وی از راهاندازی تور مجازی بازدید از کتابخانههای فعال کانون در سطح استان، خبر داد و اجرای مجازی سرود همگانی با مشارکت همه مراکز فرهنگی هنری کانون با موضوع کتاب، مسابقه کتابخوانی مجازی ویژه اعضای کودک و نوجوان، تهیه پوستر و انتشار آن در فضای مجازی با هدف اعلام برنامههای هفته کتاب و ارائه فعالیتهای کتاب محور در گروههای مجازی مراکز استان از دیگر برنامههایی است که سرپرست اداره کل کانون فارس به آن اشاره کرد. کامرانی همچنین به تولید محتوا در فضای مجازی توسط مربیان کانون هم اشاره کرد و گفت: همه فعالیتهای این هفته، به صورت مجازی و با حضور اعضای کودک و نوجوان و مربیان متخصص به انجام میرسد.
کامرانی با بیان اینکه شیراز هم شهر دوستدار کودک است و هم پایتخت کتاب ایران، عنوان کرد: کانون در راستای برنامههای هفته کتاب برنامه متنوعی دنبال میکند از جمله رونمایی از ۵۰ عنوان کتاب برای ناشنوایان که در استودیو کانون صدابرداری شده است.
وی افزود: مسابقه کتابخوانی در ۴۲ مرکز ثابت و ۶ مرکز سیار، ارائه فعالیتهای کتاب محور در گروههای مجازی و تولید ۲۸ انیمیشن با موضوع کتاب و تولید ۲ کتاب از آثار مربیان کانون از جمله برنامههای کانون به مناسبت هفته کتاب در استان فارس است.
سرپرست کانون پرورش فکری فارس در پایان پیشنهاد تأسیس موزه تخصصی کودک و نوجوان در شیراز به عنوان شهر دوستدار کودک داد و گفت: ایجاد تندیس و المان کتاب در تمامی شهرهای استان ضروری است.
بیست و هشتمین هفته کتاب و کتابخوانی ۲۴ تا ۳۰ آبان ۱۳۹۹ برگزار میشود.