کسب و کارهای اینترنتی فرصت جدید برای اشتغال معلولانمدیر عامل مجتمع نیکوکاری رعد در آستانه روز جهانی معلولان، از برگزاری جشنواره " توان تک " در این مجموعه در تاریخ 21 الی 24 آذر ماه خبر داد. |
به گزارش ایران سپید منصوره پناهی مدیر عامل مجتمع نیکوکاری رعد در آستانه روز جهانی معلولان، در نشست خبری 11 آذر ماه از برگزاری جشنواره " توان تک " در این مجموعه در تاریخ 21 الی 24 آذر ماه خبر داد و گفت: جشنواره توان تک با هدف فرهنگ سازی در جهت افزایش مهارت های شغلی و ایجاد زمینه های اشتغال توان یابان و توسعه فضاهای ارتباطی میان افراد داری معلولیت و استارت آپ های موفق کشور برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد: از انجا که فناوری اطلاعات در سال های اخیر فرصت های شغلی فراوانی خلق کرده و تغییری در الگوی اشتغال از مشاغل یدی به مشاغل دانش محور ایجاد کرده است این همایش فرصتی را برای افراد دارای معلولیت که توانایی بسیاری در انجام امور وب ، برنامه نویسی، IT و ... دارند را ایجاد میکند تا استعداد هایشان را نشان داده و بتوانند با مدیران این استارت اپ ها ارتباط مستقیمی برقرارکنند.
پناهی با اشاره به حضور شرکت های بزرگ فروش اینترنتی در جشنواره توان تک گفت: شرکت های فروش اینترنتی مانند دی جی کالا، شرکت های حمل و نقل همچون اسنپ و استارت اپ های جدید دیگر با حضور دراین جشنواره فرصتی را فراهم می کنند تا افراد دارای معلولیت که توانایی کارهای اینترنتی و یا برنامه نویسی و یا ایده های نو جذاب را دارند تبادل نظر کرده و یا حتی با توجه به نیاز شرکت متبوع به استخدام درآیند و از فرصت های کسب و کارهای جدید بهره مند شوند.
مدیر عامل رعد با بیان انکه حمایت از فرد معلول بعد از یافتن شغل نیز از سوی مجتمع رعد ادامه داد گفت: در بحث توان یابان ما همیار شغلی داریم به این شکل که فرد را تا سه سال بعد از یافتن شغل همراهی می کنند و اگر نیاز به آموزش و یا کمک داشته باشد راهنمایی های لازم به وی ارائه شود تا بتواند کاری را که بر عهده دارد را به نحوی صحیح و اصولی انجام دهد. وی در بخش دیگر سخنانش به ایجاد کارگاه های مختلف در این جشنواره پرداخت و گفت: ما باید از ابتدا توانمند سازی را پایه ریزی کنیم به همین جهت دراین جشنواره کارگاه های مختلفی را برای آموزش توان یابان در نظر گرفته ایم.
پناهی در پاسخ به سوال ایران سپید مبنی بر اینکه تا کنون چند شرکت برای حضور در این جشنواره ثبت نام کرده اند گفت: 50 شرکت و استارت آپ موفق همچون اسنپ، دیجی کالا، بازار، الکام استارز، چارگون، آپارات، پونز، پازلی و... برای حضور در این جشنواره ثبت نام کردند. در ادامه این نشست خبری، گلرخ بحری، دبیر اجرایی جشنواره توان تک در مورد بخشهای مختلف این رویداد گفت: نگرش ما در این رویداد توانمندسازی بوده است و با توجه به همین نگرش، کارگاههای آموزشی ویژهای را برنامهریزی کردهایم.
در یک کارگاه، دوستان ما در استارتآپ پازلی، آموزشهایی را در مورد طراحی و تولید اپلیکیشن و راهاندازی کسبوکار ارائه خواهند کرد که مخاطب این کارگاه هم افراد دارای معلولیت و هم افراد غیرمعلول هستند.
مدیرعامل مهربانه گفت: در دومین کارگاه، پونیشا که یک بستر فریلنسینگ است آموزشهایی را در زمینه روشهای آزادکاری موفق را به شرکتکنندگان آموزش خواهند داد. فریلنسینگ یکی از روشهای بسیار مناسب برای کسب درآمد و اشتغال افراد دارای معلولیت است که خوشبختانه به خوبی در جامعه مورد استقبال قرار گرفته است. وی افزود: یک کارگاه دیگر هم توسط مجموعه کافه بازار برگزار خواهد شد که تمرکز این کارگاه آموزشی بر دسترسیپذیری خواهد بود.
کسبوکارها در این کارگاه روشهایی را خواهند آموخت که توسط آنها، اپلیکیشنها و سرویسهای خود را برای افراد دارای معلولیت قابل استفاده کنند. وی در پایان گفت: در رویداد توان تک بخش ارائه استارتآپها را هم خواهیم داشت که در این قسمت کسانی که ایده یا خدمتی در ارتباط با توانیابان دارند به رقابت خواهند پرداخت و در پایان به سه نفر اول جوایزی اهدا خواهد شد.