شناسه خبر: 14863 منتشر شده در مورخ: 1397/8/21 ساعت: 10:17 گروه: اجتماعی  
صندوقهای بیمه ای و تحولات اجتماعی اولویتهای وزارت رفاه

صندوقهای بیمه ای و تحولات اجتماعی اولویتهای وزارت رفاه

وزیر سابق رفاه با اشاره به اینکه در حال حاضر صندوق‌های بیمه‌ای مهمترین مسئله این وزارتخانه هستند، گفت: باید سیاستگذاری و برنامه‌ریزی درستی برای صندوق‌های بیمه‌ای و بازنشستگی انجام شود.

به گزارش ایران سپید  علی ربیعی در مراسم تودیع خود و معارفه محمد شریعتمداری وزیر جدید وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی که با حضور معاون اول رئیس‌جمهور و تعدادی از مسئولان نظام برگزار شد، اظهار داشت: خوشحالم که با جهانگیری آمدم و با جهانگیری می‌روم.

وی با اشاره به اینکه جهانگیری سنگ زیرین است و دوران تلخی را می‌گذراند، افزود: وی سرمایه‌های اجتماعی خودش را به میدان آورده و خوشحالم که حضور دارد و تمام توان خود را برای مردم و دولت انجام می‌دهد.

وزیر سابق تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: بعضی وقت‌ها دولت‌ها فِقدانشان اندازه‌گیری نمی‌شود و برخی از افراد نیز این‌گونه هستند؛ به طوری‌ که دکتر بهشتی و شهید مطهری نیز رفتند اما تأثیرات درازمدت آنها ادامه دارد.

ربیعی گفت: اگر به سال ۹۲ بازگردیم، باز هم به روحانی رأی می‌دهم.

وی افزود: اِشکالات بسیاری در کار ما بوده و است و تصمیمات خوبی را بعضی وقت‌ها نگرفتیم اما قصد و نیت بدی نداشتیم، دلمان می‌خواست وضع زندگی مردم بهتر شود و هرچه را در چنته داشتیم، گذاشتیم.

وزیر سابق تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: معتقدم حتماً از این شرایط عبور می‌کنیم و وقتی این کشتی به آرامش می‌رسد، جامعه به ثبات خواهد رسید.

وی ضمن ابراز خوشحالی از آمدن شریعتمداری گفت: من در صف بودم و ایشان در ستاد و در آن زمان از کردستان به دفتر شریعتمداری برای گرفتن امکانات می‌آمدم و دوستی ما ۴۰ ساله است و خوشحالم که شریعتمداری نمی‌تواند بگوید وزیر قبلی خراب کرده و من آمدم درست کنم چون دوستیِ ما دیرینه است.

ربیعی همچنین خطاب به شریعتمداری و همکاران سابق خود افزود: پنج بحران یا در آستانه‌ی بحران؛ فشار آب، خاک، محیط‌زیست و نقدینگی، خیلی به ما مرتبط نیست اما سه مسئله اساسی در کشور داریم که یکی از آنها بحث صندوق‌های بیمه‌ای و بازنشستگی است.

وزیر سابق تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: شریعتمداری مدیر ۱۷ صندوق است که باید سیاستگذاری و برنامه‌ریزی‌های لازم را برای آنها داشته باشد و اگر نتوانیم اصلاحات سخت ایجاد کنیم، ممکن است نظام را تحت مخاطره قرار دهیم.

وی به تحولات اجتماعی نیز اشاره کرد و گفت: سنجش‌های اجتماعی که در فروردین و آبان ماه انجام می‌شود، با یکدیگر متفاوت است و بار تحولات نهادهای اجتماعی در حوزه معاونت رفاهی این وزارتخانه است؛ به طوری که در تحولات اجتماعی مشاهده می‌کنیم که مردم یک جایی زندگی می‌کنند و ارزش‌ها در جای دیگر است.

