printlogo


کد خبر: 4191تاریخ: 1393/4/14 12:00
هشدار رئیس سازمان بهزیستی کشور نسبت به تبلیغات روزنامه ای ترک اعتیاد
هشدار رئیس سازمان بهزیستی کشور نسبت به تبلیغات روزنامه ای ترک اعتیاد
رئیس سازمان بهزیستی کشور ضمن هشدار به خانواده ها مبنی بر اینکه درمان اعتیاد تبلیغات روزنامه ای نمی خواهد، گفت: هموطنان اگر به آگهی های تبلیغاتی ترک اعتیاد برخوردند حتما صلاحیت آنها را از طریق ستاد مبارزه با مواد مخدر، وزارت بهداشت و یا سازمان بهزیستی استعلام کنند.

به گزارش ایران سپید «همایون هاشمی» رئیس سازمان بهزیستی کشور در حاشیه نشست مشترک وزیر بهداشت و دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر بر لزوم حمایت از معتادان بهبود یافته تاکید کرد و گفت: از سال گذشته بالاغ بخشنامه‌ای به استان‌ها را آغاز کردیم که 10 درصد از منابع مربوط به بهزیستی در حوزه مشارکت‌های مردمی و 5 درصد از منابع را برای حمایت از خانواده‌های نیازمند که در مسیر آسیب‌های اجتماعی دچار مشکل شده‌اند، صرف کنند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور، افزود: از مردم می‌خواهیم موضوع اعتیاد را در حیطه درمان و حمایت‌های اجتماعی یک بیماری تلقی کنند، البته مبارزه با عاملین توزیع مواد مخدر جدی است و آنها مجرم تلقی می‌شوند؛ با این حال باید با مداخلات اجتماعی مناسب، معتادان را به مسیر زندگی عادی‌شان بازگردانیم.

وی با بیان اینکه مراکز حمایت و توانمندسازی معتادان بهبود یافته، توسط سازمان بهزیستی در حال راه‌اندازی است، تصریح کرد: در این راستا خیرین نیز می‌توانند از ما مجوزهای لازم را دریافت کرده و به توسعه این مراکز کمک کنند.

هاشمی یادآور شد: معتادان بهبودیافته می‌توانند از تسهیلات سازمان بهزیستی نظیر وام‌های اشتغال بهره‌مند شوند؛ البته برای 5 مرکز توانمندسازی که در حال حاضر به صورت پایلوت فعالیت خود را آغاز کرده‌اند برای یک‌سال مبلغ 500 میلیون تومان بلاعوض درنظر گرفته‌ایم که در راستای توسعه این مراکز استفاده خواهد شد.

رئیس سازمان بهزیستی کشور در پاسخ به پرسشی درباره کمبود مراکز ترک اعتیاد در کشور، اظهار کرد: در بحث پیش‌گیری مداخلات جدی از سال 91 در دستور کار قرار گرفته است؛ چنانچه در سال 90 تعداد کمپ‌های مجاز ترک اعتیاد ما کمتر از 70 بود که این آمار اکنون این آمار به بیش از 800 کمپ مجاز استاندارد شده، رسیده است.

وی با بیان اینکه سال گذشته به کمک ناجا و ستاد مبارزه با مواد مخدر، تعدادی از مراکز غیرمجاز را ملزم به استانداردسازی کردیم، افزود: در حال حاضر کمبودی در زمینه مراکز نگهداری از معتادان احساس نمی‌شود؛ البته شفق جز مراکز اجباری ماده 16 در قانون مبارزه با مواد مخدر بود که در حال حاضر به کمک نهادهای زیربط در حال استانداردسازی برای بازگشایی مجدد است.

هاشمی، درباره تبلیغات ترک اعتیاد در روزنامه‌ها نظیر ترک اعتیاد 10 روزه، 20 روزه، انواع سم‌زدایی‌ها اظهار کرد: پروتکل‌های درمانی ترک اعتیاد کاملا مشخص هستند و درمان‌های سریع و فوق سریع مفهومی ندارد، در اینجا مرحله‌ای از پاکی اتفاق می‌افتد اما باید گفت درمان واقعی اعتیاد یک پروسه طولانی مدت است.

رئیس سازمان بهزیستی کشور ضمن هشدار به خانواده‌ها مبنی بر اینکه درمان اعتیاد تبلیغات روزنامه‌ای نمی‌خواهد، گفت: هموطنان اگر به آگهی‌های تبلیغاتی ترک اعتیاد برخوردند حتما صلاحیت آن را از طریق مراکز مربوطه نظیر ستاد مبارزه با مواد مخدر، وزارت بهداشت یا سازمان بهزیستی استعلام کنند؛ چراکه شکایاتی در این زمینه به دست ما می‌رسد و ستادی در همین راستا در سازمان تشکیل شده تا امور مربوطه را رسیدگی کند.


لینک مطلب: http://iransepid.ir/News/4191.html
Page Generated in 0/0041 sec