شناسه خبر: 10877 منتشر شده در مورخ: 1395/11/16 ساعت: 09:27 گروه: اجتماعی  
۶۵ درصد بودجه بهزیستی صرف نگهداری معلولان می‌شود

۶۵ درصد بودجه بهزیستی صرف نگهداری معلولان می‌شود

معاون وزیر رفاه و رئیس سازمان بهزیستی با اشاره به تولد سالانه ۳۰ هزار کودک معلول در کشور گفت: از ۱۸۰۰ میلیارد اعتبار بهزیستی ۶۵ درصد برای نگهداری معلولان هزینه می شود.

به گزارش ایران سپید به نقل از مهر انوشیروان محسنی بندپی در جلسه کارگروه اجتماعی استانداری کرمانشاه اظهار داشت: در سال های اخیر سیاست روشنی در مسائل اجتماعی نداشتیم و هرچه منابع مالی در اختیار داشتیم در ارتقا سلامت جسم بکار گرفتیم.

وی با اشاره به عدم توجه کافی به حوزه نرم افزاری در بحث مشکلات اجتماعی بیان کرد: دولت تدبیر از بدو شروع بکار با درک عمیق نسبت به سلامت اجتماعی ورود پیدا کرد و مقام معظم رهبری نیز  دستگاه های تابعه را مامور توجه به حوزه آسیب های اجتماعی نمودند.

محسنی بندپی بهزیستی را اولین دستگاه متولی در حوزه مشکلات اجتماعی عنوان کرد و گفت: سه برنامه و راهبرد در این داریم و در وهله نخست تاکید ما بر پیشگیری است اما نه پیشگیری مقطعی و جزیره ای بلکه با برنامه ریزی پایدار  در حوزه آسیب های اجتماعی و پیشگیری از معلولیت ها کار می کنیم.

وی بیان کرد: از یک و میلیون و ۵۰۰ هزار کودک متولد شده یک میلیون  ۶۰ هزار کودک غربالگری شنوایی شدند ۱۰ هزار کودک از خطر ناشنوایی جلوگیری بعمل آمده و ۳ میلیون کودک در حوزه تنبلی چشم غربالگری شدند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به تولد سالانه ۳۰ هزار کودک معلول در کشور گفت: از ۱۸۰۰ میلیارد اعتبار بهزیستی ۶۵ درصد برای نگهداری معلولان هزینه می شود و آنچه مورد تاکید است آسیب شناسی آسیب های اجتماعی است.

محسنی بندپی با بیان اینکه بهزیبستی طی سال گذشته جزو ۷ دستگاه برتر در اقامه نماز بوده، افزود: پیشگیری مقوله ای کم هزینه تر و اثربخش تر و کارآمدتر است اما پیشگیری بدون پیشبینی و آینده پژوهشی به جایی نمی رسد.

وی بیان کرد: ۱۹۷ شهرستان مجهز به اورژانس اجتاعی شدند اما در استان کرمانشاه با این همه آسیب اجتماعی تنها ۴ اورژانس اجتماعی فعال است.

معاون وزیر رفاه و رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: سال گذشته با مداخله بهنگام اورژانس اجتماعی ۴۲۴۰ نفر شامل ۲۸۸۰ زن و ۱۴۲۰ مرد از اقدام به خودکشی نجات یافتند.

وی گفت: بعد از ده سال توقف به جایی رسیدیم که اورژانس اجتماعی باید در بحث کیفیت و کمیت توسعه یابد  و در استان کرمانشاه شهرهای هرسین، جوانرود، سنقر، صحنه، گیلانغرب، پاوه تا پایان خرداد ۹۶ مجهز به اورژانس اجتماعی می شوند همچنین در سطح کشور ۳۱ استان و در هر استان یک شهر به عنوان پایلوت انتخاب کردیم و در دو استان نیز بحث غربالگری ازدواج اجباری شد که در مجلس تنها ۲۰ رای دنبال حذف این طرح بود. غربالگری ازدواج پرسشنامه ۳ صفحه ای است.

محسنی بندپی بیان کرد: ماده ۱۶ به بهزیستی واگذار شده و پیشگیری خانه به خانه در اولویت ما قرار دارد و از همه ظرفیت ها استفاده می کنیم.

وی با بیان اینکه بیکاری و فقط علت همه مشکلات نیست گفت: در عسلویه که قطب اقتصادی به شمار می آید ۲۳ درصد کارکنان شاغل معتاد هستند و در شمال تهران نیز ۲.۸ ازدواج ها یک طلاق دارد.

معاون وزیر رفاه و رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به احداث شلتر، توسعه مراکز نگهداری از معتادان و پذیرش و اشتغالزایی گفت: مراکز ماده ۱۵ در بهترین شرایط ۵ درصد راندمان کاری دارند.

وی گفت: کرمانشاه برای ما استان ویژه ای است، از ۱۷۹ مهدکودک استان در ۵۹ مهد یک وعده غذای گرم توزیع می شود که در کاهش سوء تغذیه موثر بوده و در سال ۹۶ میزان ۵۰ درصد به ظرفیت این کار اضافه می شود.

محسنی بندپی بیان کرد: علاوه بر سهمیه اشتغالزایی، یک میلیارد به آنچه سهم استان است اضافه می شود تا در اختیار جامعه هدف قرار گیرد همچنین ظرفیت خط ۱۴۸۰ دو برابر افزایش یابد.

  twitter linkedin google-buzz facebook digg afsaran
کلید واژه
 
نظرات بینندگان
نظر شما
لطفا جهت تسهیل ارتباط خود با ایران سپید، در هنگام ارسال پیام این نکات را در نظر داشته باشید:
1.ارسال پیام های توهین آمیز به هر شکل و با هر ادبیاتی با اخلاق و منش اسلامی ،ایرانی ما در تناقض است لذا از ارسال اینگونه پیام ها جدا خودداری فرمایید.
2.از تایپ جملات فارسی با حروف انگلیسی خودداری کنید.
3.از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری کنید.
4. ثبت نظرات در سايت ايران سپيد براي هر نظر حداکثر 400 واژه است.
نام:
ایمیل:
نظر: *