وی که در جلسه بررسی اتصال خوشه کشاورزی، محیط زیست و آب به شبکه دولت الکترونیک سخن می گفت، افزود: این خوشه از دولت الکترونیک دارای دامنه فعالیت به عرض جغرافیای کشور بوده و نیاز است با مخاطبان ارتباط منظمی داشته باشند که در این زمینه راهی به جز هوشمند کردن فعالیتها و دولت الکترونیک نداشته باشیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه مساله آب فقط مختص ایران نیست و معضل آینده کشورها موضوع آب خواهد بود ، اظهار کرد: امروزه هوشمندسازی مدیریت مصرف آب به عنوان یک برنامه اساسی مطرح است.
واعظی با اشاره به اهمیت خوشه کشاورزی، محیط زیست و آب در دولت الکترونیک تصریح کرد: دولت الکترونیک بدون این خوشه از فعالیت ها نمی تواند راه اندازی شود و وقتی این خوشه در دولت الکترونیک کارش را آغاز کند، اهمیت آن بیشتر مشخص می شود.
وی با بیان اینکه راه آبادانی روستاها آوردن اقتصاد به روستاها و رونق کسب و کارهای روستایی است اضافه کرد: با بردن اینترنت و خدمات الکترونیکی به روستاها فکر می کنیم وزارت جهاد کشاورزی از قدرت مانور بالایی برخوردار می شود. اگر وزارت کشاورزی ١٢٠٠ مرکز کشاورزی خود در روستاها را اعلام کند، آنها را در اولویت برای اتصال به اینترنت قرار می دهیم.
وزیر ارتباطات خاطرنشان کرد: پیش از این نیز طی همکاری با وزارت بهداشت، بیش از ۵ هزار دفتر سلامت روستایی به ما اعلام شد که تا پیش از دهه فجر همه آنها را برای برقراری سلامت الکترونیک به اینترنت آماده کنیم.
وی با اشاره به اتصال بیش از ٢٠هزار روستا به اینترنت تاکنون گفت: قرار است تا پایان کار دولت همه روستاهای بالای ٢٠خانوار در کشور به شبکه اینترنت متصل شوند. در دو سه سال گذشته همه زیرساخت های ارتباطات و فناوری اطلاعات برقرار شده است و باید بتوانیم در فاز نخست دولت الکترونیک که در دهه فجر، رونمایی می شود، خوشه کشاورزی، محیط زیست و آب را پررنگ ظاهر کنیم. امیدواریم با برنامه ریزی تا نیمه بهمن بتوانیم هماهنگی میان وزارتخانه ها و سازمان فناوری اطلاعات ایجاد کنیم.