printlogo


کد خبر: 18352تاریخ: 1398/6/2 10:59
مراسم اختتامیه سومین جشنواره نمایش های کوتاه رادیویی در ساختمان رادیو نمایش برگزار شد
مراسم اختتامیه سومین جشنواره نمایش های کوتاه رادیویی در ساختمان رادیو نمایش برگزار شد
آیین اختتامیه سومین جشنواره نمایش های کوتاه (نوایش) با حضور معاون صدای جمهوری اسلامی ایران، مدیر اداره کل هنرهای نمایشی و رادیو نمایش و با حضور هنرمندان و چهره های مطرح رادیو، تاتر، سینما و تلویزیون در رادیو نمایش برگزار شد.

به گزارش ایران سپید به نقل از روابط عمومی اداره کل هنرهای نمایشی رادیو ؛ حمیدرضا افتخاری مدیر رادیو نمایش در ابتدای مراسم با ارائه گزارشی نسبت به جشنواره نوایش بیان کرد: نوایش یک جشنواره تخصصی است که قطعا برگزاری آن به نوعی دورخیز نیاز دارد ولی ما در کمتر از دو ماه توانستیم این جشنواره را برگزار کنیم.

وی ادامه داد: این جشنواره با موضوع ولایتمداری در کمتر از ۲ ماه آماده برگزاری شد که ۳۶۸ اثر به مرحله داوری رسید. پشتکار دوستان باعث شد که بتوانیم در بازه زمانی ۴۵ روز جشنواره را برگزار کنیم.
مدیر رادیو نمایش در پایان سخنانش بیان کرد: بین دوره دوم و سوم این جشنواره ۶ سال فاصله افتاد اما امیدوارم تا دوره چهارم فاصله چندانی نباشد و سال دیگر دوره بعد را برگزار کنیم.
تجلیل از هنرمندان نمایش رادیویی
در ادامه مراسم از بخشی از هنرمندان تقدیر شد. هلیا و هانا توحیدلو برای بازی در نمایش «قام قام بیب بیب»، طاها اسماعیلی برای بازی در نمایش «لالایی خدا»، محمدرضا قبادی‌فر به عنوان افکتور نمایش‌های رادیویی و فرزاد شریفی به‌عنوان صدابردار تجلیل شدند.
در بخش دیگر میکائیل شهرستانی به عنوان نماینده هیئت داوران جشنواره بیان کرد: تنها دلیل موجهی که باعث شد من داوری این جشنواره را بپذیرم حضور شما هنرمندان بود و باید این را بگویم که میان هر نفر مثلا نفر سوم با چهارم تنها یک یا دو امتیاز فاصله بود. آرزو می‌کنم در آینده‌ای نزدیک بتوانیم دوباره به تولید نمایش‌های فاخر بپردازیم.
اهدای جوایز بخش مردمی
در ادامه مراسم از هنرمندان بخش «مردمی» تجلیل شد که این تقدیرها توسط حمید منوچهری و مینو جبارزاده هنرمندان رادیو نمایش صورت گرفت.
در این بخش جایزه «اثر منتخب» شامل تندیس، لوح و جایزه نقدی پنج میلیون ریال به سیدمسعود انوری منشادی برای نمایش «گاهی به پشت سرت نگاه کن» رسید.
همچنین تندیس، لوح و هشت میلیون ریال به زینب مقصودی برای نمایش «نفس» اهدا شد.
معرفی بهترین بازیگران
در ادامه مراسم با حضور بهرام ابراهیمی و صفا آقاجانی از منتخبان بازیگری تجلیل شد
جایزه بازیگری مرد در این مراسم به علی میلانی بازیگر نمایش «دوستی» تعلق گرفت.
همچنین جایزه بازیگری زن به شهین نجف زاده بازیگر نمایش اطلاعات لطفا رسید .
بخش تهیه‌کنندگی و نویسندگی
در ادامه شهریار  کرمی و جهانشاه آل محمود دو هنرمند دیگر رادیو نمایش برای اهدای جوایز بخش نویسنده و تهیه کننده برتر روی سن رفتند.
در این بخش جایزه بهترین تهیه کننده شامل تندیس، لوح و ۱۰ میلیون ریال به سیدمبین بوی‌افزار برای نمایش «یک روز تعطیل» رسید.
همچنین جایزه بهترین نمایشنامه شامل تندیس، لوح و ۱۰ میلیون ریال به شیوا رفیعیان نویسنده نمایش «ستاره دنباله دار» رسید.
