شناسه خبر: 275 منتشر شده در مورخ: 1392/8/1 ساعت: 11:56 گروه: مشاوره  
فوت و فن های  مهم برای پخت  آش

فوت و فن های مهم برای پخت آش

آش از انواع غذاهای سنتی ایرانی است که در هر شهر و دیاری آن را به نوعی تهیه می‌کنند و مواد لازم انواع آش هم در بعضی شهر‌ها فرق می‌کند اما در پخت اغلبشان چند نکته اساسی را باید رعایت کرد تا آشی جاافتاده و خوشمزه به دست آید. آن‌ها را در ادامه مطلب بخوانید..

 1- آش را باید با آتش ملایم پخت و مدت آن هم باید طولانی باشد و مرتب باید آن را هم بزنید تا تمام مواد آن با هم مخلوط شود.


2- تمام حبوباتی که در آن به کار می‌برید باید از شب قبل خیس شده باشد.

3- در پختن آشی که با برنج همراه است باید توجه کنید که برنج آن باید کاملاً له شده باشد.

4- گوشتی که برای پختن آش به کار می‌رود بهتر است از گوشت گردن یا سینه باشد.

5- موقع پاک کردن سبزی آش ساقه‌های سبزی را دور نریزید زیرا با استفاده از ساقه‌های سبزی آش لذیذ‌تر می‌شود.

6- برای پختن آش بهتر است از خرده برنج (نیمدانه) استفاده کنید چون زود‌تر له می‌شود.

7-آبی که داخل آش می‌ریزید باید آب جوش باشد و برای اینکه برنج کاملاً باز شود آب را به دفعات در آش بریزید.

8- گندمی که می‌خواهید برای آش به کار ببرید بهتر است گندم پوست گرفته باشد و در ثانی با چرخ گوشت آن را چرخ کنید.

9- اگر می‌خواهید در آش از گوشت استفاده نکنید و آش شما خوشمزه شود حتماً از قلم گوساله که از وسط شکسته‌اید، استفاده نمایید.

10- وقتی آش آماده می‌شود روی آن خود به خود می‌بندد در این صورت آش جا افتاده است.

 

 

  twitter linkedin google-buzz facebook digg afsaran
کلید واژه
 
نظرات بینندگان
نظر شما
لطفا جهت تسهیل ارتباط خود با ایران سپید، در هنگام ارسال پیام این نکات را در نظر داشته باشید:
1.ارسال پیام های توهین آمیز به هر شکل و با هر ادبیاتی با اخلاق و منش اسلامی ،ایرانی ما در تناقض است لذا از ارسال اینگونه پیام ها جدا خودداری فرمایید.
2.از تایپ جملات فارسی با حروف انگلیسی خودداری کنید.
3.از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری کنید.
4. ثبت نظرات در سايت ايران سپيد براي هر نظر حداکثر 400 واژه است.
نام:
ایمیل:
نظر: *