شناسه خبر: 10867 منتشر شده در مورخ: 1395/11/12 ساعت: 13:55 گروه: بهداشت و سلامت  
مزایای کره آفتابگردان

مزایای کره آفتابگردان

به گفته کارشناسان تغذیه مصرف کره تخم آفتابگردان به مراتب سالم تر از کره بادام زمینی بوده و جایگزین مناسبی برای افراد مبتلا به آلرژی به مغزیجات آجیلی است.

به گزارش ایران سپید به نقل از مهر: ری گلسمن، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «کره تخم آفتابگردان در مقایسه با کره بادام زمینی به شکل قابل توجهی حاوی چربی اشباع نشده، منیزیم و ویتامین E است.» در ادامه به برخی فواید سلامت این ماده خوراکی اشاره می شود.

اسیدچرب اشباع نشده بیشتر

هم کره بادام زمینی و هم کره تخم آفتابگردان حاوی مقدار یکسان چربی هستند (درحدود ۱۶ گرم به ازای هر ۲ قاشق چایخوری). اما گزارش ها حاکی از آن است که ۲ گرم چربی کره تخم آفتابگردان به مراتب سالم تر از کره بادام زمینی است.

کمک به هضم غذا

کره تخم آفتابگردان دارای مقادیر زیادی فیبر خوب است که به هضم آسان غذا کمک می کند.

ویتامین ها/مواد معدنی

کره تخم آفتابگردان حاوی مقادیر زیادی منیزیم، نیاسین و ویتامین E در مقایسه با کره بادام زمینی و بادام درختی است.

پروتئین مضاعف

۲ قاشق چایخوری کره تخم آفتابگردان حاوی حدود ۷ گرم پروتئین است که در حدود ۱۴ درصد از نیاز روزانه بدن را تامین می کند.

فاقد کلسترول

کره تخم آفتابگردان فاقد کلسترول است. کلسترول «مضر» می تواند منجر به گرفتگی عروق خون شده و انعطاف پذیری آنها را کمتر کند.

  twitter linkedin google-buzz facebook digg afsaran
کلید واژه
 
نظرات بینندگان
نظر شما
لطفا جهت تسهیل ارتباط خود با ایران سپید، در هنگام ارسال پیام این نکات را در نظر داشته باشید:
1.ارسال پیام های توهین آمیز به هر شکل و با هر ادبیاتی با اخلاق و منش اسلامی ،ایرانی ما در تناقض است لذا از ارسال اینگونه پیام ها جدا خودداری فرمایید.
2.از تایپ جملات فارسی با حروف انگلیسی خودداری کنید.
3.از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری کنید.
4. ثبت نظرات در سايت ايران سپيد براي هر نظر حداکثر 400 واژه است.
نام:
ایمیل:
نظر: *