بخش کارگردانی و هیات داوران
در این بخش با حضور صدیقه کیانفر و میکائیل شهرستانی جوایز بخش کارگردانی و جایزه ویژه هیئت داوران اهدا شد.
جایزه بهترین کارگردانی شامل تندیس، لوح و جایزه به مبلغ ۱۰ میلیون ریال به شیوا رفیعیان کارگردان نمایش «ستاره دنباله دار» رسید.
همچنین جایزه ویژه هیات داوران شامل تندیس، لوح و مبلغ ۱۰ میلیون ریال به فریبا تخصص بازیگر نمایش «بر ذمه زمین» رسید.
شهرستانی بعد از اهدای جایزه گفت: ما عزیزانی را طی سال‌های اخیر مثل صدرالدین شجره از دست دادیم. من خطاب به جوانان می‌گویم خدای نکرده اگر جایزه ای دریافت می‌کنند دچار خودبینی نشوند. آرزو می‌کنم تمام عزیزان جوانی که نسل سوم و چهارم رادیو هستند وارد کار شوند. به هرحال اینجا ملک طلق پدری ما نیست و امیدوارم این جوانان بتوانند نگاهبانان خوبی برای رادیو باشند. 
نمایش‌های رادیویی بر تارک رادیو می‌درخشند
در ادامه مراسم حمید شاه آبادی پشت تریبون قرار گرفت و در سخنانی گفت: این جشنواره هم با فراز و فرودها به نقطه پایانی رسید و آنچه همیشه بر تارک رادیو می‌درخشد همین حوزه نمایش‌های رادیویی است.
وی افزود: من در این جمع چهره‌های ارزشمند و افتخارآفرین کشور را می‌بینم. چهره‌هایی که سال ها برای هنر کشور تلاش کرده‌اند و مردم به آثارشان علاقه دارند.
شاه‌آبادی ادامه داد: در فصل جدید فعالیت‌های رادیو نمایش باید یک بار دیگر سراغ گنج غنی رادیو نمایش که سرمایه انسانی ماست برویم. نمایش باید در زندگی روزمره مردم جاری باشد و بیانگر سبک زندگی مردم و افتخارات آنها باشد. نمایش می‌تواند مردم را با آداب و رسوم بیشتر آشنا کند و عشق و علاقه مخاطب را به این رسوم دوچندان کند.
شاه آبادی تصریح کرد: حوزه نمایش فقط برای رادیو نمایش نیست و همه شبکه‌ها به این گونه هنری احتیاج دارند. اگر ما می‌خواهیم مخاطبانمان را حفظ کنیم باید نگاهی به این ظرفیت داشته باشیم. گاهی موضوعاتی در بین اصحاب هنر جا افتاده است که شاید به خط شکنی نیاز دارد و یکی از این نوآوری‌ها توجه به نمایش های کوتاه است.
وی اضافه کرد: باید از همه ظرفیت‌ها و فرصت‌ها استفاده کرد مخاطب رادیویی تحمل همه برنامه‌ها را ندارد و باید سعی کرد با این نوآوری ها آنها را نگه داشت. در این گنجینه عظیم نیروی انسانی بسیار اهمیت دارد و در رادیو باید عنصر خلاقیت را هم به این گنجینه بیفزاییم.
معاون صدای رسانه ملی در پایان سخنانش گفت: حضورم بیشتر برای تشکر از همه عزیزان و به ویژه پیشکسوت هاست چون میدان ارگ خانه شما هنرمندان است. امیدوارم دور تازه‌ای از تولیدات داشته باشیم که با مخاطب ارتباط عمیق‌تری برقرار کند. باید تحولات حوزه ارتباطات را درک کنیم. ما از سویی با هجمه هایی به فرهنگ دینی و ملی خود رو به رو هستیم و از سویی باید سلیقه مخاطب را در نظر بگیریم.
معرفی بهترین اثر جشنواره سوم
در بخش پایانی مراسم اهدای جوایز با حضور معاون صدا از بهترین اثر تجلیل شد.
تندیس، لوح و مبلغ ۱۰ میلیون ریال در این بخش به ایوب آقاخانی برای نمایش «چله نشین» رسید.این مراسم با اجرای تواشیح به پایان رسید.

لینک مطلب: http://iransepid.ir/News/18352.html
Page Generated in 0/0047 sec