printlogo


کد خبر: 7709تاریخ: 1394/9/24 08:30
الهه راستگو: شهر تهران هنوز مناسب معلولان نیست
الهه راستگو: شهر تهران هنوز مناسب معلولان نیست
عضو شورای شهر تهران با تشکر از معلولانی که در قالب سازمان‌های مردم نهاد برای کسب حقوق و ارتقای وضعیت خود تلاش می‌کنند گفت: شهر تهران هنوز برای معلولان مناسب‌سازی نشده است.

به گزارش ایران سپید به نقل از مهر الهه راستگو با بیان این که مناسب‌سازی لازم برای معلولان در سطح شهر تهران انجام نشده است گفت: آن چه ما از آغاز کارمان در شورای شهر خواسته بودیم که شهرداری انجام بدهد انجام نشده است.

 رئیس ستاد توان افزایی سمن‌ها در شورای شهر که در جشنواره هنرهای تجسمی سفر و معلولیت سخن می‌گفت، تاکید کرد: البته این کار برای شهری با این همه پستی و بلندی و معابر نامناسب کار سختی است. قطعا چنین کاری تا به هدف نهایی ما برسد زمان می‌برد و امکانات کم و محدودیت‌های پیش رو هم، زمان رسیدن به آن چه می‌خواهیم را به تعویق می‌اندازد.

راستگو با ابراز امیدواری که با کمک مسئولان و یاری خود معلولان به نتیجه مطلوب برسیم گفت: یکی از کارهای خوبی که شورای شهر انجام داد و ما پیگیر بودیم سرویس رایگان مدارس استثنایی در شهر تهران برای عزیزان معلول بود و شهرداری تهران آمار خوبی هم در این خصوص داشت.

او با تاکید بر این که این‌ اتفاقات خوب در سایه تعامل همه نهادها دست یافتنی است گفت: دولت هم باید تمهیداتی در نظر بگیرد. سازمان‌های مردم‌نهاد شهر تهران که با حمایت ستادی به نام توان‌افزایی و حمایت از فعالیت سمن‌ها فعالیت می‌کنند هم اینجا حضور دارند و امروز بنده فقط آمده‌ام از کاری که سازمان‌های مردم‌نهاد معلولان انجام می‌دهند تشکر کنم.

الهام خادم حسینی نماینده انجمن صنفی راهنمایان گردشگری استان تهران نیز در ادامه برنامه گزارشی از کنوانسیون جهانی راهنمایان گردشگری ارائه داد.

به گفته خادم حسینی کنوانسیون کنوانسیون ۲۰۱۷ که یک رویداد بسیار مهم در صنعت گردشگری است در تهران برگزار خواهد شد. سازمان جهانی راهنمایان گردشگری هر دو سال یک بار راهنمایان گردشگری از ۷۰ کشور جهان را گرد هم می‌آورد تا با جاذبه‌های گردشگری کشور میزبان آشنا شوند. سال گذشته تلاش راهنمایان گردشگری ایران منجر به آن شد که ایران میزبانی کنوانسیون سال ۲۰۱۷ را به دست آورد.

حسینی همچنین از معلولانی که لوگوی کنوانسیون را روی ویلچر گذاشتند تا ایران را به عنوان مکانی امن به جهانیان معرفی کند تشکر کرد.

او در پایان گفت: ما می‌توانستیم صبر کنیم تمام زیرساخت‌ها فراهم شود و بعد ما پاراتور انجام بدهیم اما تا کنون ۱۲ پاراتور و دو جشنواره برگزار کرده‌ایم. اگر بتوانیم با کمک مسئولان زیرساخت‌های مناسب برای رستوران‌ها، هتل‌ها و مراکز گردشگری فراهم کنیم همه معلولان می‌توانند از این امکانات بهره ببرند.

مراسم اختتامیه دومین جشنواره هنرهای تجسمی سفر و معلولیت روز دوشنبه در محل سازمان مدیریت صنعتی و با همت انجمن فرهنگی، ورزشی و گردشگری معلولان پارس (پام) برگزار شد.

این انجمن که با هدف افزای نشاط، امید و بالندگی در معلولان و سالمندان فعالیت می‌کند از شهریورماه ۱۳۹۴ دومین جشنواره‌ هنرهای تجسمی سفر و معلولیت را آغاز کرد. این جشنواره در بخش‌های عکس، کاریکاتور و پوستر برگزار شد که به گفته دبیر جشنواره مجموعا بیش از ۳۰۰ اثر را دریافت کرد.

آن گونه که امیریاشار عبدالله زاده به مهر اعلام کرد در بخش کاریکاتور ۵۷ هنرمند با ۱۰۰اثر، در بخش پوستر ۹۴ هنرمند با ۱۲۲ اثر و در بخش عکس ۵۹ هنرمند با ۱۱۵ اثر در جشنواره شرکت کردند.

آثار برگزیده در جشنواره از تاریخ ۱۲ آذرماه به مناسبت روز جهانی معلولان در نمایشگاهی در تالار ملک‌الشعرا بهار باغ موزه قصر به نمایش درآمد.

برندگان نهایی جشنواره که در این مراسم اختتامیه از آنان تقدیر به عمل آمد به شرح زیر اعلام شدند:

در بخش پوستر، هنرمند معلول نمونه ترانه میلادی، مرتضی هرآیینی نفر اول، بهزاد نوحسینی نفر دوم و عبدالحسین صدیقی به عنوان نفر سوم برگزیده شدند.

در بخش عکس عنوان هنرمند معلول نمونه را محمود ابری، رتبه نخست را محمدرضا عباسی، رتبه دوم را شهرام نجفی و رتبه سوم را حمید عزیزی خانقاهی از آن خود کردند.

در بخش کاریکاتور هنرمند معلول نمونه مصطفی ستاریان، رتبه اول سهیل محمدی، رتبه دوم سعید صادقی و رتبه سوم الهام خلیلی مهر برگزیده و اعلام شدند.


لینک مطلب: http://iransepid.ir/News/7709.html
Page Generated in 0/0046 sec