فوت و فن های مهم برای پخت آشآش از انواع غذاهای سنتی ایرانی است که در هر شهر و دیاری آن را به نوعی تهیه میکنند و مواد لازم انواع آش هم در بعضی شهرها فرق میکند اما در پخت اغلبشان چند نکته اساسی را باید رعایت کرد تا آشی جاافتاده و خوشمزه به دست آید. آنها را در ادامه مطلب بخوانید.. |
1- آش را باید با آتش ملایم پخت و مدت آن هم باید طولانی باشد و مرتب باید آن را هم بزنید تا تمام مواد آن با هم مخلوط شود.
2- تمام حبوباتی که در آن به کار میبرید باید از شب قبل خیس شده باشد.
3- در پختن آشی که با برنج همراه است باید توجه کنید که برنج آن باید کاملاً له شده باشد.
4- گوشتی که برای پختن آش به کار میرود بهتر است از گوشت گردن یا سینه باشد.
5- موقع پاک کردن سبزی آش ساقههای سبزی را دور نریزید زیرا با استفاده از ساقههای سبزی آش لذیذتر میشود.
6- برای پختن آش بهتر است از خرده برنج (نیمدانه) استفاده کنید چون زودتر له میشود.
7-آبی که داخل آش میریزید باید آب جوش باشد و برای اینکه برنج کاملاً باز شود آب را به دفعات در آش بریزید.
8- گندمی که میخواهید برای آش به کار ببرید بهتر است گندم پوست گرفته باشد و در ثانی با چرخ گوشت آن را چرخ کنید.
9- اگر میخواهید در آش از گوشت استفاده نکنید و آش شما خوشمزه شود حتماً از قلم گوساله که از وسط شکستهاید، استفاده نمایید.
10- وقتی آش آماده میشود روی آن خود به خود میبندد در این صورت آش جا افتاده است.