داوطلبین نیروی انتظامی و آتش نشان آموزش خط بریل و زبان اشاره می بینند
معاون آموزشی، برنامهریزی و توانبخشی سازمان آموزشوپرورش استثنایی از آموزش های جدید برای افراد کم توان خبر داد.
|
به گزارش ایران سپید مجید هداوند، معاون آموزشی، برنامهریزی و توانبخشی سازمان آموزشوپرورش استثنایی درباره راه اندازی نهضت اشاره گفت: یکی از گروههای اقلیت در جامعه ما افراد با آسیب شنوایی هستند. نهضت اشاره در راستای توجه به حقوق شهروندی و ملی برای این افراد برگزار میشود.
او اظهار کرد: یکی از پلهای ارتباطی افراد آسیب شنوایی با دیگران زبان اشاره است. امسال وزارت آموزشوپرورش بستههای تحولی را در دستور کار خود قرار داده که یکی از بستههای تحولی سازمان استثنایی هم مدرسه انطباقی است.
معاون آموزشی، برنامهریزی و توانبخشی سازمان آموزشوپرورش استثنایی افزود: یکی از فعالیتهای مهم مدرسه انطباقی به بحث نهضت آموزش زبان اشاره دارد. هدف از این اقدام آموزش مهارت ارتباطی دیگر افراد جامعه با افراد ناشنوا است. این اقدام در راستای توجه به شان و جایگاه افراد ناشنوا و کسب استقلال این گروه از دانش آموزان است.
او با بیان اینکه نیروهای متخصص و آموزش دیده در این باره تربیت شدهاند، گفت: در این نهضت قرار است مدیران، معلمان، معاونان توانبخشی و نیروهای اداری مدارس، دانش آموزان و والدین دانش آموزان با آسیب شنوایی به شکلی تحت آموزش زبان اشاره قرار بگیرند.
معاون آموزشی، برنامهریزی و توانبخشی سازمان آموزشوپرورش استثنایی تاکید کرد: قرار است در این طرح 4 هزار نفر تحت آموزش قرار بگیرند تا بتوان با افراد آسیب دیده شنوایی ارتباط برقرار کرد.
به گفته او برای این اقدام سه کارگاه برای این افراد در نظر گرفته شده است. برای هر کارگاه 40 ساعت و مخاطبان این کارگارهها بر اساس تقسیمبندی استانی متفاوت هستند.
هداوند تاکید کرد: امسال با توجه به همهگیری ویروس کرونا این کارگاهها به شکل مجازی برگزار میشود و دستورالعملی را برای مخاطبان و شرایط اجرای این نهضت ارسال میکنیم.
یکی دیگر از فعالیتهای مهم در بسته تحولی تحت عنوان مدرسه انطباقی است و بهدنبال آن هستیم نهضت آموزش خط بریل است. معاون آموزشی، برنامهریزی و توانبخشی سازمان آموزشوپرورش استثنایی با بیان این جمله افزود: نهضت آموزش خط بریل امسال برای هزار نفر از معلمان مدارس و اولیای دانش آموزان دچار آسیب بینایی لحاظ شده است.
او تاکید کرد: کارگاه نهضت بریل آموزی نیز در قالب سه کارگاه به شکل مجازی برگزار میشود.
هداوند تاکید کرد: دو کارگاه در قالب40 ساعت غیرحضوری و 10 ساعت حضوری برگزار میشود تا با وسایل این خط ارتباط برقرار کنند.
او گفت: از مدرسان در این زمینه استفاده میشود. با نهضت آموزش زبان اشاره و نهضت آموزش خط بریل در مجموع 5 هزار نفر در سطح کشور تحت آموزش قرار میگیرند. امید است گام مهمی را در ارتباط با دانش آموزان آسیب دیده بینایی و شنوایی به مرحله اجرا در بیاید.
این مقام مسئول تصریح کرد: ۵ هزار نفر در بسته تحولی انطباقی آموزش زبان اشاره و آموزش بریلآموزی دارند.۴ هزار معلم، اولیا و افراد داوطلب نهادها و سازمانهای داوطلب مثل نیروی انتظامی آتش نشان و... در این بسته تحولی شرکت میکنند.
لینک مطلب: | http://iransepid.ir/News/21533.html |