شناسه خبر: 9791 منتشر شده در مورخ: 1395/5/13 ساعت: 11:43 گروه: بهداشت و سلامت  
ارتباط کاهش وزن و ابتلا به سرطان

ارتباط کاهش وزن و ابتلا به سرطان

طبق یافته های تحقیقاتی، زنان چاق و دارای اضافه وزن که وزن شان را کاهش می دهند کمتر در معرض خطر ابتلا به سرطان های مرتبط با اُفت پروتئین قرار دارند.

به گزارش ایران سپید به نقل از مهر پروتئین هایVEGF, PAI-۱  و PEDF موجب رشد عروق خونی می شوند، فرآیندی که برای رشد و گسترش تومورها لازم و ضروری است. محققان مرکز تحقیقات سرطان فرد هاچینسون سیاتل دریافتند هر چقدر زنان وزن بیشتری را از دست دهند، میزان کاهش این پروتئین ها هم بیشتر خواهد بود.

کاترین دوگان، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «تحقیق ما نشان می دهد که چقدر کاهش وزن در پیشگیری از ابتلا به سرطان اهمیت دارد.»

به گفته وی، به طور کلی کاهش وزن موجب کاهش ریسک ابتلا به سرطان سینه، روده و پروستات تا ۲۰ درصد می شود. این موضوع می تواند ناشی از کاهش فاکتورهای التهابی ذخیره شده در بافت چربی و همچنین کاهش سطح این پروتئین ها باشد.

وی در ادامه توضیح می دهد: «این پروتئین ها همراه با وزن افزایش می یابند. زمانیکه افراد دچار اضافه وزن می شوند عروق خونی جدید باید اکسیژن و مواد مغذی را به چربی های ذخیره شده برسانند.» فرایند مشابه در مردان هم اتفاق می افتد.

دوگان عنوان می کند: «هنوز نمی توانیم بگوییم این فاکتورها موجب سرطان می شوند، اما معتقدیم این فاکتورها ممکن است موجب رشد تومورها شوند.»

  twitter linkedin google-buzz facebook digg afsaran
کلید واژه
 
نظرات بینندگان
نظر شما
لطفا جهت تسهیل ارتباط خود با ایران سپید، در هنگام ارسال پیام این نکات را در نظر داشته باشید:
1.ارسال پیام های توهین آمیز به هر شکل و با هر ادبیاتی با اخلاق و منش اسلامی ،ایرانی ما در تناقض است لذا از ارسال اینگونه پیام ها جدا خودداری فرمایید.
2.از تایپ جملات فارسی با حروف انگلیسی خودداری کنید.
3.از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری کنید.
4. ثبت نظرات در سايت ايران سپيد براي هر نظر حداکثر 400 واژه است.
نام:
ایمیل:
نظر: *