چارلز امری، پژوهشگر ارشد از دانشگاه ایالتی اوهایو، در این باره می گوید: «از آنجائیکه افراد چاق مبتلا به دردهای مزمن معمولا دچار میزان بالا التهاب هم هستند گمان می رود ویژگی های ضدالتهابی این مواد غذایی موجب کاهش دردهای آنها می شود.»
وی در ادامه می افزاید: «اگرچه رابطه چربی بدن و درد در مطالعات قبلی به خوبی اثبات شده است، اما این مکانیسم همچنان ناشناخته است.»
به گفته وی، «یک مکانیسم احتمالی، فشار وزن بدن بر مفاصل است. دومین مکانیسم احتمالی، ناشی از فاکتورهای التهابی در جریان خون است چراکه هم چربی بدن و هم درد با افزایش التهاب مرتبط هستند.»