ربیعی به تحولات و انقلاب جمعیتی اشاره کرد و افزود: هر کدام از این موارد می‌تواند نظام سیاسی را متحول کند و در ادبیات، انقلاب جمعیتی را زیرپایه تحولات سیاسی می‌دانند.

وزیر سابق تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: ما ناچار هستیم که مسئول سیاستگذاری اشتغال باشیم چرا که فرد دیگری وجود ندارد.

وی به بیکاری اشاره کرد و اظهار داشت: این موضوع نیز مهم است و همچنین سیاست خارجی و لجاجت دیکتاتور آمریکا نیز به وزارت رفاه مرتبط نیست اما آثارش به این وزارتخانه برمی‌گردد.

ربیعی با اشاره به اینکه این وزارتخانه سخنگوی فقرا است، تصریح کرد: در تحولات، دهک‌ها و طبقات پایین، بی‌پناه هستند و باید مد نظر قرار گیرند و امروز دیدگاه‌های نهادگرایی پاسخگو است و اگر در بحران، کسی به دنبال تئوری آزاد برود، درست نیست.

وزیر سابق تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه وزارتخانه پناه بازنشستگان، زنان سرپرست خانوار، معلولان و ایتام است، گفت: باید سالانه به سه هزار یتیم رسیدگی شود.

به گفته وی، به اعتقاد بنده باید در گونه‌های فقر، به فقر مهارتی توجه کافی شود و موضوع بازماندگان از تحصیل خیلی به ما مرتبط نبود، اما با تلاش معاونت رفاهی توانستیم از تعداد این کودکان کم کنیم و به ۸۰ هزار کودک بازمانده برسیم که برای آن نیز در حال برنامه‌ریزی هستیم.

ربیعی گفت: هرچند در فقر مهارتی و درمان، به ما تاختند اما همچنان می‌گویم که مهمترین کار تحول سلامت، بیمه ۱۱ میلیون حاشیه‌نشین و فقیر بود که این افراد، کارگران غیررسمی و حاشیه‌نشین شهری بودند.

وزیر سابق تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه محصول فقر درآمدی و معیشتی در وزارتخانه است، افزود: به مسکن حمایتی نیز توجه لازم صورت گرفت و معتقدم این وزارتخانه، پناهگاه گروه‌های خاموش است و باید صدای این گروه‌ها باشد.

وی اظهار داشت: اعضای کانون‌ها، شوراها، اتاق‌های تعاون، نظام کارفرمایی و ... صاحبان حق هستند اما امان از ذی‌نفعان بالغیر حق، چرا که این افراد ایدئولوژی‌هایی می‌نویسند و امضا جمع می‌کنند.

ربیعی ادامه داد: از خداوند برای شریعتمداری آرزوی مقاومت می‌کنم چرا که کار در این وزارتخانه سخت است.

وی تأکید کرد: در دوران وزارت، با فروش مخالف نبودم اما با فروشی که تاراج باشد، مخالفت کردم.

وزیر سابق تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پایان خاطرنشان کرد: از این وزارتخانه جدا نمی‌شوم، همراه آن هستم و خدا شاهد است که هر کاری که در توان داشتم، انجام دادم که البته شاید اشتباهاتی نیز بوده باشد.

  twitter linkedin google-buzz facebook digg afsaran
کلید واژه
 
نظرات بینندگان
نظر شما
لطفا جهت تسهیل ارتباط خود با ایران سپید، در هنگام ارسال پیام این نکات را در نظر داشته باشید:
1.ارسال پیام های توهین آمیز به هر شکل و با هر ادبیاتی با اخلاق و منش اسلامی ،ایرانی ما در تناقض است لذا از ارسال اینگونه پیام ها جدا خودداری فرمایید.
2.از تایپ جملات فارسی با حروف انگلیسی خودداری کنید.
3.از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری کنید.
4. ثبت نظرات در سايت ايران سپيد براي هر نظر حداکثر 400 واژه است.
نام:
ایمیل:
نظر: *