شناگر معلولی که با ورزش از سختیها عبور کرد
دارنده مدال نقره بازیهای پاراآسیایی ۲۰۱۴ اینچئون و برنز ۲۰۱۸ جاکارتا هر چند که با اصرار خانواده به ورزش روی آورده است اما هم اکنون خود را یک قدم جلوتر از تمام همنسلان میبیند.
|
به گزارش ایران سپید به نقل از ایرنا هنوز از بهار بیست و سوم عمر خود عبور نکرده که افتخارات ملی و بینالمللی زیادی کسب کرده است. افتخاراتی که نمیشود آن را تنها در ۶ سال ورزش حرفهای خلاصه کرد. «محمدحسین کریمی جهان آبادی» در زمینه این موفقیتها به خبرنگار ایرنا گفت: کم بینایی به عنوان یک معلولیت موجب شده بود تا با مشکلات زیادی دست به گریبان باشم و تمام فکرم به آینده ای نامشخص گره خورده بود؛ آیندهای که از آن آگاهی نداشتم و نمی دانستم قرار است زندگی چگونه در جریان باشد.
اذعان میکند با اصرار خانواده به ورزش روی آورده است و در ابتدا چندان مشتاق این امر نبود اما در کمتر از یکسال حضور در ورزش حرفهای، توانست در انتخابیها خوش بدرخشد و جواز حضور در تیم ملی را کسب کند. جوازی که در سال ۲۰۱۴، وی را مسافر اینچئون کرهجنوبی کرد. بازی های پاراآسیایی در جریان بود و کریمی به عنوان یکی از جوانان عضو کاوران به آب زد. تلاشی که ماحصل آن یک مدال نقره و چهار برنز بود.
او از اینچئون برای جاکارتا ۲۰۱۸ خط و نشان می کشید غافل از آنکه کلاسبندیها در اندونزی بر وفق مرادش نبود زیرا تغییر کلاس بندی ها به سود کشور میزبان وی را از مدال طلا محروم کرد محرومیتی که موجب شد تا این شناگر کمبینا تنها به یک مدال برنز بسنده کند.
هنوز با حسرت از بازی های پارآسیایی ۲۰۱۸ یاد می کند و می گوید: در جاکارتا ۲۰۱۸ به دنبال طلا بودم اما ادغام کلاس بندیها توسط مسوولان اندونزیایی سبب شد تا نتوانم عملکرد مناسبی داشته باشم. در اندونزی برای اینکه شناگران کشور میزبان موفق باشند کلاس بندی ها عوض شد. اما با وجود این تغییرات ضمن کسب مدال برنز توانستم در چهار ماده رکورد ورودی المپیک را کسب کنم.
کریمی در ادامه با بیان اینکه با وجود کسب سهمیه توکیو ۲۰۲۰، کمیته ملی پارالمپیک به دنبال سنجش میزان آمادگیش است تصریح کرد: پس از جاکارتا ۲۰۱۸ مدت ها به صورت غیرمتمرکز تمرین کردم. البته این تمرینات با برنامه بود و تمام دستورات از «حمید شریفیان» گرفتم و در مشهد اجرا کردم. الان نیز در اردوی متمرکز تهران هستم و با «شاهین ایزدیار» و «سینا ضیغمی» مشغول به تمرین هستم. این تمرینات برای حضور در قهرمانی جهان است که هفته آینده در انگلیس برگزار میشود.
وی می گوید: کمیته ملی پارالمپیک تشخیص داده تا با مربی ایزدیار به مسابقات جهانی بروم. اگر مربیم (شریفیان) در کنارم باشد بدون شک از لحاظ روحی و بدنی میتوانست کمک زیادی به من داشته باشد. با این شرایط تابع تصمیمات کمیته هستم و تلاشم این است که از «مهدی ضیایی» مربی شاهین نکاتی تازهای یاد بگیرم. امیدوارم با تلاش هایی که داشتم بتوانم در لندن رکوردهای بهتری را ثبت کنم.
وی در زمینه سختی های کسب مدال شنا در پارالمپیک گفت: کشورهای مدعی زیادی مانند روسیه، ازبکستان، اوکراین و ... در توکیو ۲۰۲۰ مدعی مدال در این رشته هستند اما من باور دارم اگر توجه بیشتری به شنا معلولان شود این ورزشکاران میتوانند مدال پارالمپیک نیز کسب کنند.
از مشکلات شنای نابینایان میگوید و باور دارد: یکی از سختترین مسابقات مربوط به شناگران کلاس b۱ است جایی که نابینایان مطلق در حین رقابت باید تمام تلاش خود را به کار بگیرند تا ضمن برنده شدن در مسابقه با دیواره استخر و حریف برخورد نکنند.
دارنده مدال نقره بازی های پاراآسیایی اینچئون در پایان یاداور شد: شنا و ورزش تنها حرفه او است و به جز پاداش مدالآوری در این رشته درآمدی دیگری ندارد.
«محمدحسین کریمی جهان آبادی» شناگر تیم ملی که در بازیهای پارآسیایی جاکارتا عملکرد فوق العاده ای از خود بر جای گذاشت وموفق شد در ۴ ماده ۵۰ متر آزاد، ۱۰۰ متر آزاد، ۱۰۰ متر کرال پشت و ۱۰۰ متر قورباغه کلاس S۱۲ جواز حضور در مسابقات پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو را به دست بیاورد.
وی همچنین سه مدال نقره کاپ جهانی ۲۰۱۶ مجارستان ، یک نقره و یک برنز سری a قهرمانی جهان و چندین عنوان ملی در کارنامه دارد.
لینک مطلب: | http://iransepid.ir/News/18532.html |