ویژه برای عوارضی همچون رشد رگ غیرطبیعی داخلی چشم، خونریزی، ورم شبکیه و ... انجام پذیر است.

وی همچنین استفاده از روش تزریق داخل چشمی را برای بیماران دیابتی و افراد دچار فشار خون و چربی خون که رگ های شبکیه آنها مختل شده است و همچنین نوزادان نارس دچار اختلال بینایی و در مواردی که رگ زایی غیرطبیعی در اثر بیماری سنی شبکیه رخ می دهد، قابل استفاده دانست.

قاسمی تاکید کرد: تا قبل از انجام روش تزریق داخل چشمی، چیزی در حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد این افراد تقریبا بینایی خود را از دست می دادند، ولی با استفاده از این روش درصد بسیار بالایی از آنها بینایی خودشان را حفظ خواهند کرد.

این استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران در عین حال به عوارض تزریق داخل چشمی اشاره کرد و گفت: عفونت، جدایی شبکیه، خونریزی و ... از جمله عوارض تزریق داخل چشمی بوده که البته خیلی نادر است به طوری که در کشور ما میزان ابتلا به عوارض تزریق داخل چشمی در مراکز دانشگاهی با کشورهای بزرگ دنیا برابر است.

قاسمی تاکید کرد: به رغم مفید بودن تزریق داخل چشمی برای این قبیل بیماران اما باید گفت که بینایی این قبیل افراد بعد از انجام این روش به میزان نرمال برنمی گردد.

این فوق تخصص شبکیه بر ضرورت تشخیص اختلال شبکیه و مراجعه به موقع به چشم پزشک تاکید کرد و گفت: افراد دچار تاری دید، دوبینی، کج و ماوج دیدن و همچنین افراد دیابتی و دچار فشار خون و چربی خون و افراد سن بالا می بایست با مشاهده این علائم خود را به چشم پزشک معرفی کنند.

وی اظهار داشت: فاصله تشخیص تا درمان اگر زیاد شود احتمال تکرار تزریق داخل چشمی وجود دارد، از همین رو لازم است این فاصله بین تشخیص تا درمان کوتاه شود.

 

  twitter linkedin google-buzz facebook digg afsaran
کلید واژه
 
نظرات بینندگان
نظر شما
لطفا جهت تسهیل ارتباط خود با ایران سپید، در هنگام ارسال پیام این نکات را در نظر داشته باشید:
1.ارسال پیام های توهین آمیز به هر شکل و با هر ادبیاتی با اخلاق و منش اسلامی ،ایرانی ما در تناقض است لذا از ارسال اینگونه پیام ها جدا خودداری فرمایید.
2.از تایپ جملات فارسی با حروف انگلیسی خودداری کنید.
3.از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری کنید.
4. ثبت نظرات در سايت ايران سپيد براي هر نظر حداکثر 400 واژه است.
نام:
ایمیل:
نظر: *