printlogo


کد خبر: 34512تاریخ: 1400/7/19 18:18
کمبود فضای آموزشی مناسب برای دانش آموزان نابینا
کمبود فضای آموزشی مناسب برای دانش آموزان نابینا
رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان اصفهان گفت: فضای آموزشی استاندار و مناسب با شرایط کودکان نابینا در استان وجود ندارد.

به گزارش ایران سپید به نقل از باشگاه خبرنگاران، محسن الماسی رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان اصفهان ، اظهار کرد: کرونا نحوه آموزش را از حضوری به غیرحضوری تغییر داد و به دنبال آن اختلالاتی در امر یادگیری دانش آموزان به وجود آورد و نتوانست جای آموزش حضوری را پرکند. در بین دانش آموزان استثنایی بنا به شرایط فیزیکی‌شان، آموزش غیر حضوری به سادگی برایشان محقق نشده است.

او افزود: تاثیر گذاری آموزش حضوری قابل قیاس با آموزش مجازی نیست چرا که در مدارس تحرک و تعامل آن‌ها بیشتر و تقویت می‌شود امیدواریم هر چه زود‌تر شاهد آموزش حضوری آن‌ها باشیم.

وی با اشاره به تاثیر منفی آموزش مجازی برای نابینان اظهار کرد: غیر حضوری بودن آموزش باعث عدم تحرک آن‌ها باعث چاقی، ناهنجاری‌های اسکلتی، محدود شدن ارتباط با همسالان، تغییر خلق و خو میشود.

الماسی در خصوص مراکز آموزشی در استان گفت: در شهرستان‌های بزرک مثل اصفهان، کاشان، نجف آباد و خمینی شهر کانون‌هایی جهت آموزش نابینایان وجود دارد؛ و سه کانون فعال در قالب دو مدرسه ابتدایی و در شهرستان‌هایی مثل کاشان، زرین شهر، مبارکه که تعداد دانش آموزان نابینایان کم است مدرسه تخصصی خاصی وجود ندارد و به صورت کلاس‌های به این دانش آموزان سرویس داده می‌شود.

وی درباره مهمترین مشکلات کودکان نابینا در استان بیان کرد: نبود فضای مناسب و اختصاصی برای نابینایان یکی مشکلات مهم آن‌ها به حساب می‌آید که امیدواریم با پای کار آمدن خیرین بتوانیم یک فضای استاندارد اموزشی و مخصوص کودکان نابینا طراحی شود چراکه هر دو مدرسه نابینای ما مناسب با شرایط معلولیت نابینایان نیست. تلاش‌های به جهت مناسب سازی انجام شده، اما جوابگوی آن‌ها نبوده و همچنان با مشکلات فراوانی دسته و پنجه نرم می‌کنند.

الماسی از نیاز استان به معلم‌های چند مهارتی برای کودکان نابینا گفت: در رشته آموزش و پرورش کودکان استثنایی که می‌بایست معلمان به آموزش، پرورش و توانبخشی دانش آموزان بانیاز‌های ویژه در گروه‌های مختلف بپردازند، ضرورت تربیت معلمان چند مهارتی دو چندان است.

او درخصوص حمایت مالی از کودکان نابینا بیان کرد: با توجه به شرایط فرد نابینا هزینه درمانی و توانبخشی آن‌ها پرداخت می‌شود که این هزینه از منابع دولتی و بخشی از آن‌ها توسط خیرین تامین میشود.


لینک مطلب: http://iransepid.ir/News/34512.html
Page Generated in 0/0040 sec