شناسه خبر: 18349 منتشر شده در مورخ: 1398/5/31 ساعت: 07:23 گروه: دانش و فن آوری  
عبور قایقران نابینا از اقیانوس آرام

عبور قایقران نابینا از اقیانوس آرام

دو ماه پارو زده تا توانسته مسیر سَن دیِگو آمریکا تا ایواکی ژاپن را از طریق اقیانوس آرام طی کند. «Mitsuhiro Iwamoto»، قایقران نابینا، حالا خود را خوشحالترین مرد روی کره زمین میداند.

به گزارش ایران سپید شش سال از آخرین باری که برای ثبت چنین رکوردی اقدام کرده بود میگذرد. بار پیش پنج شش ساعت بعد از شروع این سفرِ پر از هیجان و فراز و نشیب و خطر، قایقش با یک نهنگ برخورد کرده بود و غرق شده بود. حالا اما توانسته بود به کمک یک همراه بینا که فقط وظیفه اعلام مسیر و جهت باد را به عهده داشت، بعد از دو ماه بیوقفه پارو زدن، به آن سوی اقیانوس آرام و کشور زادگاهش یعنی ژاپن برسد. «رؤیاباف»، نامی است که این قایقران نابینا برای قایقش برگزیده است. قایقی ۱۲ متری که او آن را درست روز ۲۴ فوریه در سندیگو به آب انداخت و دقیقاً بعد از ۵۵ روز، در ۲۰ آوریل توانست به ایواکی برسد. «داگلاس اسمیت»، ۵۵ ساله و اهل آمریکا که همزمان از شهروندی ژاپن هم برخوردار است به عنوان دستیار او را در این سفر همراهی میکرد. ایواموتوی ۵۲ ساله اولین نابینایی است که توانسته طول اقیانوس آرام را فقط به کمک اطلاعات شفاهی که از دستیار بینایش دریافت میکرده طی کند. ایواموتو در تلاش پیشینش قرار بود دقیقاً عکس این مسیر را از فوکوشیما در ژاپن به سمت سندیگو در غرب آمریکا طی کند اما امواج سهمگین قایقش را به نهنگی کوبیدند و او و همراهش توانستند به کمک نیروی دریایی ژاپن از کام مرگ نجات پیدا کنند.

ایواموتو در ۱۶ سالگی نابینا شده و سالها پیش با یک آمریکایی ازدواج کرده و با همسرش مسیرهای زیادی را پارو زده است. او بارها در مسابقات قایقرانی ویژه نابینایان شرکت کرده و به مقام قهرمانی دست یافته است. بنا به گزارش آژانس خبری «کیودو» ژاپن، میتسوهیرو تصمیم گرفت به این ماجراجویی خطرناک وارد شود تا با این روش پول به دست بیاورد و آن را در امور خیریه به کار ببرد و برای از بین بردن بیماریهایی که منجر به از دست رفتن بینایی میشود، استفاده کند. ایواموتو و همراهش در این سفر طولانی ۱۴ هزار کیلومتر را در ۵۵ روز پارو زدند و به محض ورودشان به فوکوشیما، جشنی برای استقبالشان برپا شد. این قایقران نابینا در این جشن ضمن ابراز خوشحالی از حضورش در خانه اظهار کرد دست به این ریسک بزرگ زده تا بتواند به این وسیله کمکهای نقدی مردم دنیا را با هدف جلوگیری از شیوع بیماریهایی که منجر به زوال بینایی میشوند، جمعآوری کند. این، هدفی بوده که این ورزشکار نابینا از زمانی که پا به دنیای نابینایان گذاشته دنبال میکرده است و حالا از این که توانسته با حضورش در صدر اخبار به پروسه جمعآوری کمکهای نیکوکاران سرعت ببخشد، ابراز خرسندی میکند.

  twitter linkedin google-buzz facebook digg afsaran
کلید واژه
 
نظرات بینندگان
نظر شما
لطفا جهت تسهیل ارتباط خود با ایران سپید، در هنگام ارسال پیام این نکات را در نظر داشته باشید:
1.ارسال پیام های توهین آمیز به هر شکل و با هر ادبیاتی با اخلاق و منش اسلامی ،ایرانی ما در تناقض است لذا از ارسال اینگونه پیام ها جدا خودداری فرمایید.
2.از تایپ جملات فارسی با حروف انگلیسی خودداری کنید.
3.از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری کنید.
4. ثبت نظرات در سايت ايران سپيد براي هر نظر حداکثر 400 واژه است.
نام:
ایمیل:
نظر: *